Yayınlar & Eserler

Makaleler 13
Tümü (13)
SCI-E, SSCI, AHCI (9)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (9)
Scopus (9)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 26

2. Çirkin Gıdalar

Sürdürülebilir Tarım, Gıda ve Beslenme Sempozyumu, Trabzon, Türkiye, 11 Temmuz 2025, (Özet Bildiri)

3. Yeşil Protein: Et Alternatiflerinin Sürdürülebilirlik Potansiyeli

Sürdürülebilir Tarım, Gıda ve Beslenme Sempozyumu, Trabzon, Türkiye, 11 Temmuz 2025, (Özet Bildiri)

5. THE POTENTIAL OF BIOACTIVE COMPONENTS AND THEIR APPLICATION IN THE ENHANCEMENT OF VARIOUS FOODS

ICONFOOD’24 International Congress on Food, Sivas, Türkiye, 16 Ekim 2024, ss.127-138, (Tam Metin Bildiri)

7. Investigation of the Possibilities of Using Plant-Based Sources Instead of Hydrocolloids in Gluten-Free Products

4th International Graduate Studies Congress (IGSCONG’24), Türkiye, 04 Haziran 2024, (Tam Metin Bildiri)

9. NUTRITIONAL QUALITY, BIOACCESSIBILITY, AND HEALTH EFFECTS OF PLANT-BASED MILK ALTERNATIVES

ICONFOOD’24 International Congress on Food, Sivas, Türkiye, 16 - 18 Ekim 2025, (Tam Metin Bildiri)

10. Bitki Bazlı Fermente Ürünlerin Biyoyararlılığı Üzerine Laktik Asit Bakterilerinin Etkisi

1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi, Erzurum, Türkiye, 13 Eylül 2023, (Özet Bildiri)

11. MICROBIAL EVALUATION OF FERMENTED BEETROOT JUICE PRODUCED BY PROBIOTIC Lacticaseibacillus paracasei

3rd International Conference on Raw Materials to Processed Foods, İstanbul, Türkiye, 18 Mayıs 2023, (Tam Metin Bildiri)

12. Hydrocolloids in Gluten-Free Bread Making

Conference on Engineering and Applied Natural Sciences, ICEANS 2023, Konya, Türkiye, 14 Nisan 2023, (Özet Bildiri)

14. VEJETABLE JUICE PRODUCTION BY LACTOFERMENT METHOD

2nd International Food Engineering Congress, Ankara, Türkiye, 25 Kasım 2021, (Özet Bildiri)

15. Mor ve Turuncu Renkli Tatlı Patateslerden Nişasta Üretim Olanaklarının Araştırılması

International Congress on Sciences and Engineerıng for Sustainability 2021, İstanbul, Türkiye, 16 Nisan 2021, ss.153-154

17. Modelling Effect of Freeze-Thaw Stress on the Growth of Wine Yeasts Isolated From Turkish Region

INTERNATIONAL CONFERENCE ONAGRONOMY AND FOOD SCIENCE TECHNOLOGY, İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, (Tam Metin Bildiri)

19. Stres Faktörlerinin Şarap Üretiminde Kullanılan Mayalar Üzerine Etkisi

İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi (TARGID 2017), Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.162-163

20. Effect of Temperature on Growth of Wine Yeast: Saccharomyces cerevisiae.

EuroFoodChem 14. Conference, Budapest, Macaristan, 4 - 06 Ekim 2017, ss.147, (Özet Bildiri)

25. Effect of Pulsed UV Light on Physical and Chemical Properties of Turnip Juice

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

26. Effects of pulsed UV light on physical and chemical properties of turnip juice

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga (Ohrid Lake), Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013
Kitaplar 3

1. Bitkisel Gıda Endüstrisinde Sürdürülebilirlik

Gıda Sistemlerinde Sürdürülebilirlik, HASTAOĞLU EMRE, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, ss.27-44, 2025

2. GLUTENSİZ EKMEĞİN BESİNSEL DEĞERİNİN VE BİYOAKTİVİTESİNİN ARTIRILMASI

Mühendislikte Araştırma ve Değerlendirmeler-II, ÖZALP Coşkun, AKÇAKALE Nurettin, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.1-22, 2022

3. Meyve ve Sebzelerde Tekstür

Gıdalarda Tekstür, Meryem Göksel Saraç, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim ve Danışmanlık, Sivas, ss.95-108, 2020
Metrikler

Yayın

43

Yayın (WoS)

9

Yayın (Scopus)

9

Atıf (WoS)

4

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

69

H-İndeks (Scopus)

3

Toplam Atıf Sayısı

4

Proje

6

Tez Danışmanlığı

3

Açık Erişim

1