Sivas Cumhuriyet Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Bilimsel Veri Paylaşımı
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Koyun Çiğ Sütlerinden Üretilen Gelenekse...
Koyun Çiğ Sütlerinden Üretilen Geleneksel Van Otlu Peynirinin Gıda Güvenliği Üzerine Etkileri
Atıf İçin Kopyala
KIRK K.
,
GÜRSOY N.
,
CEBECİ T.
Gıda Güvenliği Kongresi, Türkiye, 7 - 09 Nisan 2015
Yayın Türü:
Bildiri
Basıldığı Ülke:
Türkiye
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Adresli:
Evet