Eğitim Bilgileri
2014 - 2020
2014 - 2020Doktora
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Biyomühendislik, Türkiye
2000 - 2004
2000 - 2004Yüksek Lisans
Mersin Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
1994 - 1998
1994 - 1998Lisans
Mersin Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
2020
2020Doktora
Glutensiz gıda üretimi amaçlı, prolil endopeptidaz (PEP) enziminin üretilmesi, saflaştırılması ve karakterizasyonu
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Biyomühendislik
2004
2004Yüksek Lisans
Simit yapımında uygun üretim koşullarının belirlenmesi ve besinsel lif kaynaklarının simit kalitesi üzerine etkileri
Mersin Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Araştırma Alanları
Temel Bilimler
Akademik Ünvanlar / Görevler
2005 - Devam Ediyor
2005 - Devam EdiyorDr. Öğr. Üyesi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
Yönetimsel Görevler
2009 - Devam Ediyor
2009 - Devam EdiyorBölüm Başkanı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
Verdiği Dersler
Ön Lisans
Ön Lisans
Etkili ve Güzel Konuşma
Gıda İşleme Hijyen ve Sanitasyon
Gıda Analizi
Görsel Sanatlar
Tahıl İşleme Teknolojisi
Ticari Matematik
Matematik
Gıda Kalite Sistemleri ve Yönetimi
Süt İşleme Teknolojisi
Gıda Ambalajlama ve Depolama Teknikleri
Görsel Sanatlar
Meyve-Sebze İşleme Teknolojisi
Beslenme İlkeleri
Et İşleme Teknolojisi
Proje Hazırlama ve Değerlendirme
Gıda Ambalajlama ve Depolama Teknikleri
Gıda İşleme İlkeleri - II
İngilizce - I
İşçi Sağlığı ve Güvenliği
İngilizce - II
Temel Bilgisayar Bilimleri
Temel Bilgisayar Bilimleri
Yönlendirilmiş Çalışma
Gıda Mevzuatı ve Kalite Güvence - II
Bilgisayara Giriş
Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı
Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı
Enstürmental Analiz
Gıda Mevzuatı ve Kalite Güvence - I
Yönlendirilmiş Çalışma - I
Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı
Bilgisayar Uygulamaları
Ürünlerin Muhafaza, Ambalaj ve Taşınması
İngilizce - I
Toplam Kalite Yönetimi
Seçmeli Ders (Beden Eğitimi)
Fabrika Donanımı ve Proses Kontrol
Temel Bilgisayar Bilimleri
İngilizce - II
Bilgisayar Uygulamaları
Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı
Bilgisayar Uygulamaları - II
Bilgisayar Uygulamaları - I
Bilgisayar Büro Programları
Gıda Teknolojisi - II
Bilgisayar - II
Gıda Mikrobiyolojisi
Eğlence Ve Tatil Yönetimi
Bilgisayar - I
Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı
Bilgisayar Kullanımı
Kitaplar
2022
20221. Gıda Ambalajlama
ŞEKER İ. T., ŞENOL YILMAZ B.
Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, ŞANLIBABA Pınar, GÜÇER Yalçın, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.145-170, 2022