Dr. Öğr. Üyesi MUSTAFA ÇAĞATAY KIZILTAŞ


Divriği Nuri Demirağ Meslek Yüksek Okulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri

Turizm ve Otel İşletmeciliği


WoS Araştırma Alanları: Sosyal Bilimler (Soc), Konaklama Eğlence Spor Ve Turizm


Avesis Araştırma Alanları: Sosyal ve Beşeri Bilimler

Metrikler

Yayın

22

Yayın (WoS)

1

Yayın (Scopus)

2

Atıf (Scopus)

34

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

161

H-İndeks (Sobiad)

4

Atıf (Diğer Toplam)

6

Toplam Atıf Sayısı

170

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2020 - 2024

2020 - 2024

Doktora

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Bölümü, Türkiye

2017 - 2019

2017 - 2019

Yüksek Lisans

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Bölümü, Türkiye

2013 - 2017

2013 - 2017

Lisans

Necmettin Erbakan Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

2024

2024

Doktora

Yiyecek içecek işletmelerinde kripto para kullanma niyetinin belirlenmesi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Dr)

2019

2019

Yüksek Lisans

Turizm işletmelerinde ödeme yöntemi olarak kripto para kullanımının tüketici tercihlerine etkisi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Bölümü

Yabancı Diller

B2 Orta Üstü

B2 Orta Üstü

İngilizce

Araştırma Alanları

Sosyal ve Beşeri Bilimler

Verdiği Dersler

Ön Lisans

Ön Lisans

Kat Hizmetleri Yönetimi

Ön Büro İşlemleri ve Yönetimi

Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi

Seyahat Acenteciliği ve Tur Operatörlüğü

Mutfak Hizmetleri Yönetimi

Turizmde Yeni Nesil Teknolojiler

Kat Hizmetleri Yönetimi

Menü Planlama

Blokzincir Teknolojisi

Otel Otomasyon

Ön Büro İşlemleri ve Yönetimi

Odalar Bölümü Yönetimi

Mutfak Hizmetleri Yönetimi

Seyahat Acenteciliği ve Tur Operatörlüğü

Seyahat Acente ve Tur Operatörlüğü

Yiyecek İçecek İşletmeciliği

Mutfak Hizmetleri Yönetimi

Kongre ve Fuar Yönetimi

Genel Turizm

Halkla İlişkiler

Seyahat Acenteliği ve Tur Operatörlüğü

Tedarik Zinciri Yönetimi

Kongre ve Fuar Yönetimi

Ziyafet ve İkram Hizmetleri

Kalite Yönetim Sistemleri

Genel Turizm

Otel Uygulamaları

Kalite Güvence ve Kalite Yönetim Sistemleri

Kat Hizmetleri

Ön Büro İşlemleri ve Yönetimi

Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi

Rekreasyon ve Animasyon Yönetimi

Kültürel Miras Turizmi

Dış Ticaret İşlemleri Yönetimi

Genel Turizm

Ön Büro İşlemleri ve Yönetimi

Konukla İletişim

Servis ve Bar Uygulamaları

Makaleler

Tümü (13)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (2)
TRDizin (8)
Diğer Yayınlar (3)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2018

2018

1. Turizm Yükseköğretiminde Yiyecek İçecekle İlgili Bölümlerde Görevli Akademisyenlerin Profili

TEMİZKAN R., CANKÜL D., KIZILTAŞ M. Ç.

VII. Ulusal III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, 20 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

Kitaplar

2024

2024

1. Çorbalar

Cankül D., Güneş Ş. N., Kızıltaş M. Ç.

Mutfak Uygulamaları I (Temel Uygulamalar), Taner Erdoğan,Mustafa Oğuzhan Ercan, Editör, Paradigma Akademi Yayınları, Çanakkale, ss.85-102, 2024

2024

2024

2. Gastronomi ve Medya

Kızıltaş M. Ç.

Turizm ve Gastronomide Sosyolojik Yansımalar, Taner ERDOĞAN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.136-147, 2024

2023

2023

3. Tarım ve Gastronomi

Kızıltaş M. Ç., Temizkan R.

GASTRO - COĞRAFYA, Oğuz Diker,Nuray Türker,Faruk Alaeddinoğlu,Duran Cankül,Rahman Temizkan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.334-351, 2023

2023

2023

4. Use of Blockchain in the Context of Sustainable Gastronomy

Kızıltaş M. Ç., Cankül D.

Handbook of Research on Sustainable Tourism and Hotel Operations in Global Hypercompetition, Hakan Sezerel,Bryan Christiansen, Editör, IGI GLOBAL PUBLISHER OF TIMELY KNOWLEDGE, New Jersey, ss.220-234, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

2022

2022

5. Beslenme, Gastronomi ve Turizm

Cankül D., Kızıltaş M. Ç.

Beslenme ve Diyetetikte Biyopsikososyal Konulara Multidisipliner Yaklaşım, ÖZENOĞLU,ALİYE, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.417-424, 2022

2021

2021

6. TURİST REHBERLERİNİN VEGANLIK ve VEGAN TURİSTLERE DAİR BİLGİ DÜZEYLERİNİN BELİRLENMESİ

Cankül D., Dinç N., Cankül I., Kızıltaş M. Ç.

TURİZMDE ARAŞTIRMA TEMALARI, BARIŞ DEMİRCİ,ALİ SOLUNOĞLU, Editör, Çizgi Kitabevi Yayınları, İstanbul, ss.142-151, 2021

2021

2021

7. Divriği

CANKÜL D., KIZILTAŞ M. Ç.

Sivas Turizmi, IŞKIN Mustafa, Editör, Ekin Basım Yayın Dağıtım, ss.39-53, 2021

2021

2021

8. KALİTE KONTROL ARAÇLARI VE TEKNİKLERİ

CANKÜL D., KIZILTAŞ M. Ç., CANKÜL I.

Kalite Yönetimi, TUNA Muharrem, DİKER Oğuz, Editör, Detay Yayıncılık, ss.105-131, 2021