Makaleler
13
Tümü (13)
SCI-E, SSCI, AHCI (9)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (9)
Scopus (9)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
26
2. Çirkin Gıdalar
Sürdürülebilir Tarım, Gıda ve Beslenme Sempozyumu, Trabzon, Türkiye, 11 Temmuz 2025, (Özet Bildiri)
3. Yeşil Protein: Et Alternatiflerinin Sürdürülebilirlik Potansiyeli
Sürdürülebilir Tarım, Gıda ve Beslenme Sempozyumu, Trabzon, Türkiye, 11 Temmuz 2025, (Özet Bildiri)
4. Geleneksel Bir Fermente İçecek olan Kırmızı Pancar Suyunun Üretiminde Kullanılan Yöntemlerin Değerlendirilmesi
6. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 06 Kasım 2024, (Özet Bildiri)
10. Bitki Bazlı Fermente Ürünlerin Biyoyararlılığı Üzerine Laktik Asit Bakterilerinin Etkisi
1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi, Erzurum, Türkiye, 13 Eylül 2023, (Özet Bildiri)
11. MICROBIAL EVALUATION OF FERMENTED BEETROOT JUICE PRODUCED BY PROBIOTIC Lacticaseibacillus paracasei
3rd International Conference on Raw Materials to Processed Foods, İstanbul, Türkiye, 18 Mayıs 2023, (Tam Metin Bildiri)
15. Mor ve Turuncu Renkli Tatlı Patateslerden Nişasta Üretim Olanaklarının Araştırılması
International Congress on Sciences and Engineerıng for Sustainability 2021, İstanbul, Türkiye, 16 Nisan 2021, ss.153-154
16. Effect of heat pre-treatment on aminoacidic profile in fermentation of synthetic must achieved by Saccharomyces cerevisiae
The 35th International Specialised Symposium on Yeast, Antalya, Türkiye, 21 - 25 Ekim 2019, (Özet Bildiri)
17. Modelling Effect of Freeze-Thaw Stress on the Growth of Wine Yeasts Isolated From Turkish Region
INTERNATIONAL CONFERENCE ONAGRONOMY AND FOOD SCIENCE TECHNOLOGY, İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, (Tam Metin Bildiri)
18. CHANGE IN INTRACELLULAR PROLINE AND TREHALOSE LEVELS OF YEAST: SACCHAROMYCES CEREVISIAE AFTER STRESS APPLICATION
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, (Özet Bildiri)
19. Stres Faktörlerinin Şarap Üretiminde Kullanılan Mayalar Üzerine Etkisi
İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi (TARGID 2017), Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.162-163
20. Effect of Temperature on Growth of Wine Yeast: Saccharomyces cerevisiae.
EuroFoodChem 14. Conference, Budapest, Macaristan, 4 - 06 Ekim 2017, ss.147, (Özet Bildiri)
21. Inactivation of Candida inconspicua isolated from Turkish fermented beverage shalgam by pulsed UV light
3rd ISEKI Food Conference, Atina, Yunanistan, 21 - 23 Mayıs 2014
22. ŞALGAM SUYUNUN FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZLLİKLERİ ÜZERİNE GELENEKSEL OLARAK KULLANILAN MUHAFAZA YÖNTEMLERİNİN VE ATIMLI UV IŞIĞININ ETKİSİ
TGDF Gıda Kongresi 2013, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013, (Özet Bildiri)
23. Şalgam suyunun fiziksel ve kimyasal özellikleri üzerine geleneksel olarak kullanılan muhafaza yöntemlerinin ve atımlı UV ışığın etkisi
TGDF Gıda Kongresi, Side, Antalya, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013
24. Geleneksel Şalgam Suyu Üretimi ve Şalgam Suyunda Bozulma Yapan Yabani Mayaların Tanımlanması
8. Gıda Mhendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, (Özet Bildiri)
25. Effect of Pulsed UV Light on Physical and Chemical Properties of Turnip Juice
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)
26. Effects of pulsed UV light on physical and chemical properties of turnip juice
The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga (Ohrid Lake), Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013
Kitaplar
3
3. Meyve ve Sebzelerde Tekstür
Gıdalarda Tekstür, Meryem Göksel Saraç, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim ve Danışmanlık, Sivas, ss.95-108, 2020