Öğr. Gör. ESRA DEMİRCİOĞLU YILMAZ
Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
4
Tümü (4)
Diğer Yayınlar (4)
1.
Güvenli Turizm Sertifikası’nın Yerli Turistlerin Risk Algılarının Seyahat Davranışlarına Etkisi
Kafa N.
,
Korkmaz H.
,
Demircioğlu Yılmaz E.
International Journal Of Tourism And Destination Studies
, sa.1, ss.40-57, 2022 (Hakemli Dergi)
2.
Gökçeada’daki Konaklama İşletmelerine Yönelik Çevrimiçi Müşteri Değerlendirmelerinin İncelenmesi: Tripadvisor Örneği
Demircioğlu E.
,
Kafa N.
Journal of Recreation and Tourism Research
, cilt.9, sa.2, ss.52-69, 2022 (Hakemli Dergi)
3.
Gaziantep İlini Ziyaret Edenlerin Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Tercih Ettikleri Yöresel Ürünlerin Belirlenmesi (Determining the Local Products Preferred by the Visitors of Gaziantep in Food and Beverage Businesses)
Demircioğlu E.
,
Kafa N.
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Dergisi
, cilt.5, sa.1, ss.1-10, 2022 (Hakemli Dergi)
4.
Kırgızistan Mutfak Kültüründe Mantı
Demircioğlu E.
,
Gelekçi R.
Herald of International University Named After K. Sh. Toktomamatov Popular Science Periodical Journal
, sa.2, ss.187-193, 2020 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
5
1.
Türk Dünyası Gastronomisinde Nevruz Bayramı; Kırgızistan Örneği
Demircioğlu E.
19. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi, Baku, Azerbaycan, 27 - 29 Eylül 2021, ss.45, (Özet Bildiri)
2.
YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDE YÖRESEL MUTFAK: Gaziantep İli Örneği
Demircioğlu E.
,
Kafa N.
18. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi, Sakarya, Türkiye, 12 - 14 Aralık 2020, ss.229, (Özet Bildiri)
3.
Gaziantep Mutfağında Dürüm Kültürünün Yeri
Demircioğlu E.
18. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi, Sakarya, Türkiye, 12 - 14 Aralık 2020, ss.232, (Özet Bildiri)
4.
Gaziantep Mutfağında Dürüm Kültürünün Yeri
Demircioğlu E.
18. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Aralık 2020, ss.759-766
5.
Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Yöresel Mutfak: Gaziantep İli Örneği
DEMİRCİOĞLU E.
,
KAFA N.
18. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi, Sakarya, Türkiye, 12 Aralık 2020, ss.233, (Özet Bildiri)
Kitaplar
3
1.
UZAKDOĞU ÜLKELERİNİN MUTFAK KÜLTÜRLERİ
Demircioğlu Yılmaz E.
SOSYAL BEŞERI VE IDARI BILIMLER ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMALAR XV, TUFAN EMİNİ FİLİZ, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.297-308, 2022
2.
COVİD-19’UN GIDA TEDARİK ZİNCİRİ VE TÜKETİCİ DAVRANIŞLARI ÜZERİNE ETKİLERİ
HANÇER A.
,
DEMİRCİOĞLU YILMAZ E.
İktisadi, Finans ve Yönetimsel Bakış Açısıyla Sosyal Bilimler Alanındaki Konuların Değerlendirilmesi, Kartal Mustafa, Ortakarpuz Metehan, Editör, Nobel Bilimsel Eserler, Ankara, ss.95-109, 2022
3.
Beslenme Alışkanlıklarında Coğrafyanın Rolü
DEMİRCİOĞLU YILMAZ E.
,
OĞAN Y.
Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar II, Oğan Yener, Editör, Çizgi Kitabevi, ss.182-193, 2022
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
12
Atıf (TrDizin)
2
H-İndeks (TrDizin)
1
Atıf (Diğer Toplam)
5
Açık Erişim
7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları