Akademik Ünvanlar
1
-
2013 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
Yönetimsel Görevler
1
-
2016 - 2018 Bölüm Başkanı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
Akademi Dışı Deneyim
2
-
2002 - 2012 SORUMLU MÜDÜR
Ticari Kuruluş Özel, Ticari (Özel), KALİTE KONTROL, SORUMLU MÜDÜR
-
2002 - 2012 Sorumlu Müdür ve Kimyager
Ulaş Süt Yoğurt San.Tic.Ltd.Şti , Sorumlu Müdür ve Kimyager
Verdiği Dersler
98
-
Ön Lisans
Fotoğrafçılık
Bitkisel Yağ Teknolojisi
Meyve - Sebze Teknolojisi
Fonksiyonel Gıdalar
Gıda Kimyası
Mesleki Yeterlilik
Çevre Koruma
Beslenme İlkeleri
Genel Kimya
Davranış Bilimleri - I
İnsan Kaynakları Yönetimi
Tahıl Teknolojisi
Gıda İşletmelerinde AR-GE Uyg.
Matematik - I
Gıda Analizi
Gıda İşleme İlkeleri ve Makineleri
Özel Gıdalar Teknolojisi
Anne ve Çocuk Beslenmesi
Süt Teknolojisi
Tüketici Davranışları
Fabrika Hizmetleri
Gıda İşletmelerinde Ar-Ge Uygulamaları
ET TEKNOLOJİSİ
Süt Teknolojisi
Tüketici Davranışları
Et Teknolojisi
Genel Kimya
Gıda Katkı Maddeleri
Meyve Sebze İşleme Teknolojisi
Gıda Kimyası
Fonksiyonel Gıdalar
Gıda İşleme Hijyen ve Sanitasyon
Beslenme İlkeleri
Gıda Mevzuatı ve Kalite Konrol
Özel Gıdalar Teknolojisi
Genel Laboratuvar Teknikleri
Bitkisel Yağ Teknolojisi
Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı-II
İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği
Tahıl Teknolojisi
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Analizi
Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrol
Gıda İşleme İlkeleri
İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği
Yönlendirilmiş Çalışma
Fotoğrafçılık
Özel Gıdalar
Meyve- Sebze Teknolojisi
Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı - II
Gıda İşleme Hijyen ve Sanitasyon
Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı - II
Gıda İşleme İlkeleri ve Makineleri
Gıda Katkı Maddeleri
Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrol
Yönlendirilmiş Çalışma
Gıda Biyoteknolojisi
Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı 2
İş Sağlığı ve Güvenliği
Gıda İşletme İlkeleri - I
Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi - II
Fabrika Hizmetleri
Gıda İşleme İlkeleri - II
Gıda Ambalajlama ve Depolama Teknikleri
Et Teknolojisi
Gıda İşleme İlkeleri - II
Fonksiyonel Gıdalar
Türk Dili - II
Genel Laboratuvar Teknikleri
Matematik - I
Gıda Ambalajlama ve Depolama Teknikleri
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Teknolojisi - II
Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi - I
Biyokimya
Türk Dili - I
Gıda İşletmelerinde Arge Uygulamaları
Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi - II
Süt Kimyası ve Biyokimyası
İçme Sütü Teknolojisi
Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi - I
Süt Yan Ürünleri
Gıda Teknolojisi - I
Türk Dili - II
Gıda Kimyası ve Biyokimyası
Türk Dili - I
Gıda Mevzuatı
Gıda Kimyası ve Biyokimyası
Süt ve Ürünlerinin Pazarlanması
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
Fermente Süt Mamülleri Teknolojisi
Süt Endüstrisi Makineleri
Dondurma Teknolojisi
Peynir Teknolojisi
Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı
İngilizce - II
Bilgi ve İletişim Teknolojisi
Beslenme İlkeleri