Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Fonksiyonel Gıdaların Zihinsel Sağlık Üzerindeki Etkileri: Gastronomi Perspektifinden Bir İnceleme
Turkish Journal of Marketing (TUJOM)
, cilt.9, sa.3, ss.52-65, 2024 (Hakemli Dergi)
Dijital İkiz Teknolojisinin Turizm Sektöründe Kullanım Alanları ve Etkileri
Kayseri Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, cilt.5, sa.2, ss.158-168, 2023 (Hakemli Dergi)
Üçüncü Yaş Turizme Yönelik Algının Memnuniyet Üzerindeki Etkisinin İncelenmesi
Uluslararasi Sosyal Bilimler Akademi Dergisi (USBAD)
, cilt.5, sa.13, ss.607-625, 2023 (Hakemli Dergi)
Termal Turizme Yönelik Deneyimleme Kalitesinin Müşteri Güveni ve Tavsiye Etme Niyetine Etkisinin İncelenmesi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
, cilt.13, sa.2, ss.1050-1066, 2023 (Hakemli Dergi)
Üçüncü Yaş Turizmine Yönelik Algı Ölçeği Geliştirme Çalışması
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.7, sa.2, ss.26-43, 2022 (Hakemli Dergi)
Medikal Turizm Potansiyeline Yönelik Algı Ölçeğinin Geliştirilmesi
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
, cilt.25, sa.2, ss.170-193, 2022 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
TÜRK MUTFAĞINDA KULLANILAN YOĞURT SAKLAMA YÖNTEMLER
Uluslararası Aşçı Dede Ateşbâzı-ı Veli Sempozyumu, 17 - 19 Ekim 2020
Effect of Local Foods Presentation in Its Menus on Hotel Preference: Gaziantep Example
3rd İnternational Congress on Tourism, Economic and Business Sciences, 20 - 22 Haziran 2019
Increasıng Gastronomıc Attractıon of Sıvas by Creatıng New Recıpes from Endemıc Plants of Sıvas Provınce
3rd İnternational Congress on Tourism, Economic and Business Sciences, 20 - 22 Haziran 2019
Kitap & Kitap Bölümleri
TÜRK MUTFAĞINDA KULLANILAN YOĞURT SAKLAMA YÖNTEMLERİ
ANADOLU MUTFAK KÜLTÜRÜNDEN ESİNTİLER, Mücahit Sami KÜÇÜKTIĞLI, Dr. Yılmaz SEÇİM, Dr. Mesut Murat ADABALI, Mustafa YILMAZ, Editör, Konya Kültür A.Ş. Yayınevi, Konya, ss.184-197, 2020