TÜRK MUTFAĞINDA KULLANILAN YOĞURT SAKLAMA YÖNTEMLER


ÖZKAN ÖNEM E., YILMAZ M.

Anadolu Mutfak Kültüründen Esintiler, Mücahit Sami KÜÇÜKTIĞLIDr. Yılmaz SEÇİMDr. Mesut Murat ADABALIMustafa YILMAZ, Editör, Konya Kültür A.Ş. Yayınevi, Konya, ss.184-197, 2020

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2020
  • Yayınevi: Konya Kültür A.Ş. Yayınevi
  • Basıldığı Şehir: Konya
  • Sayfa Sayıları: ss.184-197
  • Editörler: Mücahit Sami KÜÇÜKTIĞLIDr. Yılmaz SEÇİMDr. Mesut Murat ADABALIMustafa YILMAZ, Editör
  • Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Adresli: Evet