Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 2
  • 2020 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Gürün Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri

  • 2006 - 2020 Öğretim Görevlisi

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Gürün Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

Yönetimsel Görevler 1
  • 2010 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Gürün Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

Akademi Dışı Deneyim 1
  • 2005 - 2006 Sorumlu Yönetici

    Tam Servis Yemek ve İkram Hizmetleri, Sorumlu Yönetici

Verdiği Dersler 42
  • Ön Lisans

    Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş

    Bireysel Emeklilik Sistemi

    Toplantı Sunu ve Teknikleri

    Yönlendirilmiş Çalışma

    Toplantı ve Sunu Teknikleri

    Beslenme İlkeleri

    Ticari Matematik

    Pazarlama İlkeleri ve Yönetimi

    Toplantı ve Sunu Teknikler

    Mesleki İngilizce - I

    Matematik

    Mesleki İngilizce - II

    Toplantı ve Sunum Teknikleri

    İngilizce - I

    Matematik - I

    Ticaret Matematiği

    İngilizce - II

    Özel Gıdalar Teknolojisi

    Tahıl İşleme Teknolojisi

    İngilizce - I

    Genel Laboratuvar Teknikleri

    Yönlendirilmiş Çalışma II

    Genel Mikrobiyoloji

    Yönlendirilmiş Çalışma I

    Gıda Katkı Maddeleri

    Et ve Et Ürünleri İşleme Teknolojisi

    Gıda Mikrobiyolojisi

    Gıda Analizi

    Beslenme İlkeleri

    Genel Biyoloji

    Bilgisayar - II

    Bitkisel Yağ İşleme Teknolojisi

    Süt ve Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi

    Gıda Mevzuatı ve Kalite Güvencesi

    Seçmeli Ders (Beden Eğitimi)

    İngilizce - II

    Genel Kimya

    Genel Biyoloji

    Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi

    Gıda Mevzuatı ve Kalite Güvencesi

    C Programlama II

    Meslek İngilizce - II