Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
TÜRK MUTFAĞINDA KULLANILAN YOĞURT SAKLAMA YÖNTEMLER
Uluslararası Aşçı Dede Ateşbâzı-ı Veli Sempozyumu, 17 - 19 Ekim 2020
Increasıng Gastronomıc Attractıon of Sıvas by Creatıng New Recıpes from Endemıc Plants of Sıvas Provınce
3rd İnternational Congress on Tourism, Economic and Business Sciences, 20 - 22 Haziran 2019
Effect of Local Foods Presentation in Its Menus on Hotel Preference: Gaziantep Example
3rd İnternational Congress on Tourism, Economic and Business Sciences, 20 - 22 Haziran 2019
Kitap & Kitap Bölümleri
TÜRK MUTFAĞINDA KULLANILAN YOĞURT SAKLAMA YÖNTEMLERİ
ANADOLU MUTFAK KÜLTÜRÜNDEN ESİNTİLER, Mücahit Sami KÜÇÜKTIĞLI, Dr. Yılmaz SEÇİM, Dr. Mesut Murat ADABALI, Mustafa YILMAZ, Editör, Konya Kültür A.Ş. Yayınevi, Konya, ss.184-197, 2020