Akademik Unvanlar
-
2021 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Gürün Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri
-
2019 - 2021 Öğretim Görevlisi
Iktisat ve Girisimcilik Üniversitesi Türk Dünyasi Isletme Fakültesi, Aşçılık ve Mutfak İşletmeciliği
Verdiği Dersler
-
Ön Lisans Menü Planlama
-
Ön Lisans Soğuk Mutfak
-
Ön Lisans Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri - I
-
Ön Lisans Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri II
-
Ön Lisans Gıdalarda Duyusal Analiz Teknikleri
-
Ön Lisans Vejetaryen Mutfağı
-
Ön Lisans Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri - II
-
Ön Lisans Türk Mutfak Kültürü - II
-
Ön Lisans Fırın Ürünleri ve Unlu Mamuller
-
Ön Lisans Dünya Mutfakları
-
Ön Lisans Menü Planlama
-
Ön Lisans Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri - I
-
Ön Lisans Türk Mutfak Kültürü - I
-
Ön Lisans Soğuk Mutfak