Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2021 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Gürün Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri

  • 2019 - 2021 Öğretim Görevlisi

    Iktisat ve Girisimcilik Üniversitesi Türk Dünyasi Isletme Fakültesi, Aşçılık ve Mutfak İşletmeciliği

Verdiği Dersler

  • Ön Lisans Menü Planlama

  • Ön Lisans Soğuk Mutfak

  • Ön Lisans Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri - I

  • Ön Lisans Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri II

  • Ön Lisans Gıdalarda Duyusal Analiz Teknikleri

  • Ön Lisans Vejetaryen Mutfağı

  • Ön Lisans Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri - II

  • Ön Lisans Türk Mutfak Kültürü - II

  • Ön Lisans Fırın Ürünleri ve Unlu Mamuller

  • Ön Lisans Dünya Mutfakları

  • Ön Lisans Menü Planlama

  • Ön Lisans Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri - I

  • Ön Lisans Türk Mutfak Kültürü - I

  • Ön Lisans Soğuk Mutfak