Verdiği Dersler
75
-
Ön Lisans
Özel Gıdalar Teknolojisi
İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği
Genel Biyoloji
Bitkisel Yağ Teknolojisi
İş Sağlığı ve Güvenliği
Fabrika Hizmetleri
Genel Laboratuvar Teknikleri
Et Teknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda İşletme İlkeleri - I
Et Teknolojisi
Fonksiyonel Gıdalar
Gıda Mevzuatı ve Kalite Konrol
Gıda Kimyası
Gıda İşleme İlkeleri - II
Fonksiyonel Gıdalar
Gıda İşleme İlkeleri ve Makineleri
Meyve - Sebze Teknolojisi
İngilizce - II
Süt Teknolojisi
Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrol
Bilgisayar Büro Programları
Gıda İşletmelerinde Arge Uygulamaları
Araştırma Yöntem ve Teknikleri
Bilgisayar Donanımı
Web Editörü
Sütçülük Atıklarının Değerlendirilmesi
Süt Kimyası ve Biyokimyası
Gıda Teknolojisi - II
Süt Kimyası ve Biyokimyası
Gıda Mevzuatı
Gıda İşleme İlkeleri - II
Matematik
Gıda Teknolojisi - II
Süt Endüstrisi Makineleri
Gıda Teknolojisi - I
Süt Ürünleri Katkı Maddeleri
Süt Endüstrisi Makineleri
Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrol
Gıda Kimyası ve Biyokimyası
Gıda Kimyası ve Biyokimyası
Gıda İşletme İlkeleri - I
Özel Gıdalar
Dondurma Teknolojisi
İçme Sütü Teknolojisi
Beslenme İlkeleri
Fermente Süt Mamülleri Teknolojisi
Gıda Teknolojisi - I
Peynir Teknolojisi
Beslenme İlkeleri
Gıda İşleme Hijyen ve Sanitasyon
Gıda Kimyası ve Biyokimyası
Biyokimya
Süt Yan Ürünleri
Genel Kimya
Gıda Ambalajlama ve Depolama Teknikleri
Gıda Katkı Maddeleri
Süt Endüstrisi İşletmeciliği
Biyokimya
Gıda Muhafaza Metotları ve Ambalajlama
Süt Endüstrisinde Hijyen ve Sanitasyon
Koyulaştırılmış Süt ve Süttozu Teknolojisi
Süt Ürünleri Kalite Kontrolü-I
Gıda İşleme Hijyen ve Sanitasyon
Süt ve Ürünleri Teknolojisine Giriş
Gıda İşletme Ekonomisi ve Organizasyon
Yönelendirilmiş Çalışma
Genel Mikrobiyoloji
Gıda Mikrobiyolojisi
Süt Mamülleri Mikrobiyolojisi
Süt İşletmelerinin Kuruluş ve Organizasyonu
Tereyağ Teknolojisi
Genel Biyoloji
Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı
Seçmeli Ders (Beden Eğitimi)