Arş. Gör. SONER TUTUN


Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknoloji B.

Veterinerlik Besin/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Abd


WoS Araştırma Alanları: Veterinerlik Bilimleri


Avesis Araştırma Alanları: Besin Hijyeni ve Teknolojisi

Metrikler

Yayın

22

Yayın (WoS)

2

Yayın (Scopus)

1

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

7

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Doktora

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi Bölümü, Türkiye

2012 - 2017

2012 - 2017

Lisans

Kırıkkale Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Türkiye

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2022

2022

Eğitimcinin Eğitimi

Eğitim Yönetimi ve Planlama

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi

Araştırma Alanları

Besin Hijyeni ve Teknolojisi

Akademik Ünvanlar / Görevler

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Araştırma Görevlisi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknoloji B.

Makaleler

Tümü (9)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
Scopus (1)
TRDizin (6)
Diğer Yayınlar (1)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2024

2024

1. GIDA KAYNAKLI BRUSELLA ENFEKSİYONLARI

Fedai F., Demir T., Tutun S.

I.SAĞLIK ÖĞRENCİLERİ KONGRESİ (CÜSKON2024), Sivas, Türkiye, 23 Mayıs 2024

2024

2024

2. Chemical Risks in Eggs That Threaten Public Health

Demir T., Tutun S., Önemlibıçak Y. A.

V International Symposium of Student Scientific Clubs, 18 Nisan 2024, (Özet Bildiri)

2023

2023

3. ÇÖREK OTU’NUN HALK SAĞLIĞI BAKIMINDAN YARARLARI (BENEFITS OF BLACK CUMIN FOR PUBLIC HEALTH)

YURDAKUL Ö., DOĞAN B., TUTUN S.

ICONFOOD’23 2nd International Congress on Food Researches From Tradition to the Future Food Safety, Food Security and Ethics, Sivas, Türkiye, 16 Ekim 2023, (Özet Bildiri)

2023

2023

4. Determination of The Presence of Pathogen Candida Spp. In Bulk Tank Milk

YURDAKUL Ö., ŞEN E., TUTUN S., KEYVAN N., ZENGİN M. T.

6th International Conference on Sustainable Science and Technology (ICSuSaT-2023), İstanbul, Türkiye, 14 Temmuz 2023

2019

2019

6. Preliminary Results on genetic diversity of chukar partridge (Alectoris chukar, Galliformes) in Turkiye

Kabasakal B., Kaya S., Arslan A., Tutun S., Erdoğan A.

9 thInternatıonal Symposium on Ecology and Enviromental Problems İSEEP 2019 ANTALYA-TURKEY, Antalya, Türkiye, 1 - 03 Kasım 2019, ss.66, (Özet Bildiri)

Kitaplar

2024

2024

1. FUNCTIONAL MEAT PRODUCTS: NEW APPROACHES TO HEALTH AND NUTRITION

Tutun S., Demir T.

Sağlık Bilimleri Alanında Araştırmalar ve Değerlendirmeler, ŞAHNA ENGİN, AKGÜL HASAN, SELAMOĞLU ZELİHA, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.35-51, 2024 Sürdürülebilir Kalkınma

2024

2024

2. Sütte Hile Amacıyla Kullanılan Nötralize Edici Ve Koruyucu Kimyasal Maddeler Ve Analiz Yöntemleri

TUTUN S., ALEMDAR S.

GÜNCEL PRATİK VETERİNER EL KİTABI III, USLU BARIŞ ATALAY, BAŞBUĞ ONUR, ERCAN NAZLI, Editör, Cumhuriyet Üniversitesi, Sivas, ss.301-319, 2024

2024

2024

3. Sütte Hile Amacıyla Kullanılan Nötralize Edici ve Koruyucu Kimyasal Maddeler ve Analiz Yöntemleri

Tutun S., Alemdar S.

GÜNCEL PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI-III, USLU BARIŞ ATALAY,BAŞBUĞ ONUR,ERCAN NAZLI, Editör, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Sivas, ss.301-319, 2024

2023

2023

4. Kurbanlık Hayvanlar İçin Gereklilikler ve Kesim Hijyeni

ALEMDAR S., TUTUN S.

GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI-II, USLU BARIŞ ATALAY, BAŞBUĞ ONUR, YURDAKUL İBRAHİM, Editör, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Sivas, ss.321-336, 2023

2023

2023

5. AFETLERDE GIDA GÜVENLİĞİ

EROL Z., TUTUN S., DOĞRU S.

GIDA GÜVENLİĞİ, YALÇIN HALİL, Editör, Akademisyen, Ankara, ss.27-52, 2023

2023

2023

6. Kurbanlık Hayvanlar İçİn Gereklilikler ve Kesim Hijyeni

ALEMDAR S., TUTUN S.

GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI-II, USLU BARIŞ ATALAY, BAŞBUĞ ONUR, YURDAKUL İBRAHİM, Editör, CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, Sivas, ss.321-336, 2023

2022

2022

7. SÜTTE ANTİBİYOTİK KALINTISI

AĞAOĞLU S., TUTUN S.

GÜNCEL PRATİK VETERİNER EL KİTABI, USLU BARIŞ ATALAY, BAŞBUĞ ONUR, YURDAKUL İBRAHİM, Editör, Cumhuriyet Üniversitesi, Sivas, ss.211-216, 2022


Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 2

h-indeksi (WOS): 1