Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2013 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

Yönetimsel Görevler

  • 2016 - 2018 Bölüm Başkanı

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

Akademi Dışı Deneyim

  • 2002 - 2012 SORUMLU MÜDÜR

    Ticari Kuruluş Özel, Ticari (Özel), KALİTE KONTROL

  • 2002 - 2012 Sorumlu Müdür ve Kimyager

    Ulaş Süt Yoğurt San.Tic.Ltd.Şti

Verdiği Dersler

  • Ön Lisans Fotoğrafçılık

  • Ön Lisans Bitkisel Yağ Teknolojisi

  • Ön Lisans Meyve - Sebze Teknolojisi

  • Ön Lisans Fonksiyonel Gıdalar

  • Ön Lisans Gıda Kimyası

  • Ön Lisans Mesleki Yeterlilik

  • Ön Lisans Çevre Koruma

  • Ön Lisans Beslenme İlkeleri

  • Ön Lisans Genel Kimya

  • Ön Lisans Davranış Bilimleri - I

  • Ön Lisans İnsan Kaynakları Yönetimi

  • Ön Lisans Tahıl Teknolojisi

  • Ön Lisans Gıda İşletmelerinde AR-GE Uyg.

  • Ön Lisans Matematik - I

  • Ön Lisans Gıda Analizi

  • Ön Lisans Gıda İşleme İlkeleri ve Makineleri

  • Ön Lisans Özel Gıdalar Teknolojisi

  • Ön Lisans Anne ve Çocuk Beslenmesi

  • Ön Lisans Süt Teknolojisi

  • Ön Lisans Tüketici Davranışları

  • Ön Lisans Fabrika Hizmetleri

  • Ön Lisans Gıda İşletmelerinde Ar-Ge Uygulamaları

  • Ön Lisans ET TEKNOLOJİSİ

  • Ön Lisans Süt Teknolojisi

  • Ön Lisans Tüketici Davranışları

  • Ön Lisans Et Teknolojisi

  • Ön Lisans Genel Kimya

  • Ön Lisans Gıda Katkı Maddeleri

  • Ön Lisans Meyve Sebze İşleme Teknolojisi

  • Ön Lisans Gıda Kimyası

  • Ön Lisans Fonksiyonel Gıdalar

  • Ön Lisans Gıda İşleme Hijyen ve Sanitasyon

  • Ön Lisans Beslenme İlkeleri

  • Ön Lisans Gıda Mevzuatı ve Kalite Konrol

  • Ön Lisans Özel Gıdalar Teknolojisi

  • Ön Lisans Genel Laboratuvar Teknikleri

  • Ön Lisans Bitkisel Yağ Teknolojisi

  • Ön Lisans Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı-II

  • Ön Lisans İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği

  • Ön Lisans Tahıl Teknolojisi

  • Ön Lisans Gıda Biyoteknolojisi

  • Ön Lisans Gıda Analizi

  • Ön Lisans Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrol

  • Ön Lisans Gıda İşleme İlkeleri

  • Ön Lisans İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği

  • Ön Lisans Yönlendirilmiş Çalışma

  • Ön Lisans Fotoğrafçılık

  • Ön Lisans Özel Gıdalar

  • Ön Lisans Meyve- Sebze Teknolojisi

  • Ön Lisans Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı - II

  • Ön Lisans Gıda İşleme Hijyen ve Sanitasyon

  • Ön Lisans Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı - II

  • Ön Lisans Gıda İşleme İlkeleri ve Makineleri

  • Ön Lisans Gıda Katkı Maddeleri

  • Ön Lisans Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrol

  • Ön Lisans Yönlendirilmiş Çalışma

  • Ön Lisans Gıda Biyoteknolojisi

  • Ön Lisans Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı 2

  • Ön Lisans İş Sağlığı ve Güvenliği

  • Ön Lisans Gıda İşletme İlkeleri - I

  • Ön Lisans Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi - II

  • Ön Lisans Fabrika Hizmetleri

  • Ön Lisans Gıda İşleme İlkeleri - II

  • Ön Lisans Gıda Ambalajlama ve Depolama Teknikleri

  • Ön Lisans Et Teknolojisi

  • Ön Lisans Gıda İşleme İlkeleri - II

  • Ön Lisans Fonksiyonel Gıdalar

  • Ön Lisans Türk Dili - II

  • Ön Lisans Genel Laboratuvar Teknikleri

  • Ön Lisans Matematik - I

  • Ön Lisans Gıda Ambalajlama ve Depolama Teknikleri

  • Ön Lisans Gıda Mikrobiyolojisi

  • Ön Lisans Gıda Teknolojisi - II

  • Ön Lisans Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi - I

  • Ön Lisans Biyokimya

  • Ön Lisans Türk Dili - I

  • Ön Lisans Gıda İşletmelerinde Arge Uygulamaları

  • Ön Lisans Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi - II

  • Ön Lisans Süt Kimyası ve Biyokimyası

  • Ön Lisans İçme Sütü Teknolojisi

  • Ön Lisans Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi - I

  • Ön Lisans Süt Yan Ürünleri

  • Ön Lisans Gıda Teknolojisi - I

  • Ön Lisans Türk Dili - II

  • Ön Lisans Gıda Kimyası ve Biyokimyası

  • Ön Lisans Türk Dili - I

  • Ön Lisans Gıda Mevzuatı

  • Ön Lisans Gıda Kimyası ve Biyokimyası

  • Ön Lisans Süt ve Ürünlerinin Pazarlanması

  • Ön Lisans Su Ürünleri İşleme Teknolojisi

  • Ön Lisans Fermente Süt Mamülleri Teknolojisi

  • Ön Lisans Süt Endüstrisi Makineleri

  • Ön Lisans Dondurma Teknolojisi

  • Ön Lisans Peynir Teknolojisi

  • Ön Lisans Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı

  • Ön Lisans İngilizce - II

  • Ön Lisans Bilgi ve İletişim Teknolojisi

  • Ön Lisans Beslenme İlkeleri