Akademik Ünvanlar
1
-
2008 - Devam Ediyor Yrd. Doç. Dr.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Yönetimsel Görevler
1
-
2008 - 2013 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Verdiği Dersler
35
-
Yüksek Lisans
Seminer Dersi
Gıda Katkı Maddeleri ve Toksikolojisi
Laboratuvar Güvenliği
Organik Gıda İşlemleri ve Üretimi
Laboratuvar Güvenliği
Kas ve Etteki Değişimler
Özel Gıdalar Teknolojisi
Uzmanlık Alan Dersi
Isıl İşlemler
Kanatlı Eti Hijyeni ve Teknolojisi
Dönem Projesi
Tez Çalışması
Dönem Projesi
Laboratuvar Güvenliği
-
Lisans
Et ve Et Ürünleri Teknolojisi
Su Ürünleri İşletme Teknikleri
Hijyen ve Sanitasyon
Su Ürünleri İşletme Teknikleri
Genel Mikrobiyoloji
Genel Mikrobiyoloji
Gıda Katkı Maddeleri
Gıda Hijyeni
Et ve Et Ürünleri Teknolojisi
Gıda Katkı Maddeleri
Hijyen ve Sanitasyon
Biyoteknoloji
Biyoteknoloji
Gıda Hijyeni
-
Ön Lisans
Gıda Prosesleri - I
Gıda Katkı Maddeleri
Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı - I
Gıda Kimyası
Genel Mikrobiyoloji
Süt ve Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi
Gıda Bilimi ve Teknolojisi
Yönetilen Tezler
4
-
Farklı sıcaklık ve sürelerde pişirilen köftelerde heterosiklik aromatik amin oluşumunun belirlenmesi
CAN Ö. P. (Danışman)
A.DEMİR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Gökkuşağı alabalıkların (Oncorhynchusmykiss Walbaum 1972) biberiye ve kekik yağı ile marinasyonu
CAN Ö. P. (Danışman)
G.KAŞIKCI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013 -
Tavuk köftelerinin sous vide yöntemi ile muhafazası
CAN Ö. P. (Danışman)
F.HARUN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Allium scoradoprasum (körmen) ve allium sativum (sarımsak)' un lısterıa monocytogenes, escherıchıa coli o157:h7, salmonella enterıtıdıs üzerine etkileri
CAN Ö. P. (Danışman)
T.KÖSEAHMETOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011