Akademik İdari Deneyim

Verdiği Dersler 75
  • Ön Lisans

    Özel Gıdalar Teknolojisi

    İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği

    Genel Biyoloji

    Bitkisel Yağ Teknolojisi

    İş Sağlığı ve Güvenliği

    Fabrika Hizmetleri

    Genel Laboratuvar Teknikleri

    Et Teknolojisi

    Gıda Mikrobiyolojisi

    Gıda İşletme İlkeleri - I

    Et Teknolojisi

    Fonksiyonel Gıdalar

    Gıda Mevzuatı ve Kalite Konrol

    Gıda Kimyası

    Gıda İşleme İlkeleri - II

    Fonksiyonel Gıdalar

    Gıda İşleme İlkeleri ve Makineleri

    Meyve - Sebze Teknolojisi

    İngilizce - II

    Süt Teknolojisi

    Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrol

    Bilgisayar Büro Programları

    Gıda İşletmelerinde Arge Uygulamaları

    Araştırma Yöntem ve Teknikleri

    Bilgisayar Donanımı

    Web Editörü

    Sütçülük Atıklarının Değerlendirilmesi

    Süt Kimyası ve Biyokimyası

    Gıda Teknolojisi - II

    Süt Kimyası ve Biyokimyası

    Gıda Mevzuatı

    Gıda İşleme İlkeleri - II

    Matematik

    Gıda Teknolojisi - II

    Süt Endüstrisi Makineleri

    Gıda Teknolojisi - I

    Süt Ürünleri Katkı Maddeleri

    Süt Endüstrisi Makineleri

    Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrol

    Gıda Kimyası ve Biyokimyası

    Gıda Kimyası ve Biyokimyası

    Gıda İşletme İlkeleri - I

    Özel Gıdalar

    Dondurma Teknolojisi

    İçme Sütü Teknolojisi

    Beslenme İlkeleri

    Fermente Süt Mamülleri Teknolojisi

    Gıda Teknolojisi - I

    Peynir Teknolojisi

    Beslenme İlkeleri

    Gıda İşleme Hijyen ve Sanitasyon

    Gıda Kimyası ve Biyokimyası

    Biyokimya

    Süt Yan Ürünleri

    Genel Kimya

    Gıda Ambalajlama ve Depolama Teknikleri

    Gıda Katkı Maddeleri

    Süt Endüstrisi İşletmeciliği

    Biyokimya

    Gıda Muhafaza Metotları ve Ambalajlama

    Süt Endüstrisinde Hijyen ve Sanitasyon

    Koyulaştırılmış Süt ve Süttozu Teknolojisi

    Süt Ürünleri Kalite Kontrolü-I

    Gıda İşleme Hijyen ve Sanitasyon

    Süt ve Ürünleri Teknolojisine Giriş

    Gıda İşletme Ekonomisi ve Organizasyon

    Yönelendirilmiş Çalışma

    Genel Mikrobiyoloji

    Gıda Mikrobiyolojisi

    Süt Mamülleri Mikrobiyolojisi

    Süt İşletmelerinin Kuruluş ve Organizasyonu

    Tereyağ Teknolojisi

    Genel Biyoloji

    Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı

    Seçmeli Ders (Beden Eğitimi)