Akademik Unvanlar
-
2010 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu
Yönetimsel Görevler
-
2012 - 2015 Bölüm Başkanı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu
Verdiği Dersler
-
Ön Lisans Matematik - II
-
Ön Lisans Klinik Biyokimya ve Uygulamaları
-
Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji
-
Ön Lisans Hemotoloji ve Enfeksiyon
-
Ön Lisans Üniversite Kültürü
-
Ön Lisans Laboratuvar Kimyası
-
Ön Lisans Histoloji
-
Ön Lisans Gıda İşleme Hijyen ve Sanitasyon
-
Ön Lisans Sunum ve Sunu Teknikleri
-
Ön Lisans Gıda Katkı Maddeleri
-
Ön Lisans Yönlendirilmiş Çalışma
-
Ön Lisans Gıda İşletmelerinde AR-GE Uyg.
-
Ön Lisans Genel Laboratuvar Teknikleri
-
Ön Lisans Gıda Mikrobiyolojisi
-
Ön Lisans Gıda Analizi
-
Ön Lisans Gıda Biyoteknolojisi
-
Ön Lisans Genel Biyoloji
-
Ön Lisans Fotoğrafçılık
-
Ön Lisans Gıda Mikrobiyolojisi
-
Ön Lisans Bilimsel ve Kültürel Etkinlikler
-
Ön Lisans İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği
-
Ön Lisans Hijyen ve Sanitasyon
-
Ön Lisans Kurumsal İletişim
-
Ön Lisans Müştreri İlişkileri Yönetimi
-
Ön Lisans Beslenme İlkeleri
-
Ön Lisans Temel Mikrobiyoloji
-
Ön Lisans İş Etiği
-
Ön Lisans Bilgi Yönetimi
-
Ön Lisans Çevre Güvenliği
-
Ön Lisans Türk Dili - II
-
Ön Lisans Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi - II
-
Ön Lisans İş Etiği
-
Ön Lisans Gıda Mikrobiyolojisi
-
Ön Lisans Gıda İşleme Hijyen ve Sanitasyon
-
Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji
-
Ön Lisans Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi - II
-
Ön Lisans Koyulaştırılmış Süt ve Süttozu Teknolojisi
-
Ön Lisans Sistem Analizi ve Tasarımı - II
-
Ön Lisans İngilizce - I
-
Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji
-
Ön Lisans Süt Endüstrisi İşletmeciliği
-
Ön Lisans Tereyağ Teknolojisi
-
Ön Lisans Gıda Ambalajlama ve Depolama Teknikleri
-
Ön Lisans Matematik - I
-
Ön Lisans Süt Ürünleri Kalite Kontrolü
-
Ön Lisans Matematik
-
Ön Lisans Süt Endüstrisinde Hijyen ve Sanitasyon
-
Ön Lisans Fermente Gıdalar Teknolojisi
-
Ön Lisans Matematik
-
Ön Lisans Süt Ürünleri Kalite Kontrolü-I
-
Ön Lisans Beslenme İlkeleri
-
Ön Lisans Ağ Temelleri
-
Ön Lisans Biyokimya
-
Ön Lisans Süt Mamülleri Mikrobiyolojisi
-
Ön Lisans Beslenme İlkeleri
-
Ön Lisans Gıda Teknolojisi - I
-
Ön Lisans Gıda Ambalajlama ve Depolama Teknikleri
-
Ön Lisans Peynir Teknolojisi
-
Ön Lisans Gıda İşletmelerinde Arge Uygulamaları
-
Ön Lisans Tahıl Teknolojisi
-
Ön Lisans Ticari Matematik
-
Ön Lisans Gıda Katkı Maddeleri
-
Ön Lisans Genel Biyoloji
-
Ön Lisans Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi - I
-
Ön Lisans Süt İşletmelerinde AR-GE Uygulamaları
-
Ön Lisans Gıda Ambalajlama ve Muhafaza Metotları
-
Ön Lisans Süt İşletmelerinin Projelendirilmesi
-
Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji
-
Ön Lisans Süt İşletmelerinin Projelendirilmesi
-
Ön Lisans Süt İşletmelerinde Hijyen ve Sanitasyon
-
Ön Lisans Süt ve Ürünleri Analiz Metotları
-
Ön Lisans Genel Laboratuar Teknikleri
-
Ön Lisans Süt ve Ürünleri Teknolojisine Giriş
-
Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji
-
Ön Lisans Starter Kültür
-
Ön Lisans Süt Teknolojisi
-
Ön Lisans Fonksiyonel Gıdalar
-
Ön Lisans Süt Yan Ürünleri
-
Ön Lisans Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrol
-
Ön Lisans Gıda Teknolojisi - II
-
Ön Lisans Süt Endüstrisi Makineleri
-
Ön Lisans Yönelendirilmiş Çalışma
-
Ön Lisans Gıda Analizi
-
Ön Lisans Gıda Teknolojisi - II
-
Ön Lisans Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrol
-
Ön Lisans Meyve - Sebze Teknolojisi
-
Ön Lisans Biyokimya
-
Ön Lisans Gıda Muhafaza Metotları ve Ambalajlama
-
Ön Lisans Gıda İşletme Ekonomisi ve Organizasyon
-
Ön Lisans Genel Biyoloji
-
Ön Lisans Gıda İşletme Ekonomisi ve Organizasyon
-
Ön Lisans Dondurma Teknolojisi