Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

THE POTENTIAL OF BIOACTIVE COMPONENTS AND THEIR APPLICATION IN THE ENHANCEMENT OF VARIOUS FOODS

ICONFOOD’24 International Congress on Food, Sivas, Türkiye, 16 Ekim 2024, ss.127-138

MICROBIAL EVALUATION OF FERMENTED BEETROOT JUICE PRODUCED BY PROBIOTIC Lacticaseibacillus paracasei

3rd International Conference on Raw Materials to Processed Foods, İstanbul, Türkiye, 18 Mayıs 2023

Hydrocolloids in Gluten-Free Bread Making

Conference on Engineering and Applied Natural Sciences, ICEANS 2023, Konya, Türkiye, 14 Nisan 2023

VEJETABLE JUICE PRODUCTION BY LACTOFERMENT METHOD

2nd International Food Engineering Congress, Ankara, Türkiye, 25 Kasım 2021

Mor ve Turuncu Renkli Tatlı Patateslerden Nişasta Üretim Olanaklarının Araştırılması

International Congress on Sciences and Engineerıng for Sustainability 2021, İstanbul, Türkiye, 16 Nisan 2021, ss.153-154

Modelling Effect of Freeze-Thaw Stress on the Growth of Wine Yeasts Isolated From Turkish Region

INTERNATIONAL CONFERENCE ONAGRONOMY AND FOOD SCIENCE TECHNOLOGY, İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019

Stres Faktörlerinin Şarap Üretiminde Kullanılan Mayalar Üzerine Etkisi

İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi (TARGID 2017), Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.162-163

Effect of Pulsed UV Light on Physical and Chemical Properties of Turnip Juice

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013

Effects of pulsed UV light on physical and chemical properties of turnip juice

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga (Ohrid Lake), Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013

Kitap & Kitap Bölümleri

GLUTENSİZ EKMEĞİN BESİNSEL DEĞERİNİN VE BİYOAKTİVİTESİNİN ARTIRILMASI

Mühendislikte Araştırma ve Değerlendirmeler-II, ÖZALP Coşkun, AKÇAKALE Nurettin, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.1-22, 2022

Meyve ve Sebzelerde Tekstür

Gıdalarda Tekstür, Meryem Göksel Saraç, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim ve Danışmanlık, Sivas, ss.95-108, 2020

Metrikler

Yayın

34

Atıf (WoS)

27

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

41

H-İndeks (Scopus)

2

Proje

4

Tez Danışmanlığı

2

Açık Erişim

1