Akademik Unvanlar
-
2013 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2016 - 2018 Bölüm Başkanı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
Akademi Dışı Deneyim
-
2002 - 2012 SORUMLU MÜDÜR
Ticari Kuruluş Özel, Ticari (Özel), KALİTE KONTROL
-
2002 - 2012 Sorumlu Müdür ve Kimyager
Ulaş Süt Yoğurt San.Tic.Ltd.Şti
Verdiği Dersler
-
Ön Lisans Fotoğrafçılık
-
Ön Lisans Bitkisel Yağ Teknolojisi
-
Ön Lisans Meyve - Sebze Teknolojisi
-
Ön Lisans Fonksiyonel Gıdalar
-
Ön Lisans Gıda Kimyası
-
Ön Lisans Mesleki Yeterlilik
-
Ön Lisans Çevre Koruma
-
Ön Lisans Beslenme İlkeleri
-
Ön Lisans Genel Kimya
-
Ön Lisans Davranış Bilimleri - I
-
Ön Lisans İnsan Kaynakları Yönetimi
-
Ön Lisans Tahıl Teknolojisi
-
Ön Lisans Gıda İşletmelerinde AR-GE Uyg.
-
Ön Lisans Matematik - I
-
Ön Lisans Gıda Analizi
-
Ön Lisans Gıda İşleme İlkeleri ve Makineleri
-
Ön Lisans Özel Gıdalar Teknolojisi
-
Ön Lisans Anne ve Çocuk Beslenmesi
-
Ön Lisans Süt Teknolojisi
-
Ön Lisans Tüketici Davranışları
-
Ön Lisans Fabrika Hizmetleri
-
Ön Lisans Gıda İşletmelerinde Ar-Ge Uygulamaları
-
Ön Lisans ET TEKNOLOJİSİ
-
Ön Lisans Süt Teknolojisi
-
Ön Lisans Tüketici Davranışları
-
Ön Lisans Et Teknolojisi
-
Ön Lisans Genel Kimya
-
Ön Lisans Gıda Katkı Maddeleri
-
Ön Lisans Meyve Sebze İşleme Teknolojisi
-
Ön Lisans Gıda Kimyası
-
Ön Lisans Fonksiyonel Gıdalar
-
Ön Lisans Gıda İşleme Hijyen ve Sanitasyon
-
Ön Lisans Beslenme İlkeleri
-
Ön Lisans Gıda Mevzuatı ve Kalite Konrol
-
Ön Lisans Özel Gıdalar Teknolojisi
-
Ön Lisans Genel Laboratuvar Teknikleri
-
Ön Lisans Bitkisel Yağ Teknolojisi
-
Ön Lisans Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı-II
-
Ön Lisans İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği
-
Ön Lisans Tahıl Teknolojisi
-
Ön Lisans Gıda Biyoteknolojisi
-
Ön Lisans Gıda Analizi
-
Ön Lisans Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrol
-
Ön Lisans Gıda İşleme İlkeleri
-
Ön Lisans İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği
-
Ön Lisans Yönlendirilmiş Çalışma
-
Ön Lisans Fotoğrafçılık
-
Ön Lisans Özel Gıdalar
-
Ön Lisans Meyve- Sebze Teknolojisi
-
Ön Lisans Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı - II
-
Ön Lisans Gıda İşleme Hijyen ve Sanitasyon
-
Ön Lisans Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı - II
-
Ön Lisans Gıda İşleme İlkeleri ve Makineleri
-
Ön Lisans Gıda Katkı Maddeleri
-
Ön Lisans Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrol
-
Ön Lisans Yönlendirilmiş Çalışma
-
Ön Lisans Gıda Biyoteknolojisi
-
Ön Lisans Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı 2
-
Ön Lisans İş Sağlığı ve Güvenliği
-
Ön Lisans Gıda İşletme İlkeleri - I
-
Ön Lisans Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi - II
-
Ön Lisans Fabrika Hizmetleri
-
Ön Lisans Gıda İşleme İlkeleri - II
-
Ön Lisans Gıda Ambalajlama ve Depolama Teknikleri
-
Ön Lisans Et Teknolojisi
-
Ön Lisans Gıda İşleme İlkeleri - II
-
Ön Lisans Fonksiyonel Gıdalar
-
Ön Lisans Türk Dili - II
-
Ön Lisans Genel Laboratuvar Teknikleri
-
Ön Lisans Matematik - I
-
Ön Lisans Gıda Ambalajlama ve Depolama Teknikleri
-
Ön Lisans Gıda Mikrobiyolojisi
-
Ön Lisans Gıda Teknolojisi - II
-
Ön Lisans Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi - I
-
Ön Lisans Biyokimya
-
Ön Lisans Türk Dili - I
-
Ön Lisans Gıda İşletmelerinde Arge Uygulamaları
-
Ön Lisans Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi - II
-
Ön Lisans Süt Kimyası ve Biyokimyası
-
Ön Lisans İçme Sütü Teknolojisi
-
Ön Lisans Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi - I
-
Ön Lisans Süt Yan Ürünleri
-
Ön Lisans Gıda Teknolojisi - I
-
Ön Lisans Türk Dili - II
-
Ön Lisans Gıda Kimyası ve Biyokimyası
-
Ön Lisans Türk Dili - I
-
Ön Lisans Gıda Mevzuatı
-
Ön Lisans Gıda Kimyası ve Biyokimyası
-
Ön Lisans Süt ve Ürünlerinin Pazarlanması
-
Ön Lisans Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
-
Ön Lisans Fermente Süt Mamülleri Teknolojisi
-
Ön Lisans Süt Endüstrisi Makineleri
-
Ön Lisans Dondurma Teknolojisi
-
Ön Lisans Peynir Teknolojisi
-
Ön Lisans Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı
-
Ön Lisans İngilizce - II
-
Ön Lisans Bilgi ve İletişim Teknolojisi
-
Ön Lisans Beslenme İlkeleri