M. GÖKSEL SARAÇ Et Al. , "Mor ve Turuncu Tatlı Patates Diyet Lif Konsantrelerinin Sucukta Kullanım Olanaklarının Araştırılması," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.9, no.9, pp.1679-1685, 2021
GÖKSEL SARAÇ, M. Et Al. 2021. Mor ve Turuncu Tatlı Patates Diyet Lif Konsantrelerinin Sucukta Kullanım Olanaklarının Araştırılması. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.9, no.9 , 1679-1685.
GÖKSEL SARAÇ, M., HASTAOĞLU, E., DİNÇEL, B., & CAN, Ö. P., (2021). Mor ve Turuncu Tatlı Patates Diyet Lif Konsantrelerinin Sucukta Kullanım Olanaklarının Araştırılması. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.9, no.9, 1679-1685.
GÖKSEL SARAÇ, MERYEM Et Al. "Mor ve Turuncu Tatlı Patates Diyet Lif Konsantrelerinin Sucukta Kullanım Olanaklarının Araştırılması," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.9, no.9, 1679-1685, 2021
GÖKSEL SARAÇ, MERYEM G. Et Al. "Mor ve Turuncu Tatlı Patates Diyet Lif Konsantrelerinin Sucukta Kullanım Olanaklarının Araştırılması." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.9, no.9, pp.1679-1685, 2021
GÖKSEL SARAÇ, M. Et Al. (2021) . "Mor ve Turuncu Tatlı Patates Diyet Lif Konsantrelerinin Sucukta Kullanım Olanaklarının Araştırılması." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.9, no.9, pp.1679-1685.
@article{article, author={MERYEM GÖKSEL SARAÇ Et Al. }, title={Mor ve Turuncu Tatlı Patates Diyet Lif Konsantrelerinin Sucukta Kullanım Olanaklarının Araştırılması}, journal={Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology}, year=2021, pages={1679-1685} }