SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Effect of heat pre-treatment on aminoacidic profile in fermentation of synthetic must achieved by Saccharomyces cerevisiae
The 35th International Specialised Symposium on Yeast, Antalya, Türkiye, 21 - 25 Ekim 2019
Modelling Effect of Freeze-Thaw Stress on the Growth of Wine Yeasts Isolated From Turkish Region
INTERNATIONAL CONFERENCE ONAGRONOMY AND FOOD SCIENCE TECHNOLOGY, İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019
CHANGE IN INTRACELLULAR PROLINE AND TREHALOSE LEVELS OF YEAST: SACCHAROMYCES CEREVISIAE AFTER STRESS APPLICATION
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018
ŞALGAM SUYUNUN FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZLLİKLERİ ÜZERİNE GELENEKSEL OLARAK KULLANILAN MUHAFAZA YÖNTEMLERİNİN VE ATIMLI UV IŞIĞININ ETKİSİ
TGDF Gıda Kongresi 2013, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013
Geleneksel Şalgam Suyu Üretimi ve Şalgam Suyunda Bozulma Yapan Yabani Mayaların Tanımlanması
8. Gıda Mhendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013
Effect of Pulsed UV Light on Physical and Chemical Properties of Turnip Juice
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013
Kitap & Kitap Bölümleri
Meyve ve Sebzelerde Tekstür
Gıdalarda Tekstür, Meryem Göksel Saraç, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim ve Danışmanlık, Sivas, ss.95-108, 2020