Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 1
  • 2013 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

Yönetimsel Görevler 1
  • 2016 - 2018 Bölüm Başkanı

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

Akademi Dışı Deneyim 2
  • 2002 - 2012 SORUMLU MÜDÜR

    Ticari Kuruluş Özel, Ticari (Özel), KALİTE KONTROL, SORUMLU MÜDÜR

  • 2002 - 2012 Sorumlu Müdür ve Kimyager

    Ulaş Süt Yoğurt San.Tic.Ltd.Şti , Sorumlu Müdür ve Kimyager

Verdiği Dersler 98
  • Ön Lisans

    Fotoğrafçılık

    Bitkisel Yağ Teknolojisi

    Meyve - Sebze Teknolojisi

    Fonksiyonel Gıdalar

    Gıda Kimyası

    Mesleki Yeterlilik

    Çevre Koruma

    Beslenme İlkeleri

    Genel Kimya

    Davranış Bilimleri - I

    İnsan Kaynakları Yönetimi

    Tahıl Teknolojisi

    Gıda İşletmelerinde AR-GE Uyg.

    Matematik - I

    Gıda Analizi

    Gıda İşleme İlkeleri ve Makineleri

    Özel Gıdalar Teknolojisi

    Anne ve Çocuk Beslenmesi

    Süt Teknolojisi

    Tüketici Davranışları

    Fabrika Hizmetleri

    Gıda İşletmelerinde Ar-Ge Uygulamaları

    ET TEKNOLOJİSİ

    Süt Teknolojisi

    Tüketici Davranışları

    Et Teknolojisi

    Genel Kimya

    Gıda Katkı Maddeleri

    Meyve Sebze İşleme Teknolojisi

    Gıda Kimyası

    Fonksiyonel Gıdalar

    Gıda İşleme Hijyen ve Sanitasyon

    Beslenme İlkeleri

    Gıda Mevzuatı ve Kalite Konrol

    Özel Gıdalar Teknolojisi

    Genel Laboratuvar Teknikleri

    Bitkisel Yağ Teknolojisi

    Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı-II

    İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği

    Tahıl Teknolojisi

    Gıda Biyoteknolojisi

    Gıda Analizi

    Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrol

    Gıda İşleme İlkeleri

    İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği

    Yönlendirilmiş Çalışma

    Fotoğrafçılık

    Özel Gıdalar

    Meyve- Sebze Teknolojisi

    Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı - II

    Gıda İşleme Hijyen ve Sanitasyon

    Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı - II

    Gıda İşleme İlkeleri ve Makineleri

    Gıda Katkı Maddeleri

    Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrol

    Yönlendirilmiş Çalışma

    Gıda Biyoteknolojisi

    Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı 2

    İş Sağlığı ve Güvenliği

    Gıda İşletme İlkeleri - I

    Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi - II

    Fabrika Hizmetleri

    Gıda İşleme İlkeleri - II

    Gıda Ambalajlama ve Depolama Teknikleri

    Et Teknolojisi

    Gıda İşleme İlkeleri - II

    Fonksiyonel Gıdalar

    Türk Dili - II

    Genel Laboratuvar Teknikleri

    Matematik - I

    Gıda Ambalajlama ve Depolama Teknikleri

    Gıda Mikrobiyolojisi

    Gıda Teknolojisi - II

    Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi - I

    Biyokimya

    Türk Dili - I

    Gıda İşletmelerinde Arge Uygulamaları

    Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi - II

    Süt Kimyası ve Biyokimyası

    İçme Sütü Teknolojisi

    Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi - I

    Süt Yan Ürünleri

    Gıda Teknolojisi - I

    Türk Dili - II

    Gıda Kimyası ve Biyokimyası

    Türk Dili - I

    Gıda Mevzuatı

    Gıda Kimyası ve Biyokimyası

    Süt ve Ürünlerinin Pazarlanması

    Su Ürünleri İşleme Teknolojisi

    Fermente Süt Mamülleri Teknolojisi

    Süt Endüstrisi Makineleri

    Dondurma Teknolojisi

    Peynir Teknolojisi

    Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı

    İngilizce - II

    Bilgi ve İletişim Teknolojisi

    Beslenme İlkeleri