Prof. Dr. NURSEL DEVELİ IŞIKLI
Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
2
Tümü (2)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
Scopus (2)
1.
Rheological properties of salep powder-milk mixture
Isikil N.
,
Donmez M. N.
,
Kozan N.
,
KARABABA E.
Journal of Food Science and Technology
, cilt.52, sa.10, ss.6556-6564, 2015 (SCI-Expanded)
2.
Effect of dietary beta-carotene on the animal performance and fatty acid composition of adipose tissue of calf
Isikli N.
,
Zincirlioglu M.
,
Gokturk S.
,
Basaran D.
,
Senoz B.
,
Ozdemir N.
, et al.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
, cilt.39, sa.2, ss.179-182, 2002 (SCI-Expanded)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
7
1.
Modelling Effect of Freeze-Thaw Stress on the Growth of Wine Yeasts Isolated From Turkish Region
KARAOĞLAN H. A.
,
DEVELİ IŞIKLI N.
,
ÇOKSÖYLER N.
,
ÖZÇELİK F.
INTERNATIONAL CONFERENCE ONAGRONOMY AND FOOD SCIENCE TECHNOLOGY, İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, (Tam Metin Bildiri)
2.
CHANGE IN INTRACELLULAR PROLINE AND TREHALOSE LEVELS OF YEAST: SACCHAROMYCES CEREVISIAE AFTER STRESS APPLICATION
KARAOĞLAN H. A.
,
DEVELİ IŞIKLI N.
,
ÖZÇELİK F.
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, (Özet Bildiri)
3.
Stres Faktörlerinin Şarap Üretiminde Kullanılan Mayalar Üzerine Etkisi
KARAOĞLAN H. A.
,
DEVELİ IŞIKLI N.
,
ÖZÇELİK F.
İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi (TARGID 2017), Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.162-163
4.
Effect of Temperature on Growth of Wine Yeast: Saccharomyces cerevisiae.
KARAOĞLAN H. A.
,
DEVELİ IŞIKLI N.
,
ÖZÇELİK F.
EuroFoodChem 14. Conference, Budapest, Macaristan, 4 - 06 Ekim 2017, ss.147, (Özet Bildiri)
5.
ŞALGAM SUYUNUN FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZLLİKLERİ ÜZERİNE GELENEKSEL OLARAK KULLANILAN MUHAFAZA YÖNTEMLERİNİN VE ATIMLI UV IŞIĞININ ETKİSİ
KARAOĞLAN H. A.
,
KEKLİK N. M.
,
DEVELİ IŞIKLI N.
TGDF Gıda Kongresi 2013, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013, (Özet Bildiri)
6.
Geleneksel Şalgam Suyu Üretimi ve Şalgam Suyunda Bozulma Yapan Yabani Mayaların Tanımlanması
KARAOĞLAN H. A.
,
DEVELİ IŞIKLI N.
8. Gıda Mhendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, (Özet Bildiri)
7.
Effect of Pulsed UV Light on Physical and Chemical Properties of Turnip Juice
KARAOĞLAN H. A.
,
KEKLİK N. M.
,
DEVELİ IŞIKLI N.
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
31
Yayın (WoS)
11
Yayın (Scopus)
11
Atıf (WoS)
183
H-İndeks (WoS)
6
Atıf (Scopus)
232
H-İndeks (Scopus)
8
Proje
2
Açık Erişim
4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları