Makaleler
9
Tümü (9)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (1)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (6)
2. Fonksiyonel Gıdaların Zihinsel Sağlık Üzerindeki Etkileri: Gastronomi Perspektifinden Bir İnceleme
Turkish Journal of Marketing (TUJOM)
, cilt.9, sa.3, ss.52-65, 2024 (Hakemli Dergi)
3. Üçüncü Yaş Turizme Yönelik Algının Memnuniyet Üzerindeki Etkisinin İncelenmesi
Uluslararasi Sosyal Bilimler Akademi Dergisi (USBAD)
, cilt.5, sa.13, ss.607-625, 2023 (Hakemli Dergi)
4. Dijital İkiz Teknolojisinin Turizm Sektöründe Kullanım Alanları ve Etkileri
Kayseri Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, cilt.5, sa.2, ss.158-168, 2023 (Hakemli Dergi)
5. Termal Turizme Yönelik Deneyimleme Kalitesinin Müşteri Güveni ve Tavsiye Etme Niyetine Etkisinin İncelenmesi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
, cilt.13, sa.2, ss.1050-1066, 2023 (Hakemli Dergi)
7. Üçüncü Yaş Turizmine Yönelik Algı Ölçeği Geliştirme Çalışması
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.7, sa.2, ss.26-43, 2022 (Hakemli Dergi)
8. Medikal Turizm Potansiyeline Yönelik Algı Ölçeğinin Geliştirilmesi
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
, cilt.25, sa.2, ss.170-193, 2022 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
17
14. TÜRK MUTFAĞINDA KULLANILAN YOĞURT SAKLAMA YÖNTEMLER
Uluslararası Aşçı Dede Ateşbâzı-ı Veli Sempozyumu, 17 - 19 Ekim 2020, (Özet Bildiri)
16. Effect of Local Foods Presentation in Its Menus on Hotel Preference: Gaziantep Example
3rd İnternational Congress on Tourism, Economic and Business Sciences, 20 - 22 Haziran 2019, (Özet Bildiri)
17. Increasıng Gastronomıc Attractıon of Sıvas by Creatıng New Recıpes from Endemıc Plants of Sıvas Provınce
3rd İnternational Congress on Tourism, Economic and Business Sciences, 20 - 22 Haziran 2019, (Özet Bildiri)
Kitaplar
2
2. TÜRK MUTFAĞINDA KULLANILAN YOĞURT SAKLAMA YÖNTEMLERİ
ANADOLU MUTFAK KÜLTÜRÜNDEN ESİNTİLER, Mücahit Sami KÜÇÜKTIĞLI, Dr. Yılmaz SEÇİM, Dr. Mesut Murat ADABALI, Mustafa YILMAZ, Editör, Konya Kültür A.Ş. Yayınevi, Konya, ss.184-197, 2020
