Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2001 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu, Bitkisel Ve Hayvansal Üretim

Yönetimsel Görevler

  • 2021 - 2022 MYO Müdür Yardımcısı

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu, Bitkisel Ve Hayvansal Üretim

  • 2013 - 2016 Bölüm Başkanı

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu, Su Ürünleri Bölümü

  • 2008 - 2016 MYO Müdür Yardımcısı

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu, Su Ürünleri Bölümü

  • 2007 - 2010 Bölüm Başkanı

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu, Teknik Programlar Bölümü

  • 2003 - 2005 MYO Müdür Yardımcısı

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu, Su Ürünleri Bölümü

Akademi Dışı Deneyim

  • 1996 - 2001 MÜHENDİS

    LİMAN ENTEGRE ALABALIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞTİ.

Verdiği Dersler

  • Ön Lisans Sanat Tarihi

  • Ön Lisans Türkiyenin Ticari Ortakları ve Yeni Paz.

  • Ön Lisans Bitkisel Üretim İlkeleri

  • Ön Lisans Etkili Sunum Teknikleri

  • Ön Lisans Yönlendirilmiş Çalışma

  • Ön Lisans İş Sağlığı ve Güvenliği

  • Ön Lisans Sanat Tarihi

  • Ön Lisans Toprak Bilgisi

  • Ön Lisans Ticari Matematik

  • Ön Lisans İş Etiği

  • Ön Lisans İş Etiği

  • Ön Lisans Halkla İlişkiler

  • Ön Lisans Su Ürünleri İşletme ve Teknolojisi

  • Ön Lisans Türkiyenin Siyasal ve Sos. Yapısı

  • Ön Lisans Toplantı ve Sunum Teknikleri

  • Ön Lisans Beslenme İlkeleri

  • Ön Lisans Sanat Tarihi

  • Ön Lisans Fotoğrafçılık

  • Ön Lisans Uluslararası Pazarlama

  • Ön Lisans Türkiyenin Siyasal ve Sos. Yapısı

  • Ön Lisans Sanat Tarihi

  • Ön Lisans Bilgisayarlı Muhasebe - II

  • Ön Lisans Matematik

  • Ön Lisans Ticaret Hukuk Bilgisi

  • Ön Lisans Borçlar Hukuku

  • Ön Lisans İnsan Kaynakları Yönetimi

  • Ön Lisans Bilgisayarlı Muhasebe Uygulamaları

  • Ön Lisans Makro İktisat

  • Ön Lisans Sunum ve Sunu Teknikleri

  • Ön Lisans AB-Türkiye İlişkileri

  • Ön Lisans Muhasebe Denetimi

  • Ön Lisans Matematik

  • Ön Lisans Dış Ticaret Teşvikleri

  • Ön Lisans Gümrük İşlemleri

  • Ön Lisans Halkla İlişkiler

  • Ön Lisans Borçlar Hukuku

  • Ön Lisans Yerel Yönetimler

  • Ön Lisans Türk Dili - II

  • Ön Lisans Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi - II

  • Ön Lisans Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi - II

  • Ön Lisans Türk Dili - II

  • Ön Lisans Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi - I

  • Ön Lisans Bilgisayar Destekli Tasarım

  • Ön Lisans İş Hukuku

  • Ön Lisans İş Hukuku

  • Ön Lisans Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı

  • Ön Lisans Balık Üretim Tesis Projeleri

  • Ön Lisans Banka Muhasebesi

  • Ön Lisans Peyzaj Çizim Tekniği

  • Ön Lisans Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi - I

  • Ön Lisans Matematik - I

  • Ön Lisans Seracılık II

  • Ön Lisans Balık Hastalıkları

  • Ön Lisans Su Bitkileri

  • Ön Lisans İç Su Balıkları Üretim Teknikleri - II

  • Ön Lisans Balık Biyolojisi ve Popülasyon Dinamiği

  • Ön Lisans Teknik Resim

  • Ön Lisans Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı

  • Ön Lisans Su Ürünleri İşletme ve Teknolojisi

  • Ön Lisans Balık Besleme ve Yemleme Teknikleri

  • Ön Lisans Balık Hastalıkları

  • Ön Lisans Akvaryum Balıkları Yetiştiriciliği

  • Ön Lisans Su Ürünleri İşleme Teknolojisi

  • Ön Lisans Biyokimya

  • Ön Lisans Akvaryum Balıkları Yetiştiriciliği

  • Ön Lisans Oseanoloji

  • Ön Lisans Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrol

  • Ön Lisans Genel Matematik

  • Ön Lisans Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrol

  • Ön Lisans Su Bitkileri

  • Ön Lisans Su Ürünleri Hijyen Teknolojisi

  • Ön Lisans Tahıl Teknolojisi

  • Ön Lisans Su Ürünleri Hijyen Teknolojisi

  • Ön Lisans Gıda İşleme İlkeleri - II

  • Ön Lisans Tahıl Teknolojisi

  • Ön Lisans Yönlendirilmiş Çalışma - I

  • Ön Lisans Et Teknolojisi

  • Ön Lisans Et Teknolojisi

  • Ön Lisans Oseanoloji

  • Ön Lisans İç Su Balıkları Üretim Teknikleri - I

  • Ön Lisans Balık Üretim Tesis Projeleri

  • Ön Lisans Gıda Mikrobiyolojisi

  • Ön Lisans Gıda Mikrobiyolojisi

  • Ön Lisans Gıda İşleme İlkeleri - II

  • Ön Lisans Su Bitkileri

  • Ön Lisans Gıda İşletme İlkeleri - I

  • Ön Lisans Gıda Kimyası ve Biyokimyası

  • Ön Lisans Süt Kimyası ve Biyokimyası

  • Ön Lisans Süt Teknolojisi

  • Ön Lisans Gıda İşletme Ekonomisi ve Organizasyon

  • Ön Lisans Balık Biyolojisi ve Popülasyon Dinamiği

  • Ön Lisans Balık Besleme ve Yemleme Teknikleri

  • Ön Lisans Bilgi ve İletişim Teknolojisi

  • Ön Lisans Gıda İşletme İlkeleri - I

  • Ön Lisans Beslenme İlkeleri

  • Ön Lisans Fermente Süt Mamülleri Teknolojisi

  • Ön Lisans İç Su Balıkları Üretim Teknikleri - II

  • Ön Lisans Gıda İşletme İlkeleri - I

  • Ön Lisans Dondurma Teknolojisi

  • Ön Lisans Su Ürünlerine Giriş

  • Ön Lisans Süt Teknolojisi

  • Ön Lisans İç Su Balıkları Üretim Teknikleri - I

  • Ön Lisans Yönlendirilmiş Çalışma IV

  • Ön Lisans Yönlendirilmiş Çalışma III

  • Ön Lisans Balık Biyolojisi

  • Ön Lisans Kültür Mantarı Yetiştiriciliği

  • Ön Lisans Su Ürünlerine Giriş

  • Ön Lisans Matematik - I

  • Ön Lisans Temel Bilgisayar Bilimleri

  • Ön Lisans Teknik Resim

  • Ön Lisans Seçmeli Ders (Beden Eğitimi)

  • Ön Lisans İngilizce - I

  • Ön Lisans Mezuniyet Semineri

  • Ön Lisans Genel Ekoloji