Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Fonksiyonel Gıdaların Zihinsel Sağlık Üzerindeki Etkileri: Gastronomi Perspektifinden Bir İnceleme

VII. International Scientific Research Conference, İstanbul, Türkiye, 29 - 30 Haziran 2024, ss.40-46

Karmik İnanç ve Altruizm ile Sürdürülebilir Turizm Arasındaki İlişkinin İncelenmesi

VII. International Scientific Research Conference, İstanbul, Türkiye, 29 - 30 Haziran 2024, ss.33-39

ChatGPT’nin Turizm Sektöründe Kullanımına Genel Bir Bakış

FAREAST 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Manila, Filipinler, 20 - 22 Ekim 2023, ss.187-195

Gastronomik Trendler Bağlamında Gıda Güvencesi ve Toplumsal Eşitsizlik

FAREAST 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Manila, Filipinler, 20 - 22 Ekim 2023, ss.196-205

GASTRONOMİK TRENDLER BAĞLAMINDA GIDA GÜVENCESİ VE TOPLUMSAL EŞİTSİZLİK

ACADEMY GLOBAL FAR EAST ASIA 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Manila, Filipinler, 20 - 22 Ekim 2023, ss.196-205

Sivas’ın Gastronomi Kenti Kriterleri Açısından Değerlendirilmesi

Ases Kayseri International Scientific Research Conference, Kayseri, Türkiye, 1 - 03 Eylül 2023, ss.226-235

Turizmde Dijital İkiz Teknolojisi

Ases Kayseri International Scientific Research Conference, Kayseri, Türkiye, 1 - 03 Eylül 2023, ss.220-225

AMERİKA KITASININ KEŞFİ VE GASTRONOMİYE ETKİLERİ

3. Uluslararası Kapadokya Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 11 Aralık 2022, ss.268-274

KUZEY MAKEDONYA’DA YAŞAYAN TÜRKLERİN KUTLADIĞI MEVSİMLİK BAYRAMLAR VE BU BAYRAMLARA ÖZGÜ YİYECEKLER ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

3. Uluslararası Kapadokya Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 11 Aralık 2022, ss.275-286

Türkiye'deki Termal Turizm Potansiyelinin Tüketici Perspektifinden İncelenmesi

6. Uluslararası Biltek Bilim ve Teknolojide Güncel Gelişmeler Kongresi, Malatya, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2022, ss.236-247

65 Yaş ve Üzeri Bireylerin Türkiye'nin Üçüncü Yaş Turizmine Yönelik Algılarının İncelenmesi

6. Uluslararası Biltek Bilim ve Teknolojide Güncel Gelişmeler Kongresi, Malatya, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2022, ss.248-256

SİVAS İLİNİN TERMAL TURİZM POTANSİYELİ ÜZERİNE NİTEL BİR ARAŞTIRMA

4. Uluslararası Ankara Multidisiplinler Çalışmalar Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 - 31 Temmuz 2022, ss.664-669

Türkiye'de Medikal Turizmin SWOT Analizi

4. Uluslararası Ankara Multidisiplinler Çalışmalar Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 Temmuz 2022

TÜRK MUTFAĞINDA KULLANILAN YOĞURT SAKLAMA YÖNTEMLER

Uluslararası Aşçı Dede Ateşbâzı-ı Veli Sempozyumu, 17 - 19 Ekim 2020

Cancer Risk and New Gastronomic Trends:Slow Food and Raw Food

1. Uluslararası Kanser Günleri, Sivas, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.568 Sürdürülebilir Kalkınma

Effect of Local Foods Presentation in Its Menus on Hotel Preference: Gaziantep Example

3rd İnternational Congress on Tourism, Economic and Business Sciences, 20 - 22 Haziran 2019

Increasıng Gastronomıc Attractıon of Sıvas by Creatıng New Recıpes from Endemıc Plants of Sıvas Provınce

3rd İnternational Congress on Tourism, Economic and Business Sciences, 20 - 22 Haziran 2019

Kitap & Kitap Bölümleri

TÜRK MUTFAĞINDA KULLANILAN YOĞURT SAKLAMA YÖNTEMLER

Anadolu Mutfak Kültüründen Esintiler, Mücahit Sami KÜÇÜKTIĞLIDr. Yılmaz SEÇİMDr. Mesut Murat ADABALIMustafa YILMAZ, Editör, Konya Kültür A.Ş. Yayınevi, Konya, ss.184-197, 2020

TÜRK MUTFAĞINDA KULLANILAN YOĞURT SAKLAMA YÖNTEMLERİ

ANADOLU MUTFAK KÜLTÜRÜNDEN ESİNTİLER, Mücahit Sami KÜÇÜKTIĞLI, Dr. Yılmaz SEÇİM, Dr. Mesut Murat ADABALI, Mustafa YILMAZ, Editör, Konya Kültür A.Ş. Yayınevi, Konya, ss.184-197, 2020

Metrikler

Yayın

32

Atıf (Scholar)

3

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları