Akademik Unvanlar
-
2010 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu
Yönetimsel Görevler
-
2012 - 2015 Bölüm Başkanı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu
Verdiği Dersler
-
Ön Lisans
Matematik - II
Klinik Biyokimya ve Uygulamaları
Genel Mikrobiyoloji
Hemotoloji ve Enfeksiyon
Üniversite Kültürü
Laboratuvar Kimyası
Histoloji
Gıda İşleme Hijyen ve Sanitasyon
Sunum ve Sunu Teknikleri
Gıda Katkı Maddeleri
Yönlendirilmiş Çalışma
Gıda İşletmelerinde AR-GE Uyg.
Genel Laboratuvar Teknikleri
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Analizi
Gıda Biyoteknolojisi
Genel Biyoloji
Fotoğrafçılık
Gıda Mikrobiyolojisi
Bilimsel ve Kültürel Etkinlikler
İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği
Hijyen ve Sanitasyon
Kurumsal İletişim
Müştreri İlişkileri Yönetimi
Beslenme İlkeleri
Temel Mikrobiyoloji
İş Etiği
Bilgi Yönetimi
Çevre Güvenliği
Türk Dili - II
Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi - II
İş Etiği
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda İşleme Hijyen ve Sanitasyon
Genel Mikrobiyoloji
Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi - II
Koyulaştırılmış Süt ve Süttozu Teknolojisi
Sistem Analizi ve Tasarımı - II
İngilizce - I
Genel Mikrobiyoloji
Süt Endüstrisi İşletmeciliği
Tereyağ Teknolojisi
Gıda Ambalajlama ve Depolama Teknikleri
Matematik - I
Süt Ürünleri Kalite Kontrolü
Matematik
Süt Endüstrisinde Hijyen ve Sanitasyon
Fermente Gıdalar Teknolojisi
Matematik
Süt Ürünleri Kalite Kontrolü-I
Beslenme İlkeleri
Ağ Temelleri
Biyokimya
Süt Mamülleri Mikrobiyolojisi
Beslenme İlkeleri
Gıda Teknolojisi - I
Gıda Ambalajlama ve Depolama Teknikleri
Peynir Teknolojisi
Gıda İşletmelerinde Arge Uygulamaları
Tahıl Teknolojisi
Ticari Matematik
Gıda Katkı Maddeleri
Genel Biyoloji
Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi - I
Süt İşletmelerinde AR-GE Uygulamaları
Gıda Ambalajlama ve Muhafaza Metotları
Süt İşletmelerinin Projelendirilmesi
Genel Mikrobiyoloji
Süt İşletmelerinin Projelendirilmesi
Süt İşletmelerinde Hijyen ve Sanitasyon
Süt ve Ürünleri Analiz Metotları
Genel Laboratuar Teknikleri
Süt ve Ürünleri Teknolojisine Giriş
Genel Mikrobiyoloji
Starter Kültür
Süt Teknolojisi
Fonksiyonel Gıdalar
Süt Yan Ürünleri
Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrol
Gıda Teknolojisi - II
Süt Endüstrisi Makineleri
Yönelendirilmiş Çalışma
Gıda Analizi
Gıda Teknolojisi - II
Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrol
Meyve - Sebze Teknolojisi
Biyokimya
Gıda Muhafaza Metotları ve Ambalajlama
Gıda İşletme Ekonomisi ve Organizasyon
Genel Biyoloji
Gıda İşletme Ekonomisi ve Organizasyon
Dondurma Teknolojisi