Akademik Unvanlar
-
2020 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Gürün Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri
-
2006 - 2020 Öğretim Görevlisi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Gürün Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
Yönetimsel Görevler
-
2010 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Gürün Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
Akademi Dışı Deneyim
-
2005 - 2006 Sorumlu Yönetici
Tam Servis Yemek ve İkram Hizmetleri
Verdiği Dersler
-
Ön Lisans Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş
-
Ön Lisans Bireysel Emeklilik Sistemi
-
Ön Lisans Toplantı Sunu ve Teknikleri
-
Ön Lisans Yönlendirilmiş Çalışma
-
Ön Lisans Toplantı ve Sunu Teknikleri
-
Ön Lisans Beslenme İlkeleri
-
Ön Lisans Ticari Matematik
-
Ön Lisans Pazarlama İlkeleri ve Yönetimi
-
Ön Lisans Toplantı ve Sunu Teknikler
-
Ön Lisans Mesleki İngilizce - I
-
Ön Lisans Matematik
-
Ön Lisans Mesleki İngilizce - II
-
Ön Lisans Toplantı ve Sunum Teknikleri
-
Ön Lisans İngilizce - I
-
Ön Lisans Matematik - I
-
Ön Lisans Ticaret Matematiği
-
Ön Lisans İngilizce - II
-
Ön Lisans Özel Gıdalar Teknolojisi
-
Ön Lisans Tahıl İşleme Teknolojisi
-
Ön Lisans İngilizce - I
-
Ön Lisans Genel Laboratuvar Teknikleri
-
Ön Lisans Yönlendirilmiş Çalışma II
-
Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji
-
Ön Lisans Yönlendirilmiş Çalışma I
-
Ön Lisans Gıda Katkı Maddeleri
-
Ön Lisans Et ve Et Ürünleri İşleme Teknolojisi
-
Ön Lisans Gıda Mikrobiyolojisi
-
Ön Lisans Gıda Analizi
-
Ön Lisans Beslenme İlkeleri
-
Ön Lisans Genel Biyoloji
-
Ön Lisans Bilgisayar - II
-
Ön Lisans Bitkisel Yağ İşleme Teknolojisi
-
Ön Lisans Süt ve Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi
-
Ön Lisans Gıda Mevzuatı ve Kalite Güvencesi
-
Ön Lisans Seçmeli Ders (Beden Eğitimi)
-
Ön Lisans İngilizce - II
-
Ön Lisans Genel Kimya
-
Ön Lisans Genel Biyoloji
-
Ön Lisans Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi
-
Ön Lisans Gıda Mevzuatı ve Kalite Güvencesi
-
Ön Lisans C Programlama II
-
Ön Lisans Meslek İngilizce - II