R. GÜMÜŞ Et Al. , "Bıldırcın Rasyonuna Katılan Kekik Uçucu Yağının Göğüs Etinin Bazı Mikrobiyolojik ve Fizikokimyasal Özelliklerine Etkisi," Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi , vol.31, no.3, pp.153-158, 2017
GÜMÜŞ, R. Et Al. 2017. Bıldırcın Rasyonuna Katılan Kekik Uçucu Yağının Göğüs Etinin Bazı Mikrobiyolojik ve Fizikokimyasal Özelliklerine Etkisi. Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi , vol.31, no.3 , 153-158.
GÜMÜŞ, R., URÇAR, S., CEYLAN, Z. G., & İMİK, H., (2017). Bıldırcın Rasyonuna Katılan Kekik Uçucu Yağının Göğüs Etinin Bazı Mikrobiyolojik ve Fizikokimyasal Özelliklerine Etkisi. Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi , vol.31, no.3, 153-158.
GÜMÜŞ, RECEP Et Al. "Bıldırcın Rasyonuna Katılan Kekik Uçucu Yağının Göğüs Etinin Bazı Mikrobiyolojik ve Fizikokimyasal Özelliklerine Etkisi," Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi , vol.31, no.3, 153-158, 2017
GÜMÜŞ, RECEP Et Al. "Bıldırcın Rasyonuna Katılan Kekik Uçucu Yağının Göğüs Etinin Bazı Mikrobiyolojik ve Fizikokimyasal Özelliklerine Etkisi." Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi , vol.31, no.3, pp.153-158, 2017
GÜMÜŞ, R. Et Al. (2017) . "Bıldırcın Rasyonuna Katılan Kekik Uçucu Yağının Göğüs Etinin Bazı Mikrobiyolojik ve Fizikokimyasal Özelliklerine Etkisi." Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi , vol.31, no.3, pp.153-158.
@article{article, author={RECEP GÜMÜŞ Et Al. }, title={Bıldırcın Rasyonuna Katılan Kekik Uçucu Yağının Göğüs Etinin Bazı Mikrobiyolojik ve Fizikokimyasal Özelliklerine Etkisi}, journal={Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi}, year=2017, pages={153-158} }