Öğr.Gör. NURULLAH OKUYAN


Gürün Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri

Aşçılık Programı


Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Teknolojisi

E-posta: nokuyan@cumhuriyet.edu.tr
İş Telefonu: +90 0346 715 3558 Dahili: 135
Web: http://nurullahokuyan.cumhuriyet.edu.tr/
Posta Adresi: Gürün Meslek Yüksekokulu 58800 Gürün SİVAS

Eğitim Bilgileri

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Doktora

Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye

2014 - 2018

2014 - 2018

Yüksek Lisans

Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye

2002 - 2006

2002 - 2006

Lisans

Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

Yabancı Diller

C1 İleri

C1 İleri

İngilizce

Akademik Unvanlar / Görevler

2015 - Devam Ediyor

2015 - Devam Ediyor

Öğretim Görevlisi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Gürün Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri

2011 - 2015

2011 - 2015

Öğretim Görevlisi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Gürün Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

Yönetimsel Görevler

2018 - 2019

2018 - 2019

MYO Müdür Yardımcısı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Gürün Meslek Yüksekokulu

Akademi Dışı Deneyim

2017 - 2018

2017 - 2018

Proje Ekibi Koordinatörlüğü

Gürün Kaymakamlığı

2007 - 2014

2007 - 2014

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği

2009 - 2010

2009 - 2010

Üretim Mühendisi ve Sorumlu Yönetici

Bayram Süt Mamülleri ve Meşrubat Sanayi

2006 - 2007

2006 - 2007

Kalite Kontrol Sorumlusu

Okumuş Çay ve Gıda Sanayi

Verdiği Dersler

Ön Lisans

Ön Lisans

Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu Sürdürülebilir Kalkınma

Ön Lisans

Ön Lisans

Mutfak Planlama Sürdürülebilir Kalkınma

Ön Lisans

Ön Lisans

Yiyecek, İçecek Servisi ve Uygulamaları

Ön Lisans

Ön Lisans

Girişimcilik

Ön Lisans

Ön Lisans

Mesleki İngilizce - II

Ön Lisans

Ön Lisans

Gıda Kimyası

Ön Lisans

Ön Lisans

Bitkisel Yağ İşleme Teknolojisi

Ön Lisans

Ön Lisans

Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi

Ön Lisans

Ön Lisans

Süt ve Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi

Ön Lisans

Ön Lisans

Gıda Mevzuatı ve Kalite Güvencesi

Ön Lisans

Ön Lisans

Gıda Bilimi ve Teknolojisi

Ön Lisans

Ön Lisans

Fabrika Donanımı ve Proses Kontrol

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

2017

2017

Discrimination of the origin of black tea samples: A data mining application

SOYLU B., OKUYAN N., KESMEN Z., YETİM H.

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017

Kitap & Kitap Bölümleri

2022

2022

Tarihi Şen Lokantası

Okuyan N.

Türkiye Turizm Ansiklopedisi-Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler , Kozak Metin,Kozak Nazmi, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.316-317, 2022 Creative Commons License

2022

2022

Refik Restaurant- Beyoğlu

Okuyan N.

Türkiye Turizm Ansiklopedisi-Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler , Kozak Metin,Kozak Nazmi, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.69, 2022 Creative Commons License

2022

2022

Ayaspaşa Rus Lokantası

Okuyan N.

Türkiye Turizm Ansiklopedisi-Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler, Kozak Metin,Kozak Nazmi, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.233-234, 2022 Creative Commons License

2022

2022

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Yüksek Lisans Programı

Okuyan N.

Türkiye Turizm Ansiklopedisi-Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler, Kozak Metin,Kozak Nazmi, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.77, 2022 Creative Commons License

2022

2022

Uludağ Et Lokantası (İst- Florya)- 1956,

Okuyan N.

Türkiye Turizm Ansiklopedisi-Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler , Kozak Metin,Kozak Nazmi, Editör, Detay Yayıcılık, Ankara, ss.250-251, 2022 Creative Commons License