M. GÖKSEL SARAÇ Et Al. , "Meyve ve Sebzelerde Tekstür," In Gıdalarda Tekstür , Sivas: Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim ve Danışmanlık, 2020, pp.95-108.
GÖKSEL SARAÇ, M. Et Al. Meyve ve Sebzelerde Tekstür. 2020. In Gıdalarda Tekstür , Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim ve Danışmanlık, Sivas, 95-108.
GÖKSEL SARAÇ, M., ŞEKER, İ. T., HASTAOĞLU, E., KARAOĞLAN, H. A., & DEDEBAŞ, T., (2020). Meyve ve Sebzelerde Tekstür. Gıdalarda Tekstür (pp.95-108), Sivas: Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim ve Danışmanlık.
GÖKSEL SARAÇ, MERYEM Et Al. "Meyve ve Sebzelerde Tekstür." In Gıdalarda Tekstür , 95-108. Sivas: Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim ve Danışmanlık, 2020
GÖKSEL SARAÇ, MERYEM G. Et Al. "Meyve ve Sebzelerde Tekstür." Gıdalarda Tekstür , Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim ve Danışmanlık, 2020, pp.95-108.
GÖKSEL SARAÇ, M. Et Al. (2020) "Meyve ve Sebzelerde Tekstür", Gıdalarda Tekstür . Sivas: Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim ve Danışmanlık.
@bookchapter{bookchapter, author ={MERYEM GÖKSEL SARAÇ Et Al. }, chaptertitle={Meyve ve Sebzelerde Tekstür}, booktitle={ Gıdalarda Tekstür}, publisher={Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim ve Danışmanlık}, city={Sivas},year={2020} }