Yayınlar & Eserler

Makaleler 2
Tümü (2)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
Scopus (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 7

1. Modelling Effect of Freeze-Thaw Stress on the Growth of Wine Yeasts Isolated From Turkish Region

INTERNATIONAL CONFERENCE ONAGRONOMY AND FOOD SCIENCE TECHNOLOGY, İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, (Tam Metin Bildiri)

3. Stres Faktörlerinin Şarap Üretiminde Kullanılan Mayalar Üzerine Etkisi

İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi (TARGID 2017), Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.162-163

4. Effect of Temperature on Growth of Wine Yeast: Saccharomyces cerevisiae.

EuroFoodChem 14. Conference, Budapest, Macaristan, 4 - 06 Ekim 2017, ss.147, (Özet Bildiri)

7. Effect of Pulsed UV Light on Physical and Chemical Properties of Turnip Juice

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)
Metrikler

Yayın

31

Yayın (WoS)

11

Yayın (Scopus)

11

Atıf (WoS)

183

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

232

H-İndeks (Scopus)

8

Proje

2

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları