Akademik Ünvanlar
2
-
2021 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Gürün Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri
-
2019 - 2021 Öğretim Görevlisi
Iktisat ve Girisimcilik Üniversitesi Türk Dünyasi Isletme Fakültesi, Aşçılık ve Mutfak İşletmeciliği
Verdiği Dersler
14
-
Ön Lisans
Menü Planlama
Soğuk Mutfak
Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri - I
Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri II
Gıdalarda Duyusal Analiz Teknikleri
Vejetaryen Mutfağı
Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri - II
Türk Mutfak Kültürü - II
Fırın Ürünleri ve Unlu Mamuller
Dünya Mutfakları
Menü Planlama
Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri - I
Türk Mutfak Kültürü - I
Soğuk Mutfak