Yayınlar & Eserler

Makaleler 9
Tümü (9)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (1)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (6)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 17

1. Fonksiyonel Gıdaların Zihinsel Sağlık Üzerindeki Etkileri: Gastronomi Perspektifinden Bir İnceleme

VII. International Scientific Research Conference, İstanbul, Türkiye, 29 - 30 Haziran 2024, ss.40-46, (Tam Metin Bildiri)

2. Karmik İnanç ve Altruizm ile Sürdürülebilir Turizm Arasındaki İlişkinin İncelenmesi

VII. International Scientific Research Conference, İstanbul, Türkiye, 29 - 30 Haziran 2024, ss.33-39, (Tam Metin Bildiri)

3. ChatGPT’nin Turizm Sektöründe Kullanımına Genel Bir Bakış

FAREAST 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Manila, Filipinler, 20 - 22 Ekim 2023, ss.187-195, (Tam Metin Bildiri)

4. Gastronomik Trendler Bağlamında Gıda Güvencesi ve Toplumsal Eşitsizlik

FAREAST 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Manila, Filipinler, 20 - 22 Ekim 2023, ss.196-205, (Tam Metin Bildiri)

5. GASTRONOMİK TRENDLER BAĞLAMINDA GIDA GÜVENCESİ VE TOPLUMSAL EŞİTSİZLİK

ACADEMY GLOBAL FAR EAST ASIA 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Manila, Filipinler, 20 - 22 Ekim 2023, ss.196-205, (Tam Metin Bildiri)

6. Sivas’ın Gastronomi Kenti Kriterleri Açısından Değerlendirilmesi

Ases Kayseri International Scientific Research Conference, Kayseri, Türkiye, 1 - 03 Eylül 2023, ss.226-235, (Tam Metin Bildiri)

7. Turizmde Dijital İkiz Teknolojisi

Ases Kayseri International Scientific Research Conference, Kayseri, Türkiye, 1 - 03 Eylül 2023, ss.220-225, (Tam Metin Bildiri)

8. AMERİKA KITASININ KEŞFİ VE GASTRONOMİYE ETKİLERİ

3. Uluslararası Kapadokya Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 11 Aralık 2022, ss.268-274, (Tam Metin Bildiri)

9. KUZEY MAKEDONYA’DA YAŞAYAN TÜRKLERİN KUTLADIĞI MEVSİMLİK BAYRAMLAR VE BU BAYRAMLARA ÖZGÜ YİYECEKLER ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

3. Uluslararası Kapadokya Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 11 Aralık 2022, ss.275-286, (Tam Metin Bildiri)

10. Türkiye'deki Termal Turizm Potansiyelinin Tüketici Perspektifinden İncelenmesi

6. Uluslararası Biltek Bilim ve Teknolojide Güncel Gelişmeler Kongresi, Malatya, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2022, ss.236-247, (Tam Metin Bildiri)

11. 65 Yaş ve Üzeri Bireylerin Türkiye'nin Üçüncü Yaş Turizmine Yönelik Algılarının İncelenmesi

6. Uluslararası Biltek Bilim ve Teknolojide Güncel Gelişmeler Kongresi, Malatya, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2022, ss.248-256

12. SİVAS İLİNİN TERMAL TURİZM POTANSİYELİ ÜZERİNE NİTEL BİR ARAŞTIRMA

4. Uluslararası Ankara Multidisiplinler Çalışmalar Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 - 31 Temmuz 2022, ss.664-669

13. Türkiye'de Medikal Turizmin SWOT Analizi

4. Uluslararası Ankara Multidisiplinler Çalışmalar Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 Temmuz 2022

14. TÜRK MUTFAĞINDA KULLANILAN YOĞURT SAKLAMA YÖNTEMLER

Uluslararası Aşçı Dede Ateşbâzı-ı Veli Sempozyumu, 17 - 19 Ekim 2020, (Özet Bildiri)

15. Cancer Risk and New Gastronomic Trends:Slow Food and Raw Food

1. Uluslararası Kanser Günleri, Sivas, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.568, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

16. Effect of Local Foods Presentation in Its Menus on Hotel Preference: Gaziantep Example

3rd İnternational Congress on Tourism, Economic and Business Sciences, 20 - 22 Haziran 2019, (Özet Bildiri)

17. Increasıng Gastronomıc Attractıon of Sıvas by Creatıng New Recıpes from Endemıc Plants of Sıvas Provınce

3rd İnternational Congress on Tourism, Economic and Business Sciences, 20 - 22 Haziran 2019, (Özet Bildiri)
Kitaplar 2

1. TÜRK MUTFAĞINDA KULLANILAN YOĞURT SAKLAMA YÖNTEMLER

Anadolu Mutfak Kültüründen Esintiler, Mücahit Sami KÜÇÜKTIĞLIDr. Yılmaz SEÇİMDr. Mesut Murat ADABALIMustafa YILMAZ, Editör, Konya Kültür A.Ş. Yayınevi, Konya, ss.184-197, 2020

2. TÜRK MUTFAĞINDA KULLANILAN YOĞURT SAKLAMA YÖNTEMLERİ

ANADOLU MUTFAK KÜLTÜRÜNDEN ESİNTİLER, Mücahit Sami KÜÇÜKTIĞLI, Dr. Yılmaz SEÇİM, Dr. Mesut Murat ADABALI, Mustafa YILMAZ, Editör, Konya Kültür A.Ş. Yayınevi, Konya, ss.184-197, 2020
Metrikler

Yayın

33

Yayın (WoS)

1

Yayın (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

11

H-İndeks (Scholar)

2

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

3

H-İndeks (Sobiad)

1

Atıf (Diğer Toplam)

6

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları