Desteklenen Projeler
3
-
2021 - 2022 Sivas'ta Farklı Lokasyonlarda Üretilen Lavantanın Teknolojik Özelliklerinin Araştırılması ve Elde Edilen Hidrolatın Farklı Alanlarda Değerlendirilmesi
-
2021 - 2022 Endüstriyel Meyve Atıklarından Uçucu Yağ ve Gıda Takviyesi Ürün Hammaddesi Üretimi Olanaklarının Araştırılması
-
2020 - 2021 Ultrason ve Mikrodalga Uygulamaları İle Tatlı Patates Çeşitlerinden (Mor ve Turuncu) Nişasta Üretimi ve Model Ürün Salamda Kullanım Olanaklarının Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Göksel Saraç M. (Yürütücü), Dinçel B., Karaoğlan H. A., Hastaoğlu E.