Farklı kurutma yöntemleri ile elde edilmiş peynir tozlarının ısıl işlem görmüş sucukların kalite ve duyusal özelliklerine olan etkisinin incelenmesi


Yalçınçıray Ö., Hastaoğlu E., Göksel Saraç M., Can Ö. P.

Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi, cilt.26, sa.2, ss.244-253, 2022 (Hakemli Dergi)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 26 Sayı: 2
  • Basım Tarihi: 2022
  • Dergi Adı: Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
  • Derginin Tarandığı İndeksler: TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.244-253
  • Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Adresli: Evet