Akademik Ünvanlar
1
-
2001 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu, Bitkisel ve Hayvansal Üretim
Yönetimsel Görevler
5
-
2021 - 2022 MYO Müdür Yardımcısı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu, Bitkisel ve Hayvansal Üretim
-
2013 - 2016 Bölüm Başkanı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu, Su Ürünleri Bölümü
-
2008 - 2016 MYO Müdür Yardımcısı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu, Su Ürünleri Bölümü
-
2007 - 2010 Bölüm Başkanı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu, Teknik Programlar Bölümü
-
2003 - 2005 MYO Müdür Yardımcısı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu, Su Ürünleri Bölümü
Akademi Dışı Deneyim
1
-
1996 - 2001 MÜHENDİS
LİMAN ENTEGRE ALABALIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞTİ., MÜHENDİS
Verdiği Dersler
114
-
Ön Lisans
Sanat Tarihi
Türkiyenin Ticari Ortakları ve Yeni Paz.
Bitkisel Üretim İlkeleri
Etkili Sunum Teknikleri
Yönlendirilmiş Çalışma
İş Sağlığı ve Güvenliği
Sanat Tarihi
Toprak Bilgisi
Ticari Matematik
İş Etiği
İş Etiği
Halkla İlişkiler
Su Ürünleri İşletme ve Teknolojisi
Türkiyenin Siyasal ve Sos. Yapısı
Toplantı ve Sunum Teknikleri
Beslenme İlkeleri
Sanat Tarihi
Fotoğrafçılık
Uluslararası Pazarlama
Türkiyenin Siyasal ve Sos. Yapısı
Sanat Tarihi
Bilgisayarlı Muhasebe - II
Matematik
Ticaret Hukuk Bilgisi
Borçlar Hukuku
İnsan Kaynakları Yönetimi
Bilgisayarlı Muhasebe Uygulamaları
Makro İktisat
Sunum ve Sunu Teknikleri
AB-Türkiye İlişkileri
Muhasebe Denetimi
Matematik
Dış Ticaret Teşvikleri
Gümrük İşlemleri
Halkla İlişkiler
Borçlar Hukuku
Yerel Yönetimler
Türk Dili - II
Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi - II
Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi - II
Türk Dili - II
Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi - I
Bilgisayar Destekli Tasarım
İş Hukuku
İş Hukuku
Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı
Balık Üretim Tesis Projeleri
Banka Muhasebesi
Peyzaj Çizim Tekniği
Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi - I
Matematik - I
Seracılık II
Balık Hastalıkları
Su Bitkileri
İç Su Balıkları Üretim Teknikleri - II
Balık Biyolojisi ve Popülasyon Dinamiği
Teknik Resim
Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı
Su Ürünleri İşletme ve Teknolojisi
Balık Besleme ve Yemleme Teknikleri
Balık Hastalıkları
Akvaryum Balıkları Yetiştiriciliği
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
Biyokimya
Akvaryum Balıkları Yetiştiriciliği
Oseanoloji
Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrol
Genel Matematik
Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrol
Su Bitkileri
Su Ürünleri Hijyen Teknolojisi
Tahıl Teknolojisi
Su Ürünleri Hijyen Teknolojisi
Gıda İşleme İlkeleri - II
Tahıl Teknolojisi
Yönlendirilmiş Çalışma - I
Et Teknolojisi
Et Teknolojisi
Oseanoloji
İç Su Balıkları Üretim Teknikleri - I
Balık Üretim Tesis Projeleri
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda İşleme İlkeleri - II
Su Bitkileri
Gıda İşletme İlkeleri - I
Gıda Kimyası ve Biyokimyası
Süt Kimyası ve Biyokimyası
Süt Teknolojisi
Gıda İşletme Ekonomisi ve Organizasyon
Balık Biyolojisi ve Popülasyon Dinamiği
Balık Besleme ve Yemleme Teknikleri
Bilgi ve İletişim Teknolojisi
Gıda İşletme İlkeleri - I
Beslenme İlkeleri
Fermente Süt Mamülleri Teknolojisi
İç Su Balıkları Üretim Teknikleri - II
Gıda İşletme İlkeleri - I
Dondurma Teknolojisi
Su Ürünlerine Giriş
Süt Teknolojisi
İç Su Balıkları Üretim Teknikleri - I
Yönlendirilmiş Çalışma IV
Yönlendirilmiş Çalışma III
Balık Biyolojisi
Kültür Mantarı Yetiştiriciliği
Su Ürünlerine Giriş
Matematik - I
Temel Bilgisayar Bilimleri
Teknik Resim
Seçmeli Ders (Beden Eğitimi)
İngilizce - I
Mezuniyet Semineri
Genel Ekoloji