Yayınlar & Eserler

Makaleler 4
Tümü (4)
Diğer Yayınlar (4)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 5

1. Türk Dünyası Gastronomisinde Nevruz Bayramı; Kırgızistan Örneği

19. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi, Baku, Azerbaycan, 27 - 29 Eylül 2021, ss.45, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2. YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDE YÖRESEL MUTFAK: Gaziantep İli Örneği

18. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi, Sakarya, Türkiye, 12 - 14 Aralık 2020, ss.229, (Özet Bildiri) Creative Commons License

3. Gaziantep Mutfağında Dürüm Kültürünün Yeri

18. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi, Sakarya, Türkiye, 12 - 14 Aralık 2020, ss.232, (Özet Bildiri) Creative Commons License

4. Gaziantep Mutfağında Dürüm Kültürünün Yeri

18. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Aralık 2020, ss.759-766 Creative Commons License

5. Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Yöresel Mutfak: Gaziantep İli Örneği

18. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi, Sakarya, Türkiye, 12 Aralık 2020, ss.233, (Özet Bildiri)
Kitaplar 3

1. UZAKDOĞU ÜLKELERİNİN MUTFAK KÜLTÜRLERİ

SOSYAL BEŞERI VE IDARI BILIMLER ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMALAR XV, TUFAN EMİNİ FİLİZ, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.297-308, 2022

2. COVİD-19’UN GIDA TEDARİK ZİNCİRİ VE TÜKETİCİ DAVRANIŞLARI ÜZERİNE ETKİLERİ

İktisadi, Finans ve Yönetimsel Bakış Açısıyla Sosyal Bilimler Alanındaki Konuların Değerlendirilmesi, Kartal Mustafa, Ortakarpuz Metehan, Editör, Nobel Bilimsel Eserler, Ankara, ss.95-109, 2022

3. Beslenme Alışkanlıklarında Coğrafyanın Rolü

Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar II, Oğan Yener, Editör, Çizgi Kitabevi, ss.182-193, 2022
Metrikler

Yayın

12

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

5

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları