Mesleki Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2012 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Gemerek Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

  • 2009 - 2012 Öğretim Görevlisi

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

Yönetimsel Görevler

  • 2014 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Gemerek Meslek Yüksekokulu, Dış Ticaret Bölümü

  • 2010 - 2012 Bölüm Başkanı

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

Verdiği Dersler

  • Ön Lisans Gıda Analizi

  • Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji

  • Ön Lisans Halkla İlişkiler ve Siyaset

  • Ön Lisans Tıbbi Mikrobiyoloji - II

  • Ön Lisans Biyokimya

  • Ön Lisans Endüstriyel Analiz Teknikleri

  • Ön Lisans Tıbbi Mikrobiyoloji - I

  • Ön Lisans Sekonder Metabolitler

  • Ön Lisans Kalite Sistemleri ve Yönetimi

  • Ön Lisans Nanoteknoloji ve Uygulama Alanları

  • Ön Lisans Büro Yönetimi Ve İletişim Teknikleri

  • Ön Lisans Girişimcilik ve Küçük İşletme Yönetimi

  • Ön Lisans Kambiyo Mevzuatı

  • Ön Lisans Genel İşletme

  • Ön Lisans Temel Kredi Bilgileri

  • Ön Lisans Girişimcilik

  • Ön Lisans İngilizce - I

  • Ön Lisans Gümrük Mevzuatı

  • Ön Lisans Türkiye Ekonomisi

  • Ön Lisans Temel Kredi Bilgileri

  • Ön Lisans Türk Dili - II

  • Ön Lisans Kamu İdareleri Muhasebe Sistemi

  • Ön Lisans Hasar İşlemleri

  • Ön Lisans Marka Yönetimi

  • Ön Lisans Bankacılığa Giriş

  • Ön Lisans Halkla İlişkiler Uygulamaları

  • Ön Lisans Türk Dili - I

  • Ön Lisans Dış Ticaret Teşvikleri

  • Ön Lisans Banka İşlemleri - I

  • Ön Lisans Süt İşletmelerinin Kuruluş ve Organizasyonu

  • Ön Lisans Gıda Teknolojisi - II

  • Ön Lisans Tereyağ Teknolojisi

  • Ön Lisans Et Teknolojisi

  • Ön Lisans Meyve - Sebze Teknolojisi

  • Ön Lisans Süt Kimyası ve Biyokimyası

  • Ön Lisans Gıda Kimyası ve Biyokimyası

  • Ön Lisans Süt Mamülleri Mikrobiyolojisi

  • Ön Lisans Bilgi ve İletişim Teknolojisi

  • Ön Lisans Biyokimya

  • Ön Lisans Gıda İşleme İlkeleri - II

  • Ön Lisans Tahıl Teknolojisi

  • Ön Lisans Meyve - Sebze Teknolojisi

  • Ön Lisans Gıda Mikrobiyolojisi

  • Ön Lisans Gıda Muhafaza Metotları ve Ambalajlama

  • Ön Lisans Süt Ürünleri Kalite Kontrolü-I

  • Ön Lisans Et Teknolojisi

  • Ön Lisans Gıda Mikrobiyolojisi

  • Ön Lisans Tahıl Teknolojisi

  • Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji

  • Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji

  • Ön Lisans Koyulaştırılmış Süt ve Süttozu Teknolojisi

  • Ön Lisans Gıda İşleme Hijyen ve Sanitasyon

  • Ön Lisans Süt Teknolojisi

  • Ön Lisans Gıda İşleme Hijyen ve Sanitasyon

  • Ön Lisans Beslenme İlkeleri

  • Ön Lisans Beslenme İlkeleri

  • Ön Lisans Gıda Mevzuatı

  • Ön Lisans Süt Teknolojisi

  • Ön Lisans Gıda İşletme İlkeleri - I

  • Ön Lisans Fermente Süt Mamülleri Teknolojisi

  • Ön Lisans Gıda İşletme İlkeleri - I

  • Ön Lisans Beslenme İlkeleri

  • Ön Lisans Genel Biyoloji

  • Ön Lisans Gıda Analizi

  • Ön Lisans Genel Biyoloji

  • Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji

  • Ön Lisans İçme Sütü Teknolojisi

  • Ön Lisans Gıda İşletme Ekonomisi ve Organizasyon

  • Ön Lisans Gıda İşletme Ekonomisi ve Organizasyon

  • Ön Lisans Süt İşletmelerinin Projelendirilmesi

  • Ön Lisans Yönelendirilmiş Çalışma