İşgörenlerin Çalıştıkları Örgütle İlgili Kalite Algısının Toplam Kalite Yönetimi Boyutlarına Yönelik İncelenmesi: Ankara da Yiyecek İçecek Sektöründe Bir Uygulama


İNCE F. F., KILIÇ N. N., KARACABEY F. A.

İşletme Araştırmaları Dergisi, cilt.17, sa.2, ss.1362-1375, 2025 (TRDizin) identifier

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 17 Sayı: 2
  • Basım Tarihi: 2025
  • Doi Numarası: 10.20491/isarder.2025.2037
  • Dergi Adı: İşletme Araştırmaları Dergisi
  • Derginin Tarandığı İndeksler: TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.1362-1375
  • Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Adresli: Evet