Sivas Cumhuriyet Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
e-Devlet ile Giriş
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Bilimsel Veri
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Biberiye Ekstraktı İlavesinin Tavuk Köft...
Biberiye Ekstraktı İlavesinin Tavuk Köftesinin Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
CAN Ö. P.
,
AĞAOĞLU S.
,
ALEMDAR S.
Cumhuriyet Üniv Sağ Bil Enst Derg, 2016 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Basım Tarihi:
2016
Dergi Adı:
Cumhuriyet Üniv Sağ Bil Enst Derg
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Adresli:
Evet