SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Modelling Effect of Freeze-Thaw Stress on the Growth of Wine Yeasts Isolated From Turkish Region
INTERNATIONAL CONFERENCE ONAGRONOMY AND FOOD SCIENCE TECHNOLOGY, İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019
CHANGE IN INTRACELLULAR PROLINE AND TREHALOSE LEVELS OF YEAST: SACCHAROMYCES CEREVISIAE AFTER STRESS APPLICATION
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018
Stres Faktörlerinin Şarap Üretiminde Kullanılan Mayalar Üzerine Etkisi
İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi (TARGID 2017), Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.162-163
Effect of Temperature on Growth of Wine Yeast: Saccharomyces cerevisiae.
EuroFoodChem 14. Conference, Budapest, Macaristan, 4 - 06 Ekim 2017, ss.147
ŞALGAM SUYUNUN FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZLLİKLERİ ÜZERİNE GELENEKSEL OLARAK KULLANILAN MUHAFAZA YÖNTEMLERİNİN VE ATIMLI UV IŞIĞININ ETKİSİ
TGDF Gıda Kongresi 2013, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013
Geleneksel Şalgam Suyu Üretimi ve Şalgam Suyunda Bozulma Yapan Yabani Mayaların Tanımlanması
8. Gıda Mhendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013
Effect of Pulsed UV Light on Physical and Chemical Properties of Turnip Juice
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013