Yayınlar & Eserler

Makaleler 21
Tümü (21)
SCI-E, SSCI, AHCI (12)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (12)
Scopus (12)
TRDizin (5)
Diğer Yayınlar (6)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 49

2. YÖRÜK MUTFAK KÜLTÜRÜ VE ETLİ AŞURE (YORUK CUISINE CULTURE AND MEAT ASHURE)

10 th INTERNATIONAL MARDIN ARTUKLU SCIENTIFIC RESEARCHES CONFERENCE, Mardin, Türkiye, 19 - 21 Mayıs 2023, ss.1576-1584, (Tam Metin Bildiri)

5. COFFEE ETIQUETTE AND CHANGE (KAHVE ADABI ve DEĞİŞİMİ)

3rd Internatıonal Conference on Coffee & Cocoa, Rio de Janeiro, Brezilya, 13 - 15 Mart 2023, ss.100-115, (Tam Metin Bildiri)

6. REFLECTIONS OF OTTOMAN COFFEE CULTURE ON MINIATURE ART (OSMANLI KAHVE KÜLTÜRÜNÜN MİNYATÜR SANATI ÜZERİNDEKİ YANSIMALARI)

3rd Internatıonal Conference on Coffee & Cocoa, Rio de Janeiro, Brezilya, 13 - 15 Mart 2023, ss.116-126, (Tam Metin Bildiri)

7. GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA MALATYA MUTFAĞI VE COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERİ (Malatya Cuisine And Geographical Indicated Products Within The Scope Of Gastronomy Tourism)

3. INTERNATIONAL HASANKEYF SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS, Batman, Türkiye, 17 - 18 Aralık 2022, ss.1006-1007, (Özet Bildiri)

8. SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA YASA AŞAN TURİZM KAVRAMLARININ İNCELENMESİ (nvestigation Of Circumvention Tourism Concepts In The Scope Of Health Tourism)

3. INTERNATIONAL HASANKEYF SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS, Batman, Türkiye, 17 - 18 Aralık 2022, ss.593-594, (Özet Bildiri)

9. Anadolu Mutfak Kültürü’nde Helvanın Önemi ve Coğrafi İşaret Tescilli Helva Çeşitleri

1.INTERNATIONAL TOURISM AND CULINARY CONFERENCE, Amasya, Türkiye, 27 Ekim 2022, ss.559-575, (Tam Metin Bildiri)

10. TÜRKIYEDE COĞRAFİ İŞARETLİ KÖFTELER

INTERNATIONAL CONGRESS on FOOD RESEARCHES, Sivas, Türkiye, 14 Ekim 2022, ss.171-182, (Tam Metin Bildiri)

11. MAYALI EKMEK KAVRAMI VE KULLANILAN MAYA TÜRLERİNİN EKMEK ÜZERİNE ETKİLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI

International MALATYA Gastronomy Culture and Tourism Conference, Malatya, Türkiye, 16 Eylül 2022, ss.122-131, (Özet Bildiri)

12. GÖRSEL SANAT ŞÖLENİ: GASTRONOMİ FESTİVALLERİ

Uluslararası Müzik ve Güzel Sanatlar Eğitimi Sempozyumu, Sivas, Türkiye, 12 Haziran 2021, (Tam Metin Bildiri)

13. OSMANLI SOFRALARINDA ESTETİK SUNUM VE ŞİFANIN BİLEŞKESİ: ÇEŞM-İ BÜLBÜL SANATI VE OSMANLI ŞERBETLERİ

Uluslararası Müzik ve Güzel Sanatlar Eğitimi Sempozyumu, Sivas, Türkiye, 12 - 14 Haziran 2021, (Tam Metin Bildiri)

14. TÜRK MUTFAĞINDA KULLANILAN YOĞURT SAKLAMA YÖNTEMLER

Uluslararası Aşçı Dede Ateşbâzı-ı Veli Sempozyumu, 17 - 19 Ekim 2020, (Özet Bildiri)

16. Türk Mutfağındaki Klasik Tarhanadan Yöresel Tatlı Tarhanaya:Tokat Tatlı Tarhana Örneği

I.Uluslararsı Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu, Türkiye, 17 Eylül 2020, (Özet Bildiri)

17. Cancer Risk and New Gastronomic Trends:Slow Food and Raw Food

1. Uluslararası Kanser Günleri, Sivas, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.568, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

18. Increasıng Gastronomıc Attractıon of Sıvas by Creatıng New Recıpes from Endemıc Plants of Sıvas Provınce

3rd İnternational Congress on Tourism, Economic and Business Sciences, 20 - 22 Haziran 2019, (Özet Bildiri)

19. Effect of Local Foods Presentation in Its Menus on Hotel Preference: Gaziantep Example

3rd İnternational Congress on Tourism, Economic and Business Sciences, 20 - 22 Haziran 2019, (Özet Bildiri)

20. The Meaning of Children Friendly Tourism for Children with Phenylketonuri

2. International Child-Friendly Tourism Congress, Sivas, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)

21. THE OF COMMERCIAL and SEXUAL EXPLOITATION OF CHILDREN IN TURKEY and CHİLD FRİENDLY TOURİSM

1st INTERNATIONAL CHILD-FRIENDLY TOURISM CONGRESS, 23 - 25 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

23. p27RF RHO PROTEİNİNİN PREİMPLANTASYON EMBRİYOLARINDAKİ LOKALİZASYONU VE EKSPRESYON ORANLARI

Sivas Biyokimya Günler 2016, Türkiye, 2 - 05 Kasım 2016, cilt.41, ss.72, (Özet Bildiri)

