Akademik Unvanlar
-
2012 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Gemerek Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
-
2009 - 2012 Öğretim Görevlisi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2014 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Gemerek Meslek Yüksekokulu, Dış Ticaret Bölümü
-
2010 - 2012 Bölüm Başkanı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
Verdiği Dersler
-
Ön Lisans Gıda Analizi
-
Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji
-
Ön Lisans Halkla İlişkiler ve Siyaset
-
Ön Lisans Tıbbi Mikrobiyoloji - II
-
Ön Lisans Biyokimya
-
Ön Lisans Endüstriyel Analiz Teknikleri
-
Ön Lisans Tıbbi Mikrobiyoloji - I
-
Ön Lisans Sekonder Metabolitler
-
Ön Lisans Kalite Sistemleri ve Yönetimi
-
Ön Lisans Nanoteknoloji ve Uygulama Alanları
-
Ön Lisans Büro Yönetimi Ve İletişim Teknikleri
-
Ön Lisans Girişimcilik ve Küçük İşletme Yönetimi
-
Ön Lisans Kambiyo Mevzuatı
-
Ön Lisans Genel İşletme
-
Ön Lisans Temel Kredi Bilgileri
-
Ön Lisans Girişimcilik
-
Ön Lisans İngilizce - I
-
Ön Lisans Gümrük Mevzuatı
-
Ön Lisans Türkiye Ekonomisi
-
Ön Lisans Temel Kredi Bilgileri
-
Ön Lisans Türk Dili - II
-
Ön Lisans Kamu İdareleri Muhasebe Sistemi
-
Ön Lisans Hasar İşlemleri
-
Ön Lisans Marka Yönetimi
-
Ön Lisans Bankacılığa Giriş
-
Ön Lisans Halkla İlişkiler Uygulamaları
-
Ön Lisans Türk Dili - I
-
Ön Lisans Dış Ticaret Teşvikleri
-
Ön Lisans Banka İşlemleri - I
-
Ön Lisans Süt İşletmelerinin Kuruluş ve Organizasyonu
-
Ön Lisans Gıda Teknolojisi - II
-
Ön Lisans Tereyağ Teknolojisi
-
Ön Lisans Et Teknolojisi
-
Ön Lisans Meyve - Sebze Teknolojisi
-
Ön Lisans Süt Kimyası ve Biyokimyası
-
Ön Lisans Gıda Kimyası ve Biyokimyası
-
Ön Lisans Süt Mamülleri Mikrobiyolojisi
-
Ön Lisans Bilgi ve İletişim Teknolojisi
-
Ön Lisans Biyokimya
-
Ön Lisans Gıda İşleme İlkeleri - II
-
Ön Lisans Tahıl Teknolojisi
-
Ön Lisans Meyve - Sebze Teknolojisi
-
Ön Lisans Gıda Mikrobiyolojisi
-
Ön Lisans Gıda Muhafaza Metotları ve Ambalajlama
-
Ön Lisans Süt Ürünleri Kalite Kontrolü-I
-
Ön Lisans Et Teknolojisi
-
Ön Lisans Gıda Mikrobiyolojisi
-
Ön Lisans Tahıl Teknolojisi
-
Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji
-
Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji
-
Ön Lisans Koyulaştırılmış Süt ve Süttozu Teknolojisi
-
Ön Lisans Gıda İşleme Hijyen ve Sanitasyon
-
Ön Lisans Süt Teknolojisi
-
Ön Lisans Gıda İşleme Hijyen ve Sanitasyon
-
Ön Lisans Beslenme İlkeleri
-
Ön Lisans Beslenme İlkeleri
-
Ön Lisans Gıda Mevzuatı
-
Ön Lisans Süt Teknolojisi
-
Ön Lisans Gıda İşletme İlkeleri - I
-
Ön Lisans Fermente Süt Mamülleri Teknolojisi
-
Ön Lisans Gıda İşletme İlkeleri - I
-
Ön Lisans Beslenme İlkeleri
-
Ön Lisans Genel Biyoloji
-
Ön Lisans Gıda Analizi
-
Ön Lisans Genel Biyoloji
-
Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji
-
Ön Lisans İçme Sütü Teknolojisi
-
Ön Lisans Gıda İşletme Ekonomisi ve Organizasyon
-
Ön Lisans Gıda İşletme Ekonomisi ve Organizasyon
-
Ön Lisans Süt İşletmelerinin Projelendirilmesi
-
Ön Lisans Yönelendirilmiş Çalışma