F. TÖRNÜK Et Al. , "Kayseri’de tüketilen etsiz çiğ köftelerdeki uçucu aromatik bileşenlerin belirlenmesi," Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.410, 2012
TÖRNÜK, F. Et Al. 2012. Kayseri’de tüketilen etsiz çiğ köftelerdeki uçucu aromatik bileşenlerin belirlenmesi. Türkiye 11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey), 410.
TÖRNÜK, F., ÖZTÜRK, İ., KARAMAN, S., SAĞDIÇ, O., KAYACIER, A., & TAŞTEMUR, B., (2012). Kayseri’de tüketilen etsiz çiğ köftelerdeki uçucu aromatik bileşenlerin belirlenmesi . Türkiye 11. Gıda Kongresi (pp.410). Hatay, Turkey
TÖRNÜK, FATİH Et Al. "Kayseri’de tüketilen etsiz çiğ köftelerdeki uçucu aromatik bileşenlerin belirlenmesi," Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012
TÖRNÜK, FATİH Et Al. "Kayseri’de tüketilen etsiz çiğ köftelerdeki uçucu aromatik bileşenlerin belirlenmesi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.410, 2012
TÖRNÜK, F. Et Al. (2012) . "Kayseri’de tüketilen etsiz çiğ köftelerdeki uçucu aromatik bileşenlerin belirlenmesi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, p.410.
@conferencepaper{conferencepaper, author={FATİH TÖRNÜK Et Al. }, title={Kayseri’de tüketilen etsiz çiğ köftelerdeki uçucu aromatik bileşenlerin belirlenmesi}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={410} }