Education Information
2021 - Continues
2021 - ContinuesDoctorate
Erciyes University, Fen Bilimleri Enstitüsü, Food Engineering, Turkey
2014 - 2018
2014 - 2018Postgraduate
Erciyes University, Fen Bilimleri Enstitüsü, Food Engineering, Turkey
2002 - 2006
2002 - 2006Undergraduate
Ondokuz Mayis University, Faculty Of Engıneerıng, Department Of Food Engıneerıng, Turkey
Foreign Languages
C1 Advanced
C1 AdvancedEnglish
Academic Titles / Tasks
2015 - Continues
2015 - ContinuesLecturer
Sivas Cumhuriyet University, Gürün Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri
2011 - 2015
2011 - 2015Lecturer
Sivas Cumhuriyet University, Gürün Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
Managerial Experience
2018 - 2019
2018 - 2019Assistant Director of Vocational School
Sivas Cumhuriyet University, Gürün Meslek Yüksekokulu
Non Academic Experience
2017 - 2018
2017 - 2018Proje Ekibi Koordinatörlüğü
Gürün Kaymakamlığı
2007 - 2014
2007 - 2014Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı
Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği
2009 - 2010
2009 - 2010Üretim Mühendisi ve Sorumlu Yönetici
Bayram Süt Mamülleri ve Meşrubat Sanayi
2006 - 2007
2006 - 2007Kalite Kontrol Sorumlusu
Okumuş Çay ve Gıda Sanayi
Courses
Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings
2023
2023DE NOVO ANTIMICROBIAL PEPTIDE DESIGN AGAINST DRUG-RESISTANT STAPHYLOCOCCUS AUREUS
Kesmen Z., Aydın Ş., Okuyan N., Herdem D.
9th International BAU Drug Design Congress, İstanbul, Turkey, 29 November - 02 December 2023, pp.117
2017
2017DEMLENMİŞ ÇAYLARDA MİKROHAZNE/TERMAL EKSTRAKTÖR (µ-CTE) VE TERMAL DESORBER (TD) İLE GAZ KROMATOGRAFİSİ/KÜTLE SPEKTROMETRESİNDE (GC/MS) UÇUCU BİLEŞİKLERİN TESPİTİ
YETİM H., OKUYAN N., YETİMAN A. E., KESMEN Z.
10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Turkey, 9 November - 11 December 2017, pp.132
2017
2017Discrimination of the origin of black tea samples: A data mining application
SOYLU B., OKUYAN N., KESMEN Z., YETİM H.
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Turkey, 15 - 17 May 2017
Books & Book Chapters
2022
2022Tarihi Şen Lokantası
Okuyan N.
in: Türkiye Turizm Ansiklopedisi-Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler , Kozak Metin,Kozak Nazmi, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.316-317, 2022
2022
2022Refik Restaurant- Beyoğlu
Okuyan N.
in: Türkiye Turizm Ansiklopedisi-Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler , Kozak Metin,Kozak Nazmi, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.69, 2022
2022
2022Ayaspaşa Rus Lokantası
Okuyan N.
in: Türkiye Turizm Ansiklopedisi-Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler, Kozak Metin,Kozak Nazmi, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.233-234, 2022
2022
2022Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Yüksek Lisans Programı
Okuyan N.
in: Türkiye Turizm Ansiklopedisi-Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler, Kozak Metin,Kozak Nazmi, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.77, 2022
2022
2022Uludağ Et Lokantası (İst- Florya)- 1956,
Okuyan N.
in: Türkiye Turizm Ansiklopedisi-Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler , Kozak Metin,Kozak Nazmi, Editor, Detay Yayıcılık, Ankara, pp.250-251, 2022
Supported Projects
2021 - 2021
2021 - 2021Gürün Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Endüstriyel Uygulama Mutfağı Projesi
Development Agency
(Project Abstract)
Okuyan N., Hançer A.
2014 - 2019
2014 - 2019Kaçak ve Yerli Çayların Moleküler Tekniklerle Belirlenmesi ve Aromatik Bileşiklerinin Tesbiti Üzerine bir Araştırma
Project Supported by Higher Education Institutions
(Project Abstract)
Okuyan N., Yetim H.
2016 - 2017
2016 - 2017