Araştırma Alanları
Mühendislik ve Teknoloji
Makaleler
Tümü (2)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
Scopus (2)
2015
20151. Rheological properties of salep powder-milk mixture
Isikil N., Donmez M. N., Kozan N., KARABABA E.
Journal of Food Science and Technology
, cilt.52, sa.10, ss.6556-6564, 2015 (SCI-Expanded)
2002
20022. Effect of dietary beta-carotene on the animal performance and fatty acid composition of adipose tissue of calf
Isikli N., Zincirlioglu M., Gokturk S., Basaran D., Senoz B., Ozdemir N., et al.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
, cilt.39, sa.2, ss.179-182, 2002 (SCI-Expanded)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2019
20191. Modelling Effect of Freeze-Thaw Stress on the Growth of Wine Yeasts Isolated From Turkish Region
KARAOĞLAN H. A., DEVELİ IŞIKLI N., ÇOKSÖYLER N., ÖZÇELİK F.
INTERNATIONAL CONFERENCE ONAGRONOMY AND FOOD SCIENCE TECHNOLOGY, İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, (Tam Metin Bildiri)
2018
20182. CHANGE IN INTRACELLULAR PROLINE AND TREHALOSE LEVELS OF YEAST: SACCHAROMYCES CEREVISIAE AFTER STRESS APPLICATION
KARAOĞLAN H. A., DEVELİ IŞIKLI N., ÖZÇELİK F.
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, (Özet Bildiri)
2017
20173. Stres Faktörlerinin Şarap Üretiminde Kullanılan Mayalar Üzerine Etkisi
KARAOĞLAN H. A., DEVELİ IŞIKLI N., ÖZÇELİK F.
İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi (TARGID 2017), Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.162-163
2017
20174. Effect of Temperature on Growth of Wine Yeast: Saccharomyces cerevisiae.
KARAOĞLAN H. A., DEVELİ IŞIKLI N., ÖZÇELİK F.
EuroFoodChem 14. Conference, Budapest, Macaristan, 4 - 06 Ekim 2017, ss.147, (Özet Bildiri)
2013
20135. ŞALGAM SUYUNUN FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZLLİKLERİ ÜZERİNE GELENEKSEL OLARAK KULLANILAN MUHAFAZA YÖNTEMLERİNİN VE ATIMLI UV IŞIĞININ ETKİSİ
KARAOĞLAN H. A., KEKLİK N. M., DEVELİ IŞIKLI N.
TGDF Gıda Kongresi 2013, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013, (Özet Bildiri)
2013
20136. Geleneksel Şalgam Suyu Üretimi ve Şalgam Suyunda Bozulma Yapan Yabani Mayaların Tanımlanması
KARAOĞLAN H. A., DEVELİ IŞIKLI N.
8. Gıda Mhendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, (Özet Bildiri)
2013
20137. Effect of Pulsed UV Light on Physical and Chemical Properties of Turnip Juice
KARAOĞLAN H. A., KEKLİK N. M., DEVELİ IŞIKLI N.
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)