Yayınlar & Eserler

Makaleler 11
Tümü (11)
SCI-E, SSCI, AHCI (9)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (9)
Scopus (9)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 20

1. İnek Sütü Protein Alerjisi ve Diyet Yönetimi

I. Sağlık Öğrencileri Kongresi (CÜSKON 2024), Sivas, Türkiye, 23 Mayıs 2024, ss.106, (Özet Bildiri)

2. Isıl işlem uygulanmış et ve et ürünlerinde polisiklik aromatik hidrokarbon varlığının yüksek performanslı sıvı kromatografi yöntemi ile belirlenmesi

3. Uluslararası Bilimsel ve Mesleki Çalışmalar Kongresi (BİLMES Fen ve Sağlık 2019), Nevşehir, Türkiye, 27 - 20 Haziran 2019, (Özet Bildiri)

3. Van da Tüketime Sunulan Feta Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi

XII. Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi, Türkiye, 30 Ağustos - 02 Eylül 2016, (Özet Bildiri)

6. Bitlis İli İçme Sularında Ağır Metal Düzeyleri

V. Ulusal Veteriner Biyokimya ve Klinik Biyokimya Kongresi, Türkiye, 6 - 08 Eylül 2011, (Özet Bildiri)

7. Nitrate and Nitrite Levels of Drinking Water in Bitlis Province Turkey

3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Bursa, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009, ss.38, (Tam Metin Bildiri)

8. Bitlis İli İçme Sularının Mikrobiyolojik ve Fizikokimyasal Kalitesi

3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Bursa, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009, (Tam Metin Bildiri)

9. Bitlis İli İçme Sularında Florür Düzeyleri

3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Bursa, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009, ss.41, (Tam Metin Bildiri)

10. Bitlis içme sularında Florür düzeyleri

3. Ulusal veteriner gıda hijyeni kongresi, Bursa, Türkiye, 14 Mayıs 2009

11. Bitlis ili içme sularının mikrobiyolojik ve fizikokimyasal kalitesi

3. Ulusal veteriner gıda hijyeni kongresi, Bursa, Türkiye, 14 Mayıs 2009, (Özet Bildiri)

12. Nitrate and Nitrite levels of dirnking water in bitlis province, Turkey

3. Ulusal veteriner gıda hijyeni kongresi, Bursa, Türkiye, 14 Mayıs 2009, (Özet Bildiri)

13. Van'da tüketime sunulan Dondurmalarda bazı patojenlerin varlığının araştırılması

VIII. Ulusal Veteriner mikrobiyolojisi kongresi, Van, Türkiye, 07 Ekim 2008, (Özet Bildiri)

15. Van bölgesi içme ve kullanma sularında nitrat ve nitrit düzeylerinin araştırılması

ikinci ulusal veteriner farmakoloji ve toksikoloji kongresi, Samsun, Türkiye, 06 Eylül 2007, (Özet Bildiri)

16. Van bölgesi Su kaynaklarında Flor düzeylerinin Belirlenmesi

ikinci ulusal veteriner farmakoloji ve toksikoloji kongresi, Samsun, Türkiye, 06 Eylül 2007, (Özet Bildiri)

17. Survival of S. typhimurium during the ripening of Herby chesese (Otlu Peynir)

15th International Congress of Mediterranean Federation for Health and Production of Ruminants, Kuşadası, Türkiye, 15 Mayıs 2007, (Özet Bildiri)

18. Prevalence of foodborne Pathogens in different types of cheese

15th International Congress of Mediterranean Federation for Health and Production of Ruminants, Kuşadası, Türkiye, 15 Mayıs 2007, (Özet Bildiri)

19. Gıda kaynaklı viral hastalıklar ve gıda güvenilirliği

2. Ulusal veteriner gıda hijyeni kongresi, Türkiye, 18 Eylül 2006, (Özet Bildiri)

20. otlu peynirde kullanılan bazı otların antimikrobiyal etkinliği

VI. ulusal veteriner mikrobiyoloji kongresi, Elazığ, Türkiye, 14 Eylül 2004, (Özet Bildiri)
Kitaplar 7

1. Sütte Hile Amacıyla Kullanılan Nötralize Edici ve Koruyucu Kimyasal Maddeler ve Analiz Yöntemleri

GÜNCEL PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI-III, USLU BARIŞ ATALAY,BAŞBUĞ ONUR,ERCAN NAZLI, Editör, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Sivas, ss.301-319, 2024

2. Kurbanlık Hayvanlar İçin Gereklilikler ve Kesim Hijyeni

GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI-II, USLU BARIŞ ATALAY, BAŞBUĞ ONUR, YURDAKUL İBRAHİM, Editör, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Sivas, ss.321-336, 2023

3. HELAL GIDA VE HELAL GIDA STANDARTLARI

GÜNCEL - PRATİK VETERİNER EL KİTABI, Uslu Barış Atalay, Başbuğ Onur, Yurdakul İbrahim, Editör, Cumhuriyet Üniversitesi Yayınları, Sivas, ss.193-204, 2022

4. HELAL GIDA

TÜM YÖNLERİYLE HELAL TÜKETİM KAVRAM, KAPSAM, SÜREÇ VE UYGULAMA , Özkan Bekir, Kurtoğlu Ramazan, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.1-68, 2022

5. Gıda Kaynaklı Viral Hastalıklar

GIDA GÜVENLİĞİNİN TEMEL PRENSİPLERİ, Prof. Dr. Mustafa ATASEVER, Editör, Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi, Erzurum, ss.176-197, 2020

6. Otlu Peynir

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ, Mustafa ATASEVER, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.186-194, 2019

7. Cryptosporidium ve Cryptosporidiosis

GIDA KAYNAKLI PARAZİTER HASTALIKLAR, Yusuf DOĞRUER, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.35-41, 2018
Metrikler

Yayın

66

Yayın (WoS)

10

Yayın (Scopus)

10

Atıf (WoS)

59

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

219

H-İndeks (Scopus)

5

Atıf (Scholar)

62

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (TrDizin)

14

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

13

H-İndeks (Sobiad)

2

Atıf (Diğer Toplam)

43

Proje

3

Tez Danışmanlığı

2

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları