İ. T. ŞEKER, "YÖRESEL BALIK YEMEKLERİNİN REÇETELERİNİ MOLEKÜLER TEKNİKLER KULLANARAK YENİ REÇETE TÜRETME UYGULAMALARI," International Congress on Food Researches , vol.1, Sivas, Turkey, pp.200-208, 2022
ŞEKER, İ. T. 2022. YÖRESEL BALIK YEMEKLERİNİN REÇETELERİNİ MOLEKÜLER TEKNİKLER KULLANARAK YENİ REÇETE TÜRETME UYGULAMALARI. International Congress on Food Researches , (Sivas, Turkey), 200-208.
ŞEKER, İ. T., (2022). YÖRESEL BALIK YEMEKLERİNİN REÇETELERİNİ MOLEKÜLER TEKNİKLER KULLANARAK YENİ REÇETE TÜRETME UYGULAMALARI . International Congress on Food Researches (pp.200-208). Sivas, Turkey
ŞEKER, İBRAHİM. "YÖRESEL BALIK YEMEKLERİNİN REÇETELERİNİ MOLEKÜLER TEKNİKLER KULLANARAK YENİ REÇETE TÜRETME UYGULAMALARI," International Congress on Food Researches, Sivas, Turkey, 2022
ŞEKER, İBRAHİM T. . "YÖRESEL BALIK YEMEKLERİNİN REÇETELERİNİ MOLEKÜLER TEKNİKLER KULLANARAK YENİ REÇETE TÜRETME UYGULAMALARI." International Congress on Food Researches , Sivas, Turkey, pp.200-208, 2022
ŞEKER, İ. T. (2022) . "YÖRESEL BALIK YEMEKLERİNİN REÇETELERİNİ MOLEKÜLER TEKNİKLER KULLANARAK YENİ REÇETE TÜRETME UYGULAMALARI." International Congress on Food Researches , Sivas, Turkey, pp.200-208.
@conferencepaper{conferencepaper, author={İBRAHİM TUĞKAN ŞEKER}, title={YÖRESEL BALIK YEMEKLERİNİN REÇETELERİNİ MOLEKÜLER TEKNİKLER KULLANARAK YENİ REÇETE TÜRETME UYGULAMALARI}, congress name={International Congress on Food Researches}, city={Sivas}, country={Turkey}, year={2022}, pages={200-208} }