Z. BARAN And Ş. KARACA, "Sürdürülebilir Gastronomi Turizminde Coğrafi İşaretin Önemi," Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.11, no.2, pp.253-263, 2021
BARAN, Z. And KARACA, Ş. 2021. Sürdürülebilir Gastronomi Turizminde Coğrafi İşaretin Önemi. Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.11, no.2 , 253-263.
BARAN, Z., & KARACA, Ş., (2021). Sürdürülebilir Gastronomi Turizminde Coğrafi İşaretin Önemi. Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.11, no.2, 253-263.
BARAN, ZÜLEYHAN, And ŞÜKRAN KARACA. "Sürdürülebilir Gastronomi Turizminde Coğrafi İşaretin Önemi," Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.11, no.2, 253-263, 2021
BARAN, ZÜLEYHAN And KARACA, ŞÜKRAN. "Sürdürülebilir Gastronomi Turizminde Coğrafi İşaretin Önemi." Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.11, no.2, pp.253-263, 2021
BARAN, Z. And KARACA, Ş. (2021) . "Sürdürülebilir Gastronomi Turizminde Coğrafi İşaretin Önemi." Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.11, no.2, pp.253-263.
@article{article, author={ZÜLEYHAN BARAN And author={ŞÜKRAN KARACA}, title={Sürdürülebilir Gastronomi Turizminde Coğrafi İşaretin Önemi}, journal={Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi}, year=2021, pages={253-263} }