Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar
  • 2010 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu

Yönetimsel Görevler
  • 2012 - 2015 Bölüm Başkanı

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu

Verdiği Dersler
  • Ön Lisans

    Matematik - II

    Klinik Biyokimya ve Uygulamaları

    Genel Mikrobiyoloji

    Hemotoloji ve Enfeksiyon

    Üniversite Kültürü

    Laboratuvar Kimyası

    Histoloji

    Gıda İşleme Hijyen ve Sanitasyon

    Sunum ve Sunu Teknikleri

    Gıda Katkı Maddeleri

    Yönlendirilmiş Çalışma

    Gıda İşletmelerinde AR-GE Uyg.

    Genel Laboratuvar Teknikleri

    Gıda Mikrobiyolojisi

    Gıda Analizi

    Gıda Biyoteknolojisi

    Genel Biyoloji

    Fotoğrafçılık

    Gıda Mikrobiyolojisi

    Bilimsel ve Kültürel Etkinlikler

    İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği

    Hijyen ve Sanitasyon

    Kurumsal İletişim

    Müştreri İlişkileri Yönetimi

    Beslenme İlkeleri

    Temel Mikrobiyoloji

    İş Etiği

    Bilgi Yönetimi

    Çevre Güvenliği

    Türk Dili - II

    Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi - II

    İş Etiği

    Gıda Mikrobiyolojisi

    Gıda İşleme Hijyen ve Sanitasyon

    Genel Mikrobiyoloji

    Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi - II

    Koyulaştırılmış Süt ve Süttozu Teknolojisi

    Sistem Analizi ve Tasarımı - II

    İngilizce - I

    Genel Mikrobiyoloji

    Süt Endüstrisi İşletmeciliği

    Tereyağ Teknolojisi

    Gıda Ambalajlama ve Depolama Teknikleri

    Matematik - I

    Süt Ürünleri Kalite Kontrolü

    Matematik

    Süt Endüstrisinde Hijyen ve Sanitasyon

    Fermente Gıdalar Teknolojisi

    Matematik

    Süt Ürünleri Kalite Kontrolü-I

    Beslenme İlkeleri

    Ağ Temelleri

    Biyokimya

    Süt Mamülleri Mikrobiyolojisi

    Beslenme İlkeleri

    Gıda Teknolojisi - I

    Gıda Ambalajlama ve Depolama Teknikleri

    Peynir Teknolojisi

    Gıda İşletmelerinde Arge Uygulamaları

    Tahıl Teknolojisi

    Ticari Matematik

    Gıda Katkı Maddeleri

    Genel Biyoloji

    Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi - I

    Süt İşletmelerinde AR-GE Uygulamaları

    Gıda Ambalajlama ve Muhafaza Metotları

    Süt İşletmelerinin Projelendirilmesi

    Genel Mikrobiyoloji

    Süt İşletmelerinin Projelendirilmesi

    Süt İşletmelerinde Hijyen ve Sanitasyon

    Süt ve Ürünleri Analiz Metotları

    Genel Laboratuar Teknikleri

    Süt ve Ürünleri Teknolojisine Giriş

    Genel Mikrobiyoloji

    Starter Kültür

    Süt Teknolojisi

    Fonksiyonel Gıdalar

    Süt Yan Ürünleri

    Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrol

    Gıda Teknolojisi - II

    Süt Endüstrisi Makineleri

    Yönelendirilmiş Çalışma

    Gıda Analizi

    Gıda Teknolojisi - II

    Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrol

    Meyve - Sebze Teknolojisi

    Biyokimya

    Gıda Muhafaza Metotları ve Ambalajlama

    Gıda İşletme Ekonomisi ve Organizasyon

    Genel Biyoloji

    Gıda İşletme Ekonomisi ve Organizasyon

    Dondurma Teknolojisi