Prof. Dr. NURSEL DEVELİ IŞIKLI


Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Gıda Bilimleri


WoS Araştırma Alanları: Mühendislik Bilişim Ve Teknoloji (Eng)


Avesis Araştırma Alanları: Mühendislik ve Teknoloji

Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır

Metrikler

Yayın

31

Yayın (WoS)

11

Yayın (Scopus)

11

Atıf (WoS)

183

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

232

H-İndeks (Scopus)

8

Proje

2

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Araştırma Alanları

Mühendislik ve Teknoloji

Verdiği Dersler

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

İleri Gıda Kimyası

Tez Çalışması

Uzmanlık Alan Dersi

Gıdalarda Fiziksel ve Kimyasal Değişimler

Seminer Dersi

Süt Kimyası ve Fiziği

Lisans

Lisans

Bitirme Ödevi

Gıda Mikrobiyolojisi - II

Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi

Gıda Mikrobiyolojisi - II

Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi

Gıda Mikrobiyolojisi - I

Gıda Kimyası - I

Gıda Mikrobiyolojisi - I

Bitirme Ödevi

Gıda Kimyası - I

Genel Mikrobiyoloji

Genel Mikrobiyoloji

Makaleler

Tümü (2)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
Scopus (2)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2019

2019

1. Modelling Effect of Freeze-Thaw Stress on the Growth of Wine Yeasts Isolated From Turkish Region

KARAOĞLAN H. A., DEVELİ IŞIKLI N., ÇOKSÖYLER N., ÖZÇELİK F.

INTERNATIONAL CONFERENCE ONAGRONOMY AND FOOD SCIENCE TECHNOLOGY, İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

2. CHANGE IN INTRACELLULAR PROLINE AND TREHALOSE LEVELS OF YEAST: SACCHAROMYCES CEREVISIAE AFTER STRESS APPLICATION

KARAOĞLAN H. A., DEVELİ IŞIKLI N., ÖZÇELİK F.

3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, (Özet Bildiri)

2017

2017

3. Stres Faktörlerinin Şarap Üretiminde Kullanılan Mayalar Üzerine Etkisi

KARAOĞLAN H. A., DEVELİ IŞIKLI N., ÖZÇELİK F.

İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi (TARGID 2017), Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.162-163

2017

2017

4. Effect of Temperature on Growth of Wine Yeast: Saccharomyces cerevisiae.

KARAOĞLAN H. A., DEVELİ IŞIKLI N., ÖZÇELİK F.

EuroFoodChem 14. Conference, Budapest, Macaristan, 4 - 06 Ekim 2017, ss.147, (Özet Bildiri)

2013

2013

6. Geleneksel Şalgam Suyu Üretimi ve Şalgam Suyunda Bozulma Yapan Yabani Mayaların Tanımlanması

KARAOĞLAN H. A., DEVELİ IŞIKLI N.

8. Gıda Mhendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, (Özet Bildiri)

2013

2013

7. Effect of Pulsed UV Light on Physical and Chemical Properties of Turnip Juice

KARAOĞLAN H. A., KEKLİK N. M., DEVELİ IŞIKLI N.

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)


Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 159

h-indeksi (WOS): 6