Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

EFFECT OF OKRA AND CORIANDER SEED FLOURS ON PHYSICAL, TEXTURAL AND SENSORY PROPERTIES OF GLUTEN-FREE COOKIES

GANUD-6 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Kasım 2024

INVESTIGATION OF PLANT-BASED MILK PRODUCTION FROM LUPINE (TERMIYE)

GANUD-6 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, Türkiye, 20 - 21 Kasım 2024

INVESTIGATION OF THE USE POSSIBILITIES OF COLD PLASMA TECHNOLOGY IN THE FOOD INDUSTRY

2.Bilsel Uluslararası Kibyra Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Türkiye, 20 - 21 Temmuz 2024

The Importance Of Some Commercially Essential And Seed Oils

ISPEC 16th INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING & NATURAL SCIENCES, Kıbrıs (Kktc), 1 - 02 Haziran 2024

Fat Substitutes In Food Formulations

ISPEC 16th INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING & NATURAL SCIENCES, Kıbrıs (Kktc), 1 - 02 Haziran 2024

GIDALARDA TEKNOLOJİK İYİLEŞTİRME VE BESİNSEL ZENGİNLEŞTİRME: ÇEKİRDEK UNU İLAVESİ

5th International Black Sea Modern Scientific Research Congress, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2023

GÖRSEL ETKİLERİNİN YANINDA BESİNSEL FAYDALARI; YENİLEBİLİR ÇİÇEKLER

International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics-V, Türkiye, 11 - 13 Kasım 2023

FARKLI SÜTLERE İLE HAZIRLANAN MATCHA LATTELERİN DUYUSAL DEĞERLENDİRMESİ: SAW UYGULAMASI

International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics-V, Türkiye, 11 - 13 Kasım 2023

Bitkisel Kaynaklardan Taklit Hayvansal Yağ Üretimi

Internatıonal Congress On Food Researches, Sivas, Türkiye, 14 Ekim 2022, ss.69-75

. Tuzsuz Beyaz Peynirin Nane Uçucu Yağı Ve Peynir Altı Suyu Proteini İle Kaplanması ve Ürün Özelliklerinin Belirlenmesi

Cukurova 8th Internatıonal Scıentıfıc Researches Conference, Adana, Türkiye, 15 Nisan - 17 Eylül 2022, ss.575-585

AGING in FUNCTIONAL FOODS and INGREDIENTS

1. INTERNATIONAL CONGRESS OF GERONTOLOGY, Sivas, Türkiye, 18 Mart 2022, ss.147-151

Yutma Güçlüğü Çeken Yaşlılar İçin 3d Yazıcılar İle Alternatif Gıda Üretimi

1st Internatıonal Congress Of Gerontology, Sivas, Türkiye, 18 - 20 Mart 2022, ss.135-140

Use of whey in kefir

International conferans on innovative engineering aplication, 20 - 22 Eylül 2018

THE DETECTION MICROBIOLOGYCAL QUALITY GROUND WATER IN SIVAS

1st INTERNATIONAL BLACK SEA CONGRESS ON ENVIRONMENTAL SCIENCES(IBCESS), 31 Ağustos - 03 Eylül 2016

Köfte Örneklerinin Aktif Paketleme İle Muhafazası

12.Gıda Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016

Tavuk Eti Köftelerinin Aktif Paketleme ile Muhafazası

3. ULUSLARARASI BEYAZ ET KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 22 - 26 Nisan 2015

Marinasyon Süresinin Tavuk Göğüs Eti Üzerine Etkileri

5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, ss.99-100

Sivas Köftesi ve Mikrobiyolojik Kalitesinin İncelenmesi

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012
Kitap & Kitap Bölümleri

Thermal, rheological, and mechanical properties of polysaccharide-based hydrogels

Polysaccharides-based Hydrogels: Synthesis, Characterization, and Applications, , Editör, Elsevier, ss.43-83, 2024

GIDA GÜVENLİĞİNDE AMBALAJIN ÖNEMİ

Gıda Güvenliği, Yalçın Halil, Editör, Akademisyen Yayınevi, ss.53-85, 2023

Gıda güvenliği

veteriner hekim el kitabı, , Editör, Cumhuriyet Üniversitesi Yayınları, ss.167-172, 2022

Süt ve Süt Ürünlerinde Renk

Gıdalarda Renk, Emre Hastaoğlu, Editör, Akademisyen Yayınevi, Sivas, ss.113-125, 2021
Metrikler

Yayın

73

Atıf (WoS)

15

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

4

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

7

Proje

10

Tez Danışmanlığı

8

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları