Ü. KUTAL And İ. T. ŞEKER, "Taş Alası (Salmo Trutta Macrostigma) Balığının Moleküler Gastronomi Teknikleri ile Pişirilmesi," JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES , vol.11, no.2, pp.877-891, 2023
KUTAL, Ü. And ŞEKER, İ. T. 2023. Taş Alası (Salmo Trutta Macrostigma) Balığının Moleküler Gastronomi Teknikleri ile Pişirilmesi. JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES , vol.11, no.2 , 877-891.
KUTAL, Ü., & ŞEKER, İ. T., (2023). Taş Alası (Salmo Trutta Macrostigma) Balığının Moleküler Gastronomi Teknikleri ile Pişirilmesi. JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES , vol.11, no.2, 877-891.
KUTAL, ÜNALCAN, And İBRAHİM TUĞKAN ŞEKER. "Taş Alası (Salmo Trutta Macrostigma) Balığının Moleküler Gastronomi Teknikleri ile Pişirilmesi," JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES , vol.11, no.2, 877-891, 2023
KUTAL, ÜNALCAN And ŞEKER, İBRAHİM T. . "Taş Alası (Salmo Trutta Macrostigma) Balığının Moleküler Gastronomi Teknikleri ile Pişirilmesi." JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES , vol.11, no.2, pp.877-891, 2023
KUTAL, Ü. And ŞEKER, İ. T. (2023) . "Taş Alası (Salmo Trutta Macrostigma) Balığının Moleküler Gastronomi Teknikleri ile Pişirilmesi." JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES , vol.11, no.2, pp.877-891.
@article{article, author={ÜNALCAN KUTAL And author={İBRAHİM TUĞKAN ŞEKER}, title={Taş Alası (Salmo Trutta Macrostigma) Balığının Moleküler Gastronomi Teknikleri ile Pişirilmesi}, journal={JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES}, year=2023, pages={877-891} }