25. Association Between TERC Gene rs2293607 Polymorphism and Bladder Cancer in Turkish Patients

5th International Molecular Biology and Biotechnology Congress, 25 - 29 Ağustos 2016, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

26. A Synonymous Polymorphism of Myoneurin Gene in Turkish Bladder Cancer Patients

IV. International Congress of the Molecular Biology Association of Turkey, 27 - 29 Kasım 2015, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

27. Significant correlation of Murine double minute 2 T309G polymorphism on breast cancer risk

5th International Congress of Molecular_Medici, Sivas, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2015, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

31. Lung cancer risk and MDM2 T309G polymorphism in a Turkish population

III Anticancer Agent Development Congress, İzmir, Türkiye, 18 - 19 Mayıs 2015 Sürdürülebilir Kalkınma

32. Lung cancer risk and MDM2 T309G polymorphism in a Turkish population

EACR Sponsored 3rd Anticancer Agent Development Congress, 18 - 19 Mayıs 2015 Sürdürülebilir Kalkınma

33. Association of Single Nucleoid Polymorphisms in AXIN2 Gene With Breast Cancer in Turkish Patients

11th Meeting of Asian Society for Neuro-Oncolog-ASNO, 11 - 14 Eylül 2014, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

34. eNOS Gene Polymorphisms in the Paraffin Embedded Tissues of Prostate Cancer Patients

3rd International Molecular Biology and Biotechnology Congress, 2 - 06 Haziran 2014, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

40. Meme kanseri ve AXIN2 1386 C T gen polimorfizmi ilişkisi

5. Türk Tıbbi Onkolojisi Kongresi, Türkiye, 19 - 23 Mart 2013, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

44. Markedly Elevated Serum Cytokine Levels and High Viral Titers in Fatal Crimean Congo Hemorrhagic Fever CCHF

47th Interscience Conference on Antimicrobial Agents and Chemotherapy (ICAAC), Florida, Amerika Birleşik Devletleri, 17 - 20 Eylül 2007, (Tam Metin Bildiri)

45. Markedly eleveted serum cytokine levels and high viral titers in fatal Crimean Congo Hemorrhagic Fever CCHF

47th Interscience Conference on Antimicrobial Agents and Chemotherapy, 17 - 20 Eylül 2007, (Özet Bildiri)
Kitaplar 11

1. 14. Bölüm: Gastronomi turizminde kaliteye giden yol

Turizm Gelişiminde Gastronomi Turizmi, Prof. Dr. Birol Saygı ve Doç. Dr. Gül Yılmaz, Editör, Efe Akademi, İstanbul, ss.1-229, 2024

3. Gastronomi, İletişim ve Sosyal Medya

Disiplinlerarası Sosyal Ağ Çalışmaları, Dr. Öğr. Üyesi Nihal Acar, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.1-28, 2023

4. CHAPTER 2: USE OF FRESH AND DRY SPICES IN THE CUISINE: THE CASE OF SİVAS

MULTIDISCIPLINARY PERSPECTIVES IN EDUCATIONAL AND SOCIAL SCIENCES III, KAHYAOĞLU MUSTAFA, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.25-72, 2022

5. TÜRK MUTFAĞINDA PİLAVIN YERİ VE COĞRAFİ İŞARETLİ PİLAV ÖRNEKLERİ

MULTİDİSİPLİNER YÖNÜYLE GASTRONOMİ ALANINDA GÜNCEL ÇALIŞMALAR, SEÇİM Yılmaz, ZAFER KAVACIK Saadet, USLU Cemil, Editör, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları: 471, Konya, ss.222-238, 2022

6. Yiyecek İçecek İşletmelerinde Depo Hijyen ive Haşere Mücadele Uygulamaları

YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDESATIN ALMA VE DEPOLAMA, SAĞLIK ERKAN, YILDIZ MUHAMMED, Editör, EĞİTİM YAYINEVİ, ss.79-104, 2021

7. Sağlık Turizmi İşletmelerinde Diyetetik Mutfak

Multidisipliner Yaklaşımla Sağlık Turizmi, Karaca Şükran, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim danışmanlık Tic. Ltd.Şti, Sivas, ss.449-478, 2021

8. Yasa Aşan ve diaspora Sağlık Turizmi

Multidisipliner Yaklaşımla Sağlık Turizmi, Karaca, Şükran, Editör, Nobel, Sivas, ss.135-161, 2021

9. Mutfakta Gıda Güvenliği ve Hijyen

Temel Mutfak Bilimleri, Seçim Yılmaz, Bayrakçı Selman, Editör, Detay yayıncılık, ss.63-118, 2021

10. TÜRK MUTFAĞINDA KULLANILAN YOĞURT SAKLAMA YÖNTEMLER

Anadolu Mutfak Kültüründen Esintiler, Mücahit Sami KÜÇÜKTIĞLIDr. Yılmaz SEÇİMDr. Mesut Murat ADABALIMustafa YILMAZ, Editör, Konya Kültür A.Ş. Yayınevi, Konya, ss.184-197, 2020

11. 7. Bölüm Karadeniz Bölgesi

Türk Mutfağında Coğrafi İşaretli Lezzetler, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Işkın, Editör, Nobel, Sivas, ss.325-446, 2020
Metrikler

Yayın

86

Yayın (WoS)

12

Yayın (Scopus)

12

Atıf (WoS)

92

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

105

H-İndeks (Scopus)

5

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

39

Tez Danışmanlığı

9

Açık Erişim

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları