Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı
WoS Araştırma Alanları: Biyoloji Ve Biyokimya
Avesis Araştırma Alanları: Tıp, Sağlık Bilimleri, Temel Tıp Bilimleri, Tıbbi Biyoloji

Metrikler

Yayın

86

Atıf (WoS)

92

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

105

H-İndeks (Scopus)

5

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Tez Danışmanlığı

9

Açık Erişim

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

İletişim

E-posta
meralylmz@cumhuriyet.edu.tr
Diğer E-posta
meralylmz@gmail.com
Web Sayfası
https://avesis.cumhuriyet.edu.tr/meralylmz
İş Telefonu
+90 346 219 1010 Dahili: 4962
Fax Telefonu
+90 346 219 1038