Dr. Öğr. Üyesi AYLA HANÇER


Gürün Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri

Aşçılık Programı

Metrikler

Yayın

9

Yayın (WoS)

2

Yayın (Scopus)

2

Atıf (WoS)

2

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

3

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Diğer Toplam)

1

Proje

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2011 - 2020

2011 - 2020

Doktora

İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

2007 - 2010

2007 - 2010

Yüksek Lisans

İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

2000 - 2004

2000 - 2004

Lisans

İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

Yaptığı Tezler

2020

2020

Doktora

Mikronize edilmiş şeker pancarı lifinin hamur ve ekmek özellikleri üzerine etkileri

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Gürün Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri

2010

2010

Yüksek Lisans

Besinsel Liflerin Tarhana Üretiminde Kullanımı

İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Akademik Ünvanlar / Görevler

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Dr. Öğr. Üyesi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Gürün Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri

2006 - 2020

2006 - 2020

Öğretim Görevlisi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Gürün Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

Yönetimsel Görevler

2010 - Devam Ediyor

2010 - Devam Ediyor

Bölüm Başkanı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Gürün Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

Akademi Dışı Deneyim

2005 - 2006

2005 - 2006

Sorumlu Yönetici

Tam Servis Yemek ve İkram Hizmetleri, Sorumlu Yönetici

Verdiği Dersler

Ön Lisans

Ön Lisans

Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş

Bireysel Emeklilik Sistemi

Toplantı Sunu ve Teknikleri

Yönlendirilmiş Çalışma

Toplantı ve Sunu Teknikleri

Beslenme İlkeleri

Ticari Matematik

Pazarlama İlkeleri ve Yönetimi

Toplantı ve Sunu Teknikler

Mesleki İngilizce - I

Matematik

Mesleki İngilizce - II

Toplantı ve Sunum Teknikleri

İngilizce - I

Matematik - I

Ticaret Matematiği

İngilizce - II

Özel Gıdalar Teknolojisi

Tahıl İşleme Teknolojisi

İngilizce - I

Genel Laboratuvar Teknikleri

Yönlendirilmiş Çalışma II

Genel Mikrobiyoloji

Yönlendirilmiş Çalışma I

Gıda Katkı Maddeleri

Et ve Et Ürünleri İşleme Teknolojisi

Gıda Mikrobiyolojisi

Gıda Analizi

Beslenme İlkeleri

Genel Biyoloji

Bilgisayar - II

Bitkisel Yağ İşleme Teknolojisi

Süt ve Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi

Gıda Mevzuatı ve Kalite Güvencesi

Seçmeli Ders (Beden Eğitimi)

İngilizce - II

Genel Kimya

Genel Biyoloji

Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi

Gıda Mevzuatı ve Kalite Güvencesi

C Programlama II

Meslek İngilizce - II

Makaleler

Tümü (7)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
ESCI (1)
Scopus (2)
TRDizin (4)
Diğer Yayınlar (1)

Kitaplar

2024

2024

1. BİR GIDA GÜVENLİĞİ SORUNU: GIDA SAHTEKÂRLIĞI

HANÇER A.

MÜHENDİSLİK VE ÇEVRE BİLİMLERİNDE ARAŞTIRMALAR VE DEĞERLENDİRMELER, ÖZALP COŞKUN, HÜRDOĞAN ERTAÇ, Editör, GECE KİTAPLIĞI, Ankara, ss.21-42, 2024


Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 2

h-indeksi (WOS): 1