A. K. Çiftçi And İ. T. ŞEKER, "Geleneksel Pişirme Tekniklerinin Koronavirüse Yakalanma Üzerine Etkisi," TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ , vol.5, no.3, pp.1739-1755, 2021
Çiftçi, A. K. And ŞEKER, İ. T. 2021. Geleneksel Pişirme Tekniklerinin Koronavirüse Yakalanma Üzerine Etkisi. TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ , vol.5, no.3 , 1739-1755.
Çiftçi, A. K., & ŞEKER, İ. T., (2021). Geleneksel Pişirme Tekniklerinin Koronavirüse Yakalanma Üzerine Etkisi. TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ , vol.5, no.3, 1739-1755.
Çiftçi, Ali, And İBRAHİM TUĞKAN ŞEKER. "Geleneksel Pişirme Tekniklerinin Koronavirüse Yakalanma Üzerine Etkisi," TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ , vol.5, no.3, 1739-1755, 2021
Çiftçi, Ali K. And ŞEKER, İBRAHİM T. . "Geleneksel Pişirme Tekniklerinin Koronavirüse Yakalanma Üzerine Etkisi." TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ , vol.5, no.3, pp.1739-1755, 2021
Çiftçi, A. K. And ŞEKER, İ. T. (2021) . "Geleneksel Pişirme Tekniklerinin Koronavirüse Yakalanma Üzerine Etkisi." TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ , vol.5, no.3, pp.1739-1755.
@article{article, author={Ali Kemal Çiftçi And author={İBRAHİM TUĞKAN ŞEKER}, title={Geleneksel Pişirme Tekniklerinin Koronavirüse Yakalanma Üzerine Etkisi}, journal={TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ}, year=2021, pages={1739-1755} }