Ö. P. CAN And S. ŞAHİN, "Marinasyon Süresinin Tavuk Göğüs Eti Üzerine Etkileri," 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Antalya, Turkey, pp.99-100, 2013
CAN, Ö. P. And ŞAHİN, S. 2013. Marinasyon Süresinin Tavuk Göğüs Eti Üzerine Etkileri. 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , (Antalya, Turkey), 99-100.
CAN, Ö. P., & ŞAHİN, S., (2013). Marinasyon Süresinin Tavuk Göğüs Eti Üzerine Etkileri . 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (pp.99-100). Antalya, Turkey
CAN, ÖZLEM, And SEYDA ŞAHİN. "Marinasyon Süresinin Tavuk Göğüs Eti Üzerine Etkileri," 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Turkey, 2013
CAN, ÖZLEM P. And ŞAHİN, SEYDA. "Marinasyon Süresinin Tavuk Göğüs Eti Üzerine Etkileri." 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Antalya, Turkey, pp.99-100, 2013
CAN, Ö. P. And ŞAHİN, S. (2013) . "Marinasyon Süresinin Tavuk Göğüs Eti Üzerine Etkileri." 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Antalya, Turkey, pp.99-100.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ÖZLEM PELİN CAN And author={SEYDA ŞAHİN}, title={Marinasyon Süresinin Tavuk Göğüs Eti Üzerine Etkileri}, congress name={5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2013}, pages={99-100} }