Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

YÖRÜK MUTFAK KÜLTÜRÜ VE ETLİ AŞURE (YORUK CUISINE CULTURE AND MEAT ASHURE)

10 th INTERNATIONAL MARDIN ARTUKLU SCIENTIFIC RESEARCHES CONFERENCE, Mardin, Türkiye, 19 - 21 Mayıs 2023, ss.1576-1584

COFFEE ETIQUETTE AND CHANGE (KAHVE ADABI ve DEĞİŞİMİ)

3rd Internatıonal Conference on Coffee & Cocoa, Rio de Janeiro, Brezilya, 13 - 15 Mart 2023, ss.100-115

REFLECTIONS OF OTTOMAN COFFEE CULTURE ON MINIATURE ART (OSMANLI KAHVE KÜLTÜRÜNÜN MİNYATÜR SANATI ÜZERİNDEKİ YANSIMALARI)

3rd Internatıonal Conference on Coffee & Cocoa, Rio de Janeiro, Brezilya, 13 - 15 Mart 2023, ss.116-126

SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA YASA AŞAN TURİZM KAVRAMLARININ İNCELENMESİ (nvestigation Of Circumvention Tourism Concepts In The Scope Of Health Tourism)

3. INTERNATIONAL HASANKEYF SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS, Batman, Türkiye, 17 - 18 Aralık 2022, ss.593-594

Anadolu Mutfak Kültürü’nde Helvanın Önemi ve Coğrafi İşaret Tescilli Helva Çeşitleri

1.INTERNATIONAL TOURISM AND CULINARY CONFERENCE, Amasya, Türkiye, 27 Ekim 2022, ss.559-575

TÜRKIYEDE COĞRAFİ İŞARETLİ KÖFTELER

INTERNATIONAL CONGRESS on FOOD RESEARCHES, Sivas, Türkiye, 14 Ekim 2022, ss.171-182

MAYALI EKMEK KAVRAMI VE KULLANILAN MAYA TÜRLERİNİN EKMEK ÜZERİNE ETKİLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI

International MALATYA Gastronomy Culture and Tourism Conference, Malatya, Türkiye, 16 Eylül 2022, ss.122-131

GÖRSEL SANAT ŞÖLENİ: GASTRONOMİ FESTİVALLERİ

Uluslararası Müzik ve Güzel Sanatlar Eğitimi Sempozyumu, Sivas, Türkiye, 12 Haziran 2021

OSMANLI SOFRALARINDA ESTETİK SUNUM VE ŞİFANIN BİLEŞKESİ: ÇEŞM-İ BÜLBÜL SANATI VE OSMANLI ŞERBETLERİ

Uluslararası Müzik ve Güzel Sanatlar Eğitimi Sempozyumu, Sivas, Türkiye, 12 - 14 Haziran 2021

TÜRK MUTFAĞINDA KULLANILAN YOĞURT SAKLAMA YÖNTEMLER

Uluslararası Aşçı Dede Ateşbâzı-ı Veli Sempozyumu, 17 - 19 Ekim 2020

Türk Mutfağındaki Klasik Tarhanadan Yöresel Tatlı Tarhanaya:Tokat Tatlı Tarhana Örneği

I.Uluslararsı Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu, Türkiye, 17 Eylül 2020

Cancer Risk and New Gastronomic Trends:Slow Food and Raw Food

1. Uluslararası Kanser Günleri, Sivas, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.568 Sürdürülebilir Kalkınma

Increasıng Gastronomıc Attractıon of Sıvas by Creatıng New Recıpes from Endemıc Plants of Sıvas Provınce

3rd İnternational Congress on Tourism, Economic and Business Sciences, 20 - 22 Haziran 2019

Effect of Local Foods Presentation in Its Menus on Hotel Preference: Gaziantep Example

3rd İnternational Congress on Tourism, Economic and Business Sciences, 20 - 22 Haziran 2019

