Akademik Unvanlar
-
2008 - Devam Ediyor Yrd. Doç. Dr.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2008 - 2013 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Verdiği Dersler
-
Lisans Et ve Et Ürünleri Teknolojisi
-
Lisans Su Ürünleri İşletme Teknikleri
-
Yüksek Lisans Seminer Dersi
-
Yüksek Lisans Gıda Katkı Maddeleri ve Toksikolojisi
-
Yüksek Lisans Laboratuvar Güvenliği
-
Yüksek Lisans Organik Gıda İşlemleri ve Üretimi
-
Lisans Hijyen ve Sanitasyon
-
Yüksek Lisans Laboratuvar Güvenliği
-
Lisans Su Ürünleri İşletme Teknikleri
-
Lisans Genel Mikrobiyoloji
-
Lisans Genel Mikrobiyoloji
-
Yüksek Lisans Kas ve Etteki Değişimler
-
Lisans Gıda Katkı Maddeleri
-
Lisans Gıda Hijyeni
-
Lisans Et ve Et Ürünleri Teknolojisi
-
Lisans Gıda Katkı Maddeleri
-
Yüksek Lisans Özel Gıdalar Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi
-
Yüksek Lisans Isıl İşlemler
-
Lisans Hijyen ve Sanitasyon
-
Yüksek Lisans Kanatlı Eti Hijyeni ve Teknolojisi
-
Lisans Biyoteknoloji
-
Yüksek Lisans Dönem Projesi
-
Lisans Biyoteknoloji
-
Yüksek Lisans Tez Çalışması
-
Yüksek Lisans Dönem Projesi
-
Yüksek Lisans Laboratuvar Güvenliği
-
Lisans Gıda Hijyeni
-
Ön Lisans Gıda Prosesleri - I
-
Ön Lisans Gıda Katkı Maddeleri
-
Ön Lisans Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı - I
-
Ön Lisans Gıda Kimyası
-
Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji
-
Ön Lisans Süt ve Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi
-
Ön Lisans Gıda Bilimi ve Teknolojisi
Yönetilen Tezler
-
Farklı sıcaklık ve sürelerde pişirilen köftelerde heterosiklik aromatik amin oluşumunun belirlenmesi
CAN Ö. P. (Danışman)
A.DEMİR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Gökkuşağı alabalıkların (Oncorhynchusmykiss Walbaum 1972) biberiye ve kekik yağı ile marinasyonu
CAN Ö. P. (Danışman)
G.KAŞIKCI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013 -
Tavuk köftelerinin sous vide yöntemi ile muhafazası
CAN Ö. P. (Danışman)
F.HARUN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Allium scoradoprasum (körmen) ve allium sativum (sarımsak)' un lısterıa monocytogenes, escherıchıa coli o157:h7, salmonella enterıtıdıs üzerine etkileri
CAN Ö. P. (Danışman)
T.KÖSEAHMETOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011