Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 2
  • 2021 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Gürün Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri

  • 2019 - 2021 Öğretim Görevlisi

    Iktisat ve Girisimcilik Üniversitesi Türk Dünyasi Isletme Fakültesi, Aşçılık ve Mutfak İşletmeciliği

Verdiği Dersler 14
  • Ön Lisans

    Menü Planlama

    Soğuk Mutfak

    Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri - I

    Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri II

    Gıdalarda Duyusal Analiz Teknikleri

    Vejetaryen Mutfağı

    Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri - II

    Türk Mutfak Kültürü - II

    Fırın Ürünleri ve Unlu Mamuller

    Dünya Mutfakları

    Menü Planlama

    Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri - I

    Türk Mutfak Kültürü - I

    Soğuk Mutfak