Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Türk Dünyası Gastronomisinde Nevruz Bayramı; Kırgızistan Örneği

19. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi, Baku, Azerbaycan, 27 - 29 Eylül 2021, ss.45 Creative Commons License

YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDE YÖRESEL MUTFAK: Gaziantep İli Örneği

18. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi, Sakarya, Türkiye, 12 - 14 Aralık 2020, ss.229 Creative Commons License

Gaziantep Mutfağında Dürüm Kültürünün Yeri

18. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi, Sakarya, Türkiye, 12 - 14 Aralık 2020, ss.232 Creative Commons License

Gaziantep Mutfağında Dürüm Kültürünün Yeri

18. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Aralık 2020, ss.759-766 Creative Commons License

Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Yöresel Mutfak: Gaziantep İli Örneği

18. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi, Sakarya, Türkiye, 12 Aralık 2020, ss.233

Kitap & Kitap Bölümleri

UZAKDOĞU ÜLKELERİNİN MUTFAK KÜLTÜRLERİ

SOSYAL BEŞERI VE IDARI BILIMLER ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMALAR XV, TUFAN EMİNİ FİLİZ, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.297-308, 2022

COVİD-19’UN GIDA TEDARİK ZİNCİRİ VE TÜKETİCİ DAVRANIŞLARI ÜZERİNE ETKİLERİ

İktisadi, Finans ve Yönetimsel Bakış Açısıyla Sosyal Bilimler Alanındaki Konuların Değerlendirilmesi, Kartal Mustafa, Ortakarpuz Metehan, Editör, Nobel Bilimsel Eserler, Ankara, ss.95-109, 2022

Beslenme Alışkanlıklarında Coğrafyanın Rolü

Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar II, Oğan Yener, Editör, Çizgi Kitabevi, ss.182-193, 2022

Metrikler

Yayın

12

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları