Ö. P. CAN, "Gökkuşağı Alabalığından (Oncorhynchus mykiss) Hazırlanan Marinatların Raf Ömrü Üzerine Eugenol’ün Etkisi," Fırat Üniv. Fen Bilimleri Dergisi , vol.27, no.2, pp.9-16, 2015
CAN, Ö. P. 2015. Gökkuşağı Alabalığından (Oncorhynchus mykiss) Hazırlanan Marinatların Raf Ömrü Üzerine Eugenol’ün Etkisi. Fırat Üniv. Fen Bilimleri Dergisi , vol.27, no.2 , 9-16.
CAN, Ö. P., (2015). Gökkuşağı Alabalığından (Oncorhynchus mykiss) Hazırlanan Marinatların Raf Ömrü Üzerine Eugenol’ün Etkisi. Fırat Üniv. Fen Bilimleri Dergisi , vol.27, no.2, 9-16.
CAN, ÖZLEM. "Gökkuşağı Alabalığından (Oncorhynchus mykiss) Hazırlanan Marinatların Raf Ömrü Üzerine Eugenol’ün Etkisi," Fırat Üniv. Fen Bilimleri Dergisi , vol.27, no.2, 9-16, 2015
CAN, ÖZLEM P. . "Gökkuşağı Alabalığından (Oncorhynchus mykiss) Hazırlanan Marinatların Raf Ömrü Üzerine Eugenol’ün Etkisi." Fırat Üniv. Fen Bilimleri Dergisi , vol.27, no.2, pp.9-16, 2015
CAN, Ö. P. (2015) . "Gökkuşağı Alabalığından (Oncorhynchus mykiss) Hazırlanan Marinatların Raf Ömrü Üzerine Eugenol’ün Etkisi." Fırat Üniv. Fen Bilimleri Dergisi , vol.27, no.2, pp.9-16.
@article{article, author={ÖZLEM PELİN CAN}, title={Gökkuşağı Alabalığından (Oncorhynchus mykiss) Hazırlanan Marinatların Raf Ömrü Üzerine Eugenol’ün Etkisi}, journal={Fırat Üniv. Fen Bilimleri Dergisi}, year=2015, pages={9-16} }