EKMEKLİK UNLARIN PELEMİR CEPHALARİA SYRİACA L İLE KUVVETLENDİRİLMESİ: PELEMİR TOHUMUNUN KARAKTERİZASYONU ACILIĞIN GİDERİLMESİ VE EKMEKÇİLİK KALİTESİNİ ARTIRMASI BAKIMINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ


Törnük F. (Yürütücü), Yılmaz M. T.

TÜBİTAK Projesi, 1505 - Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programı, 2015 - 2018

  • Proje Türü: TÜBİTAK Projesi
  • Destek Programı: 1505 - Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programı
  • Başlama Tarihi: Şubat 2015
  • Bitiş Tarihi: Ocak 2018