-
2025 - 2027 Pelemir (Cephalaria syriaca) İlavesi ile Glisemik İndeksi Düşürülmüş Tahıl Ürünlerinin Üretimi
Project Supported by Higher Education Institutions , BAP Research Project
Törnük F. (Executive), Karaoğlan H. A., Gültekin Kurt K., Kutlu G., Erol K. F.
-
2022 - 2024 Probiyotik Kırmızı Pancar Suyu Üretiminin Optimizasyonu Ve Probiyotik Kırmızı Pancar Suyunun Geleneksel Yöntemle Üretilen Kırmızı Pancar Suyu ile Kıyaslanması
TUBITAK Project , 3501 - National Young Researcher Career Development Program
Karaoğlan H. A. (Executive), Sarı F.
-
2020 - 2021 Ultrason ve Mikrodalga Uygulamaları İle Tatlı Patates Çeşitlerinden (Mor ve Turuncu) Nişasta Üretimi ve Model Ürün Salamda Kullanım Olanaklarının Belirlenmesi
Project Supported by Higher Education Institutions , BAP Research Project
Göksel Saraç M. (Executive), Dinçel B., Karaoğlan H. A., Hastaoğlu E.
-
2016 - 2019 Türkiye de Değişik Şarap Bölgelerinden İzole Edilmiş Endojen Saccharomyces cerevisiae Mayaları Üzerine Bazı Stres Faktörlerinin Etkisinin İncelenmesi
-
2013 - 2014 Şalgam Suyunda Bozulma Yapan Mayaların Atımlı UV Işık ile İnaktivasyonu
Project Supported by Higher Education Institutions , BAP MSc
Keklik N. M., Develi Işıklı N. (Executive), KARAOĞLAN H. A.
-
2023 - 2024 Ekmek yapımında Alabaş (Brassica oleracea L. var. gongylodes) kabuğu kullanımının ekmeğin yapısal özellikleri ve in vitro sindirilebilirliği üzerine etkisi
Other , Sivas Cumhuriyet University, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü, Turkey
-
2023 - 2024 Ekmeğin kimyasal ve duyusal özellikleri üzerine Alabaş (Brassica oleracea L. var. gongylodes) kabuğunun etkisinin incelenmesi
R & D Project , Sivas Cumhuriyet University, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü, Turkey