Potential use of aleo vera (Aloe barbadensis Miller) leaf gel in the development of functional ice-cream: Physicochemical, bioactive, thermal, rheological, and sensory properties


Ayas I., Çelik E., Çapar E., Dursun R. N., Kutlu G., Törnük F.

SELCUK JOURNAL OF AGRICULTURE AND FOOD SCIENCES, cilt.39, sa.1, ss.81-94, 2025 (Hakemli Dergi)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 39 Sayı: 1
  • Basım Tarihi: 2025
  • Doi Numarası: 10.15316/sjafs.2025.008
  • Dergi Adı: SELCUK JOURNAL OF AGRICULTURE AND FOOD SCIENCES
  • Derginin Tarandığı İndeksler: CAB Abstracts, Veterinary Science Database, TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.81-94
  • Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Adresli: Evet