Akademik Ünvanlar
2
-
2020 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Gürün Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri
-
2006 - 2020 Öğretim Görevlisi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Gürün Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
Yönetimsel Görevler
1
-
2010 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Gürün Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
Akademi Dışı Deneyim
1
-
2005 - 2006 Sorumlu Yönetici
Tam Servis Yemek ve İkram Hizmetleri, Sorumlu Yönetici
Verdiği Dersler
42
-
Ön Lisans
Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş
Bireysel Emeklilik Sistemi
Toplantı Sunu ve Teknikleri
Yönlendirilmiş Çalışma
Toplantı ve Sunu Teknikleri
Beslenme İlkeleri
Ticari Matematik
Pazarlama İlkeleri ve Yönetimi
Toplantı ve Sunu Teknikler
Mesleki İngilizce - I
Matematik
Mesleki İngilizce - II
Toplantı ve Sunum Teknikleri
İngilizce - I
Matematik - I
Ticaret Matematiği
İngilizce - II
Özel Gıdalar Teknolojisi
Tahıl İşleme Teknolojisi
İngilizce - I
Genel Laboratuvar Teknikleri
Yönlendirilmiş Çalışma II
Genel Mikrobiyoloji
Yönlendirilmiş Çalışma I
Gıda Katkı Maddeleri
Et ve Et Ürünleri İşleme Teknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Analizi
Beslenme İlkeleri
Genel Biyoloji
Bilgisayar - II
Bitkisel Yağ İşleme Teknolojisi
Süt ve Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi
Gıda Mevzuatı ve Kalite Güvencesi
Seçmeli Ders (Beden Eğitimi)
İngilizce - II
Genel Kimya
Genel Biyoloji
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi
Gıda Mevzuatı ve Kalite Güvencesi
C Programlama II
Meslek İngilizce - II