Desteklenen Projeler
-
2022 - 2023 Probiyotik Kırmızı Pancar Suyu Üretiminin Optimizasyonu Ve Probiyotik Kırmızı Pancar Suyunun Geleneksel Yöntemle Üretilen Kırmızı Pancar Suyu ile Kıyaslanması
-
2020 - 2021 Ultrason ve Mikrodalga Uygulamaları İle Tatlı Patates Çeşitlerinden (Mor ve Turuncu) Nişasta Üretimi ve Model Ürün Salamda Kullanım Olanaklarının Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Göksel Saraç M. (Yürütücü), Dinçel B., Karaoğlan H. A., Hastaoğlu E.
-
2016 - 2019 Türkiye de Değişik Şarap Bölgelerinden İzole Edilmiş Endojen Saccharomyces cerevisiae Mayaları Üzerine Bazı Stres Faktörlerinin Etkisinin İncelenmesi
-
2013 - 2014 Şalgam Suyunda Bozulma Yapan Mayaların Atımlı UV Işık ile İnaktivasyonu
Öğrenci Projeleri
-
2023 - Devam Ediyor Ekmek yapımında Alabaş (Brassica oleracea L. var. gongylodes) kabuğu kullanımının ekmeğin yapısal özellikleri ve in vitro sindirilebilirliği üzerine etkisi
Diğer , Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü, Türkiye
-
2023 - Devam Ediyor Ekmeğin kimyasal ve duyusal özellikleri üzerine Alabaş (Brassica oleracea L. var. gongylodes) kabuğunun etkisinin incelenmesi
Ar-Ge Projesi , Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü, Türkiye