Akademik Unvanlar
-
2016 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Yıldızeli Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
Yönetimsel Görevler
-
2022 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Yıldızeli Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2021 - 2024 MYO Müdür Yardımcısı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Yıldızeli Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
Verdiği Dersler
-
Ön Lisans
Gıda Muhafaza Yöntemleri
Özel Gıdalar Teknolojisi
İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği
İş Sağlığı ve Güvenliği
Aromatik Bitkiler
Gıda Ambalajlama
Gıda Mevzuatı ve Gıda Güvenliği
Et İşleme Teknikleri
Çevre Güvenliği
Genel Biyoloji
Hububat İşleme Teknikleri
Beslenme İlkeleri
Reklamcılık
Meyve Sebze İşleme Teknikleri
Gıda Endüstrisi Makineleri
Üniversite Kültürü
Yağ İşleme Teknikleri
Turizm ve Tanıtım
Gıda Kalite Kontrol
Gıda İşletmeciliği
Gıda Katkı Maddeleri
İstatistik
Beslenme İlkeleri
Örnek Olay Analizi
Marka Yönetimi
Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuatı
İş Etiği
İş Sağlığı ve İş Güvenliği
Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı
Türk Dili - II
Kalite Yöetim Sistemleri
İngilizce - II