Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar
  • 2016 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Yıldızeli Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

Yönetimsel Görevler
  • 2022 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Yıldızeli Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2021 - 2024 MYO Müdür Yardımcısı

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Yıldızeli Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

Verdiği Dersler
  • Ön Lisans

    Gıda Muhafaza Yöntemleri

    Özel Gıdalar Teknolojisi

    İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği

    İş Sağlığı ve Güvenliği

    Aromatik Bitkiler

    Gıda Ambalajlama

    Gıda Mevzuatı ve Gıda Güvenliği

    Et İşleme Teknikleri

    Çevre Güvenliği

    Genel Biyoloji

    Hububat İşleme Teknikleri

    Beslenme İlkeleri

    Reklamcılık

    Meyve Sebze İşleme Teknikleri

    Gıda Endüstrisi Makineleri

    Üniversite Kültürü

    Yağ İşleme Teknikleri

    Turizm ve Tanıtım

    Gıda Kalite Kontrol

    Gıda İşletmeciliği

    Gıda Katkı Maddeleri

    İstatistik

    Beslenme İlkeleri

    Örnek Olay Analizi

    Marka Yönetimi

    Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuatı

    İş Etiği

    İş Sağlığı ve İş Güvenliği

    Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı

    Türk Dili - II

    Kalite Yöetim Sistemleri

    İngilizce - II