Eğitim Bilgileri
2021 - Devam Ediyor
2021 - Devam EdiyorDoktora
Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye
2014 - 2018
2014 - 2018Yüksek Lisans
Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye
2002 - 2006
2002 - 2006Lisans
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Yabancı Diller
C1 İleri
C1 İleriİngilizce
Akademik Unvanlar / Görevler
2015 - Devam Ediyor
2015 - Devam EdiyorÖğretim Görevlisi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Gürün Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri
2011 - 2015
2011 - 2015Öğretim Görevlisi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Gürün Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
Yönetimsel Görevler
2018 - 2019
2018 - 2019MYO Müdür Yardımcısı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Gürün Meslek Yüksekokulu
Akademi Dışı Deneyim
2017 - 2018
2017 - 2018Proje Ekibi Koordinatörlüğü
Gürün Kaymakamlığı
2007 - 2014
2007 - 2014Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı
Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği
2009 - 2010
2009 - 2010Üretim Mühendisi ve Sorumlu Yönetici
Bayram Süt Mamülleri ve Meşrubat Sanayi
2006 - 2007
2006 - 2007Kalite Kontrol Sorumlusu
Okumuş Çay ve Gıda Sanayi
Verdiği Dersler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
2023
2023DE NOVO ANTIMICROBIAL PEPTIDE DESIGN AGAINST DRUG-RESISTANT STAPHYLOCOCCUS AUREUS
Kesmen Z., Aydın Ş., Okuyan N., Herdem D.
9th International BAU Drug Design Congress, İstanbul, Türkiye, 29 Kasım - 02 Aralık 2023, ss.117
2017
2017DEMLENMİŞ ÇAYLARDA MİKROHAZNE/TERMAL EKSTRAKTÖR (µ-CTE) VE TERMAL DESORBER (TD) İLE GAZ KROMATOGRAFİSİ/KÜTLE SPEKTROMETRESİNDE (GC/MS) UÇUCU BİLEŞİKLERİN TESPİTİ
YETİM H., OKUYAN N., YETİMAN A. E., KESMEN Z.
10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 9 Kasım - 11 Aralık 2017, ss.132
2017
2017Discrimination of the origin of black tea samples: A data mining application
SOYLU B., OKUYAN N., KESMEN Z., YETİM H.
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017
Kitap & Kitap Bölümleri
2022
2022Tarihi Şen Lokantası
Okuyan N.
Türkiye Turizm Ansiklopedisi-Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler , Kozak Metin,Kozak Nazmi, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.316-317, 2022
2022
2022Refik Restaurant- Beyoğlu
Okuyan N.
Türkiye Turizm Ansiklopedisi-Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler , Kozak Metin,Kozak Nazmi, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.69, 2022
2022
2022Ayaspaşa Rus Lokantası
Okuyan N.
Türkiye Turizm Ansiklopedisi-Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler, Kozak Metin,Kozak Nazmi, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.233-234, 2022
2022
2022Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Yüksek Lisans Programı
Okuyan N.
Türkiye Turizm Ansiklopedisi-Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler, Kozak Metin,Kozak Nazmi, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.77, 2022
2022
2022Uludağ Et Lokantası (İst- Florya)- 1956,
Okuyan N.
Türkiye Turizm Ansiklopedisi-Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler , Kozak Metin,Kozak Nazmi, Editör, Detay Yayıcılık, Ankara, ss.250-251, 2022
Desteklenen Projeler
2021 - 2021
2021 - 2021Gürün Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Endüstriyel Uygulama Mutfağı Projesi
Kalkınma Ajansı
(Proje Özeti)
Okuyan N., Hançer A.
2014 - 2019
2014 - 2019Kaçak ve Yerli Çayların Moleküler Tekniklerle Belirlenmesi ve Aromatik Bileşiklerinin Tesbiti Üzerine bir Araştırma
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
(Proje Özeti)
Okuyan N., Yetim H.
2016 - 2017
2016 - 2017