Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2010 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu

Yönetimsel Görevler

  • 2012 - 2015 Bölüm Başkanı

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu

Verdiği Dersler

  • Ön Lisans Matematik - II

  • Ön Lisans Klinik Biyokimya ve Uygulamaları

  • Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji

  • Ön Lisans Hemotoloji ve Enfeksiyon

  • Ön Lisans Üniversite Kültürü

  • Ön Lisans Laboratuvar Kimyası

  • Ön Lisans Histoloji

  • Ön Lisans Gıda İşleme Hijyen ve Sanitasyon

  • Ön Lisans Sunum ve Sunu Teknikleri

  • Ön Lisans Gıda Katkı Maddeleri

  • Ön Lisans Yönlendirilmiş Çalışma

  • Ön Lisans Gıda İşletmelerinde AR-GE Uyg.

  • Ön Lisans Genel Laboratuvar Teknikleri

  • Ön Lisans Gıda Mikrobiyolojisi

  • Ön Lisans Gıda Analizi

  • Ön Lisans Gıda Biyoteknolojisi

  • Ön Lisans Genel Biyoloji

  • Ön Lisans Fotoğrafçılık

  • Ön Lisans Gıda Mikrobiyolojisi

  • Ön Lisans Bilimsel ve Kültürel Etkinlikler

  • Ön Lisans İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği

  • Ön Lisans Hijyen ve Sanitasyon

  • Ön Lisans Kurumsal İletişim

  • Ön Lisans Müştreri İlişkileri Yönetimi

  • Ön Lisans Beslenme İlkeleri

  • Ön Lisans Temel Mikrobiyoloji

  • Ön Lisans İş Etiği

  • Ön Lisans Bilgi Yönetimi

  • Ön Lisans Çevre Güvenliği

  • Ön Lisans Türk Dili - II

  • Ön Lisans Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi - II

  • Ön Lisans İş Etiği

  • Ön Lisans Gıda Mikrobiyolojisi

  • Ön Lisans Gıda İşleme Hijyen ve Sanitasyon

  • Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji

  • Ön Lisans Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi - II

  • Ön Lisans Koyulaştırılmış Süt ve Süttozu Teknolojisi

  • Ön Lisans Sistem Analizi ve Tasarımı - II

  • Ön Lisans İngilizce - I

  • Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji

  • Ön Lisans Süt Endüstrisi İşletmeciliği

  • Ön Lisans Tereyağ Teknolojisi

  • Ön Lisans Gıda Ambalajlama ve Depolama Teknikleri

  • Ön Lisans Matematik - I

  • Ön Lisans Süt Ürünleri Kalite Kontrolü

  • Ön Lisans Matematik

  • Ön Lisans Süt Endüstrisinde Hijyen ve Sanitasyon

  • Ön Lisans Fermente Gıdalar Teknolojisi

  • Ön Lisans Matematik

  • Ön Lisans Süt Ürünleri Kalite Kontrolü-I

  • Ön Lisans Beslenme İlkeleri

  • Ön Lisans Ağ Temelleri

  • Ön Lisans Biyokimya

  • Ön Lisans Süt Mamülleri Mikrobiyolojisi

  • Ön Lisans Beslenme İlkeleri

  • Ön Lisans Gıda Teknolojisi - I

  • Ön Lisans Gıda Ambalajlama ve Depolama Teknikleri

  • Ön Lisans Peynir Teknolojisi

  • Ön Lisans Gıda İşletmelerinde Arge Uygulamaları

  • Ön Lisans Tahıl Teknolojisi

  • Ön Lisans Ticari Matematik

  • Ön Lisans Gıda Katkı Maddeleri

  • Ön Lisans Genel Biyoloji

  • Ön Lisans Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi - I

  • Ön Lisans Süt İşletmelerinde AR-GE Uygulamaları

  • Ön Lisans Gıda Ambalajlama ve Muhafaza Metotları

  • Ön Lisans Süt İşletmelerinin Projelendirilmesi

  • Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji

  • Ön Lisans Süt İşletmelerinin Projelendirilmesi

  • Ön Lisans Süt İşletmelerinde Hijyen ve Sanitasyon

  • Ön Lisans Süt ve Ürünleri Analiz Metotları

  • Ön Lisans Genel Laboratuar Teknikleri

  • Ön Lisans Süt ve Ürünleri Teknolojisine Giriş

  • Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji

  • Ön Lisans Starter Kültür

  • Ön Lisans Süt Teknolojisi

  • Ön Lisans Fonksiyonel Gıdalar

  • Ön Lisans Süt Yan Ürünleri

  • Ön Lisans Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrol

  • Ön Lisans Gıda Teknolojisi - II

  • Ön Lisans Süt Endüstrisi Makineleri

  • Ön Lisans Yönelendirilmiş Çalışma

  • Ön Lisans Gıda Analizi

  • Ön Lisans Gıda Teknolojisi - II

  • Ön Lisans Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrol

  • Ön Lisans Meyve - Sebze Teknolojisi

  • Ön Lisans Biyokimya

  • Ön Lisans Gıda Muhafaza Metotları ve Ambalajlama

  • Ön Lisans Gıda İşletme Ekonomisi ve Organizasyon

  • Ön Lisans Genel Biyoloji

  • Ön Lisans Gıda İşletme Ekonomisi ve Organizasyon

  • Ön Lisans Dondurma Teknolojisi