The Meaning of Children Friendly Tourism for Children with Phenylketonuri

2. International Child-Friendly Tourism Congress, Sivas, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2019

THE OF COMMERCIAL and SEXUAL EXPLOITATION OF CHILDREN IN TURKEY and CHİLD FRİENDLY TOURİSM

1st INTERNATIONAL CHILD-FRIENDLY TOURISM CONGRESS, 23 - 25 Nisan 2018

A Synonymous Polymorphism of Myoneurin Gene in Turkish Bladder Cancer Patients

IV. International Congress of the Molecular Biology Association of Turkey, 27 - 29 Kasım 2015 Sürdürülebilir Kalkınma

Lung cancer risk and MDM2 T309G polymorphism in a Turkish population

III Anticancer Agent Development Congress, İzmir, Türkiye, 18 - 19 Mayıs 2015 Sürdürülebilir Kalkınma

Lung cancer risk and MDM2 T309G polymorphism in a Turkish population

EACR Sponsored 3rd Anticancer Agent Development Congress, 18 - 19 Mayıs 2015 Sürdürülebilir Kalkınma

Markedly Elevated Serum Cytokine Levels and High Viral Titers in Fatal Crimean Congo Hemorrhagic Fever CCHF

47th Interscience Conference on Antimicrobial Agents and Chemotherapy (ICAAC), Florida, Amerika Birleşik Devletleri, 17 - 20 Eylül 2007

Kitap & Kitap Bölümleri

14. Bölüm: Gastronomi turizminde kaliteye giden yol

Turizm Gelişiminde Gastronomi Turizmi, Prof. Dr. Birol Saygı ve Doç. Dr. Gül Yılmaz, Editör, Efe Akademi, İstanbul, ss.1-229, 2024

Gastronomi, İletişim ve Sosyal Medya

Disiplinlerarası Sosyal Ağ Çalışmaları, Dr. Öğr. Üyesi Nihal Acar, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.1-28, 2023

CHAPTER 2: USE OF FRESH AND DRY SPICES IN THE CUISINE: THE CASE OF SİVAS

MULTIDISCIPLINARY PERSPECTIVES IN EDUCATIONAL AND SOCIAL SCIENCES III, KAHYAOĞLU MUSTAFA, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.25-72, 2022

TÜRK MUTFAĞINDA PİLAVIN YERİ VE COĞRAFİ İŞARETLİ PİLAV ÖRNEKLERİ

MULTİDİSİPLİNER YÖNÜYLE GASTRONOMİ ALANINDA GÜNCEL ÇALIŞMALAR, SEÇİM Yılmaz, ZAFER KAVACIK Saadet, USLU Cemil, Editör, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları: 471, Konya, ss.222-238, 2022

Yiyecek İçecek İşletmelerinde Depo Hijyen ive Haşere Mücadele Uygulamaları

YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDESATIN ALMA VE DEPOLAMA, SAĞLIK ERKAN, YILDIZ MUHAMMED, Editör, EĞİTİM YAYINEVİ, ss.79-104, 2021

Sağlık Turizmi İşletmelerinde Diyetetik Mutfak

Multidisipliner Yaklaşımla Sağlık Turizmi, Karaca Şükran, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim danışmanlık Tic. Ltd.Şti, Sivas, ss.449-478, 2021

Yasa Aşan ve diaspora Sağlık Turizmi

Multidisipliner Yaklaşımla Sağlık Turizmi, Karaca, Şükran, Editör, Nobel, Sivas, ss.135-161, 2021

Mutfakta Gıda Güvenliği ve Hijyen

Temel Mutfak Bilimleri, Seçim Yılmaz, Bayrakçı Selman, Editör, Detay yayıncılık, ss.63-118, 2021

TÜRK MUTFAĞINDA KULLANILAN YOĞURT SAKLAMA YÖNTEMLER

Anadolu Mutfak Kültüründen Esintiler, Mücahit Sami KÜÇÜKTIĞLIDr. Yılmaz SEÇİMDr. Mesut Murat ADABALIMustafa YILMAZ, Editör, Konya Kültür A.Ş. Yayınevi, Konya, ss.184-197, 2020

7. Bölüm Karadeniz Bölgesi

Türk Mutfağında Coğrafi İşaretli Lezzetler, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Işkın, Editör, Nobel, Sivas, ss.325-446, 2020

Bilirkişi Raporları

Metrikler

Yayın

86

Atıf (WoS)

92

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

105

H-İndeks (Scopus)

5

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Tez Danışmanlığı

9

Açık Erişim

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları