-
2025 - 2027 Siyah Sarımsaktan Suda Çözünür Melanin Eldesi Ve Model Gıdalarda Renklendirici Ve Hipoglisemik Katkı Maddesi Olarak Kullanılma Olanakları
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
Karaoğlan H. A., Gezegen H., Kutlu G., Erol K. F., Törnük F. (Yürütücü)
-
2025 - 2027 Pelemir (Cephalaria syriaca) İlavesi ile Glisemik İndeksi Düşürülmüş Tahıl Ürünlerinin Üretimi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Törnük F. (Yürütücü), Karaoğlan H. A., Gültekin Kurt K., Kutlu G., Erol K. F.
-
2022 - 2024 Probiyotik Kırmızı Pancar Suyu Üretiminin Optimizasyonu Ve Probiyotik Kırmızı Pancar Suyunun Geleneksel Yöntemle Üretilen Kırmızı Pancar Suyu ile Kıyaslanması
TÜBİTAK Projesi , 3501 - Ulusal Genç Araştırmacı Kariyer Geliştirme Programı
Karaoğlan H. A. (Yürütücü), Sarı F.
-
2020 - 2021 Ultrason ve Mikrodalga Uygulamaları İle Tatlı Patates Çeşitlerinden (Mor ve Turuncu) Nişasta Üretimi ve Model Ürün Salamda Kullanım Olanaklarının Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Göksel Saraç M. (Yürütücü), Dinçel B., Karaoğlan H. A., Hastaoğlu E.
-
2016 - 2019 Türkiye de Değişik Şarap Bölgelerinden İzole Edilmiş Endojen Saccharomyces cerevisiae Mayaları Üzerine Bazı Stres Faktörlerinin Etkisinin İncelenmesi
-
2013 - 2014 Şalgam Suyunda Bozulma Yapan Mayaların Atımlı UV Işık ile İnaktivasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
Keklik N. M., Develi Işıklı N. (Yürütücü), KARAOĞLAN H. A.
-
2023 - 2024 Ekmek yapımında Alabaş (Brassica oleracea L. var. gongylodes) kabuğu kullanımının ekmeğin yapısal özellikleri ve in vitro sindirilebilirliği üzerine etkisi
Diğer , Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü, Türkiye
-
2023 - 2024 Ekmeğin kimyasal ve duyusal özellikleri üzerine Alabaş (Brassica oleracea L. var. gongylodes) kabuğunun etkisinin incelenmesi
Ar-Ge Projesi , Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü, Türkiye