Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 2
  • 2012 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Gemerek Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

  • 2009 - 2012 Öğretim Görevlisi

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

Yönetimsel Görevler 2
  • 2014 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Gemerek Meslek Yüksekokulu, Dış Ticaret Bölümü

  • 2010 - 2012 Bölüm Başkanı

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

Verdiği Dersler 71
  • Ön Lisans

    Gıda Analizi

    Genel Mikrobiyoloji

    Halkla İlişkiler ve Siyaset

    Tıbbi Mikrobiyoloji - II

    Biyokimya

    Endüstriyel Analiz Teknikleri

    Tıbbi Mikrobiyoloji - I

    Sekonder Metabolitler

    Kalite Sistemleri ve Yönetimi

    Nanoteknoloji ve Uygulama Alanları

    Büro Yönetimi Ve İletişim Teknikleri

    Girişimcilik ve Küçük İşletme Yönetimi

    Kambiyo Mevzuatı

    Genel İşletme

    Temel Kredi Bilgileri

    Girişimcilik

    İngilizce - I

    Gümrük Mevzuatı

    Türkiye Ekonomisi

    Temel Kredi Bilgileri

    Türk Dili - II

    Kamu İdareleri Muhasebe Sistemi

    Hasar İşlemleri

    Marka Yönetimi

    Bankacılığa Giriş

    Halkla İlişkiler Uygulamaları

    Türk Dili - I

    Dış Ticaret Teşvikleri

    Banka İşlemleri - I

    Süt İşletmelerinin Kuruluş ve Organizasyonu

    Gıda Teknolojisi - II

    Tereyağ Teknolojisi

    Et Teknolojisi

    Meyve - Sebze Teknolojisi

    Süt Kimyası ve Biyokimyası

    Gıda Kimyası ve Biyokimyası

    Süt Mamülleri Mikrobiyolojisi

    Bilgi ve İletişim Teknolojisi

    Biyokimya

    Gıda İşleme İlkeleri - II

    Tahıl Teknolojisi

    Meyve - Sebze Teknolojisi

    Gıda Mikrobiyolojisi

    Gıda Muhafaza Metotları ve Ambalajlama

    Süt Ürünleri Kalite Kontrolü-I

    Et Teknolojisi

    Gıda Mikrobiyolojisi

    Tahıl Teknolojisi

    Genel Mikrobiyoloji

    Genel Mikrobiyoloji

    Koyulaştırılmış Süt ve Süttozu Teknolojisi

    Gıda İşleme Hijyen ve Sanitasyon

    Süt Teknolojisi

    Gıda İşleme Hijyen ve Sanitasyon

    Beslenme İlkeleri

    Beslenme İlkeleri

    Gıda Mevzuatı

    Süt Teknolojisi

    Gıda İşletme İlkeleri - I

    Fermente Süt Mamülleri Teknolojisi

    Gıda İşletme İlkeleri - I

    Beslenme İlkeleri

    Genel Biyoloji

    Gıda Analizi

    Genel Biyoloji

    Genel Mikrobiyoloji

    İçme Sütü Teknolojisi

    Gıda İşletme Ekonomisi ve Organizasyon

    Gıda İşletme Ekonomisi ve Organizasyon

    Süt İşletmelerinin Projelendirilmesi

    Yönelendirilmiş Çalışma