-
2024 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2019 - 2024 Doç. Dr.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2015 - 2019 Dr. Öğr. Üyesi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Turizm İşl. ve Otelcilik Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2024 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2024 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2019 - Devam Ediyor Bölüm Kalite Komisyonu Başkanı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2018 - Devam Ediyor Fakülte Kurulu Üyesi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2018 - Devam Ediyor Erasmus Programı Kurum Koordinatörü
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2018 - Devam Ediyor Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2019 - 2024 Bölüm Başkanı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2019 - 2019 Akademisyen (Doç. Dr.)
Edutus Egyetem, Akademisyen (Doç. Dr.)
-
2004 - 2015 Biyolog
Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Merkezi, Biyolog
-
2008 - 2009 Stajyer
Deparment of Cellular and Viral Genetics, Institu of Molecular Genetics, Academy of Sciences of The Czech Republic, Stajyer
-
1990 - 2004 Hemşire
Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Hemşire
-
Yüksek Lisans
Alternatif turizm ve uygulamaları
Sağlık Turizmi İşletmeciliği Uzmanlık Alan Dersi
Hasta sağlığında temel kavramlar
Sağlık Turizmi İşletmeciliği Uzmanlık Alan Dersi
-
Lisans
Sağlık tedbirleri ve ilkyardım
Osmanlı Mutfağı
Sağlık Tedbirleri ve İlk YArdım
İletişim Becerileri
Osmanlı Mutfağı
Mutfak ve Personel Hijyeni
Sağlık Otelcilik Uygulamaları
Gıda Güvenliği
Genel Sağlık Bilgisi ve İlkyardım
İletişim Becerileri
Oryantasyon Eğitimi
Sağlık Tedbirleri ve İlk YArdım
Besin Güvenliği ve Hijyen
Mutfak ve Personel Hijyeni
Gıda Güvenliği
Gıda Güvenliği
Gıda Mikrobiyolojisi
Oryantasyon Eğitimi
Kat Hizmetleri Yönetimi
Genel Sağlık Bilgisi ve İlkyardım
Gıda Mikrobiyolojisi
Sağlık Otelcilik Uygulamaları
Oryantasyon Eğitimi
Oryantasyon Eğitimi
Gıda Mikrobiyolojisi
Genel Sağlık Bilgisi ve İlkyardım
Besin Güvenliği ve Hijyen
Genel İletişim
Genel İletişim
Genel İletişim
Kat Hizmetleri Yönetimi